På vei inn i desember...

Vel, helt riktig ennå er vi jo ikke kommet så langt som inn i desember, men at vi nærmer oss julemnd med storm skritt er ingen tvil! Her i butikken har det snart vært jul de siste 2 ukene, rart, men sant. Nå har vi fått opp litt rødt også, men jeg styrer ennå litt fra å fylle opp med masse nisser, det får skje når julegaten i byen åpner og lysene rundt endelig blir tent. 

Ifjor husker sikkert de av dere som leste den gamle bloggen min at jeg aldri klarte å finne den riktige adventsstake(?) I år har jeg løst problemet og tatt med meg hele 2 stk hjem, en til spisestuen og en til kjøkkenet. 

Vi selger de i butikken, men pga vi nå har fått siste sending med de fra leverandøren forsvinner de fort, likevel ønsker jeg å vise de frem her på bloggen siden vi ennå ikke har fått de inn i nettbutikken på www.byvillapaprika.no. 

Denne hvite adventsstaken har virkelig vunnet mitt hjerte nå i julen. Pris kr 398 kr + 120 kr i frakt.  

Sløyfen og hjertet er noe jeg har satt på ekstra, men kan settes på for et tillegg på kr 39,- 

Denne adventsstaken har også blitt med meg hjem, denne koster det samme i pris som den hvite, samt sløyfen og hjertet.  

 

 Jeg simpelthen elsker de! De er jo bare vakre! 

Rødt og nisser er også noe jeg er kresen på, men disse pene snødamene skal få komme frem, ansiktet er av glass og de ser ut som engler! Pris kr 189 kr pr stk. 

Jeg vet ikke med deg, men jeg gleder meg ENORMT! til julen iår! 

Er det noe dere lurer på send meg gjerne mail på Ckinterior@hotmail.no  

For flere julenyheter trykk HER  og lik oss gjerne også , det setter vi kjempe stor pris på=) 

 

MEN, dere, jeg tenkte å ha spørsmålsrunde igjen, hvor dere kan stille de spørsmålene dere har angående interiør,oppussing,tips og råd. Dersom det er noen spørsmål som ble oversett sist, gi meg beskjed om det så LOVER jeg å svare dere så godt jeg kan. 

Spørsmålene legger dere igjen i dette innlegget. Imorgen kveld vil jeg stoppe spørsmålsrunden, torsdag poster jeg ut svarene. 

Fyr løs, jeg skal gjøre mitt for å svare dere og komme med gode råd og tips! 

13 kommentarer

Yvonne

15.11.2011 kl.16:29

Kjempefine! gleder meg til å pynte hjemme :) massefint du har i butikken forresten :)

Camilla

15.11.2011 kl.16:35

tusen takk=)

Laila

15.11.2011 kl.17:25

Nydelig! :-)

Jo, det var jo dette med å innrede soverom som har skråtak igjen da... hihi. Noen tips?

Alexandra

15.11.2011 kl.18:06

Hei.
Spisestuesofan deres - er den kjøpt hos Living og isåfall, er dere fornøyde med den? Vurderer å kjøpe den nemlig...

StineH

15.11.2011 kl.18:14

Jeg lurte på om du har noen ideer om hvilke farger som kan passe i lag med en lysegrå sofa for å få en litt lun følelse? Har funnet en veldig fin sofa, men er så usikker i forhold til hvilke farger jeg kan bruke den ilag med, vil ikke ha den “harde og kalde” stilen som en slik sofa lett kan føre med seg :)

Ida Veltman

15.11.2011 kl.18:52

Anbefaler folk om å stikke innom butikken til camilla.. MAAAASSSEE fint.. kunne fint ha blåst av lønninga i butikken.. :) Mitt spørsmål til deg Camilla er: Du har jo vært hjemme hos meg, og jeg liker denne hytte stilen.. I gangen så har tapet i en kaffe farge, med en type grønn farge på bryst panelet, syns ikke dem fargene var så fine, kunne tenkt meg å male i en annen farge.. noen forslag.. Liker duse farger.. har lurt på en dus brunfarge og en eller annen pen hvit farge(elfenben hvit eller no)

Klem

linda

15.11.2011 kl.20:13

vakre ting du har i butikken din camilla:):)Er fast følger av bloggen din, elsker å følge med der du foretar deg og hente inspirasjon til mitt eget hjem:)

Jeg lurer veldi på hvordan du hengte opp hyllene din ( skohyllene) slik det er stødig og samtidig ser pent ut..

Linda

15.11.2011 kl.20:17

Hei! Jeg elsker spisestueløsningen du har hjemme! Men lurer på hvordan det er å sette seg i den, er det litt kronglete i og med at man må skyve hele sofaen bakover og så frem til bordet? Vi har kombinert spisestue/kjøkkengruppe, og lurer på om det er litt upraktisk i og med at familien kommer til å spise flere måltider der daglig. Mannen er negativ, men jeg vil ha! :P

Renathe

15.11.2011 kl.20:22

Hei! Så mye fint du har fått inn! Jeg spurte sist om tips til et rødt kjøkken. Men kunne ikke se at du svarte på det :( Hva type interør matcher røde kjøkkenskapdører og hvilken maling kan jeg ha på veggene? Tenker gardiner, lysestaker, farger? =)

therese kristina

15.11.2011 kl.21:35

Fiiint :D

judy

15.11.2011 kl.23:17

hva syntes du om veggord? selger du det i butikken din?
pleier du å gå i bruktbutikker? og hva ser du etter da?

Ann-jeanette

16.11.2011 kl.02:18

Hehe ;) bare sånne ting slipper inn i mitt hus når det gjelder julepynt... rettelse min leide leilighet :p jeg takler rett å slett ikke sånne fæle nisser og fæl gammeldags julepynt som man har hatt siden man var liten liksom, fletta kurver og sånne stygge ting... :/ og fargelys på juletreet osv, *grøss* mange sier jeg er en dårlig mor fordi jeg ikke vil ha sånn julepynt Oo herregud sier jeg bare, er da vel ikke no barnemishandlig å ha hvit farga, sølv og evnt blå juletrepynt og julepynt? svart og :o bare det jeg bruker, takler ikke rødt sånn sett :p huffamei...

StineH

17.11.2011 kl.14:17

Jeg lurte også på om du kan fortelle litt om Howard sofaen som dere hadde før? Er midt i hysteriet av å velge en sofa, er virkelig ikke noe lett å bestemme seg :)

Skriv en ny kommentar

hits