Bak kulissene ....

Ja, denne overskriften taler vel egentlig bare for seg selv. Dere som alltid har lurt på hvordan det kan se ut hos meg når ikke alt er pyntet og ordne opp for bildet, nå har sannhetens time kommet. Her i huset finner dere leker på gulvene, oppvask på benken, brødskorper på gulvet , ikke minst klesvask og tannkrem på badromsbenken, noen ganger hender det til og med at ungene glemmer å trekke opp i toalettet etter seg. Så "fortvilte" mødre, ikke fortvil -jeg er ikke noe bedre! Jeg liker bare å holdet rotet mitt for meg selv, men i disse dager lever vi virkelig i et kaos, et skikkelig oppussing kaos!  Rommene blir så lyse nå som det lyse gulvet kommer på plass.

 

Imorgen blir de nok nesten ferdig på kjøkkenet, noe jeg gleder meg VELDIG til! Da skal dere få se en ferdig spisestue også.. ( i hope)  Nå skal jeg ta tak i meg selv å få opp en bunke med rene våte klær på snoren... 

Ha en nydelig kveld! 

6 kommentarer

Meg

15.11.2011 kl.09:31

Du aner ikke hvor godt det er å se det altså! Akkurat nå ser leiligheten vår ut som hiroshima eller noe sånt, og den er jo sånn hveer dag :P Sånn blir det med skole, lekser, en liten ettåring og en baby i magen som tar all energien til mammaen sin :D
Hvordan var egentlig du da du gikk med Oliver og Mathilde? JEg hadde helt glemt hvor svimmel og slapp og trøtt jeg var i forrige svangerskap, så nå er jeg jo helt kjørt!

Maria

15.11.2011 kl.09:43

Åh så utrolig godt å høre at det er brødsmuler på gulvet og rot hos deg også :D. Takker for fin blogg!

Maria

StineH

15.11.2011 kl.10:31

Hei Camilla

Jeg lurte på om du har noen ideer om hvilke farger som kan passe i lag med en lysegrå sofa for å få en litt lun følelse? Har funnet en veldig fin sofa, men er så usikker i forhold til hvilke farger jeg kan bruke den ilag med, vil ikke ha den "harde og kalde" stilen som en slik sofa lett kan føre med seg.

Håper på svar :)

therese kristina

15.11.2011 kl.10:39

Spennande :D

solfrid

15.11.2011 kl.12:21

jeg gleder meg masse til å se=)

DIVAMAMMA.COM

15.11.2011 kl.12:30

Dette blir spennende å følge med på :-)

Skriv en ny kommentar

hits