Det er nesten litt rart.

Jeg tar meg selv i å måtte tenke meg om 2 ganger hver dag, for hvor er tiden med to små "babiser" i hus blitt av?  Olíver fyller snart 5 år og Mathilde er straks 3 år.. Hun prater flytende nå, gjør ting selv, som det å kle på seg klær for eksempel. Hun er en "skravlejente" ( akkurat som sin mor) hun kan telle, leker ofte rolle spill med Olíver og finner seg selv veldig morsom. Hun ler seriøst av sine egne vitser, noe som er utrolig morsomt selv om vitsene er kjempe dårlig. 

Jeg husker det som om det skulle vært igår jeg gikk å ventet på at Mathilde skulle komme å ta en del i vår familie og Oliver skulle bli storebror. Storebror har han blitt og lillesøster, jah.. Hehe.. Hun er en masete en.. Mathilde er en veldig kjærlig jente, ei lita tulle på rundt 13,5 kilo.. Hun er ikke stor, men hun er likevel blitt skikkelig bestemt og sikker på seg selv. Det at jeg kan si at hun spiser 3 brødskiver til frokost er ikke å ta i..Ungen spiser som en hest og verken jeg eller de som jobber i  barnehagen aner hvor hun gjør av maten sin..(?) På helsestasjonen får jeg hver gang høre at hun er en veldig aktiv og helt frisk jente, som er en STOR jente på innsiden.. Altså en stor jente i en liten kropp. 

Bildet ; desember 2008 , Mathilde 6 dager gammel.  

Hun er ei lita reddhare og vet å få viljen sin, hun er faktisk mer pappajente enn mammajente til tider. Selvfølgelig synes Håkon dette er helt topp, da Mathilde er hans lille prinsesse. ( selvfølgelig)  Hun har ikke noen mellomting mellom glad og sint, blir hun sint er det ikke noe som heter å "bygge det opp" . Hun blir illsint når ting går litt i en annen retning enn hennes, men hun er 90% av tiden en solstråle!  Det beste jeg vet er å hente henne i barnehagen etter en slitsom dag på jobb, det smilet som møter meg er ubeskrivelig vakkert ! ( Olíver sitt også så klart <3)  

Søskenkjærligheten vokser seg sterkere og sterkere for hver dag som går, men at Mathilde virkelig elsker sin storebror er ingen tvil. MEN, nå er også storebroen veldig stolt av sin lillesøster selv om han ofte lukker henne ute av rommet sitt eller forteller henne at -"åååååå Mathilde!! nå orker jeg ikke være sammen med deg lenger , du maser sånn" -mamma si til henne"... Det slår aldri feil at hun da setter seg ned å gråter og Olíver får dårlig samvittighet å tar henne inn i varmen igjen. hehe.. Hun har storebroen sin rundt lille fingeren og hun vet å utnytte det. Utspekulert lita tulle....

Den 22. desember er Mathilde 3 år og som hun så fint sier -- "jæj er stor jente jæj, mamma. jæj blir 3 år og jæj ønsker meg ekte  rosa søjter" ( altså skøyter)  

Tenke seg til at den lille prinsessa mi ikke er så veldig lita lenger. For oss begynner hun å bli STOR! 

Imorgen kommer det masse nye bilder fra rommene til ungene, de er nemlig blitt gjort om =) Jeg gleder meg til å vise dere dem =) 

11 kommentarer

DIVAMAMMA.COM

11.11.2011 kl.09:23

Herlighet for et nydelig innlegg. Gir meg tårer i øynene..

Nina

11.11.2011 kl.10:30

Så flott innlegg!!

Jenta mi fyller 3 år 16 desember,og hun ønsker seg også rosa skøyter,hihi:)

stinemor

11.11.2011 kl.16:35

Kjempe fint innlegg om barna dine:)
All grunn til å være stolte av de.
Ønsker deg og dine en riktig god helg.

Camilla

11.11.2011 kl.17:22

Oi, så langt hår Mathilde har fått:)

therese kristina

11.11.2011 kl.18:31

Så kos :D

Marianne

11.11.2011 kl.18:55

Åj,så langt håret til Mathilde har blitt. Kan ikkje du skrive litt om kor du kjøpe klærna til barna dine når du legge ut bilde av dei?Du e så flink å kle dei! Den lyseblå blusen nederst va nyyydelig!! Klem

kari

11.11.2011 kl.19:17

Har Mathilde fått clips i håret? det kan da vel umulig å vokst så mye på kort tid?

Lisa

11.11.2011 kl.20:18

Har dere ikke hund lenger?

linda

11.11.2011 kl.21:15

fantastisk lesning en fredags kveld:=)herlige unger:):) håper snart på et innlegg om skohyllene dine camilla..hva du har brukt til å henge de opp me å den slags;)..

Sille

11.11.2011 kl.21:47

Sååå søt hun er !En vakker liten prinsesse<3
Kjære Camilla, har du noen flotte advent´s tips?
Hvordan du pynter, og litt sånt ;) Første året hjemme fra, i egen leilihet, så hadde vært fint med noen tips :D Takk for all inspirasjon! Du er en FLOTT dame!
Klem

Ann-jeanette

13.11.2011 kl.23:26

Kanskje mye til å være jente? Hehe, min sønn er jah 2 år og snart 3 mnd og han spiser serr 6 brødskiver til frokost + et eple, standar han, og i barnehagen spiser han som en hest :S syns det er flaut jeg, får sånne blikk som: "Får han ikke mat hjemme el?" hehe så sier alltid ifra om at kanskje han ikke orker så mye til lunsj i dag for han har spist så så mange brødskiver :p han er TYNN og da mener jeg TYNN altså :o og lang, ser ut som om han ikke får mat, men alt er normalt og han spiser som en hest, er vel lik faren sin :p hehe alt som kommer inn kommer fort ut :p men pen lita jente du har :) og kan tenke meg hun er litt jåle og? Hehe

Skriv en ny kommentar

hits