Dere ville ikke tro meg....

MEN, det må dere, villapaprika skal nemlig utvide seg og stå på flere ben.. Nye lokaler planlegges ( lokalene er alt i boks og butikken som vi dag er i byen vil fortsette å ligge på samme plass) og butikken slik den står idag skal utvikles og bli bedre. Utvalget kommer til å bli UNIK og eget, da jeg har alt fått igjennom mye av det jeg har designet. Hva vi skal starte med salg av vil jeg komme tilbake til når alt er i boks på papiret.  Dere kan rett og slett glede dere, jeg eier ingen tvil på at dette er noe som vil komme til å falle i god jord hos de aller fleste. Det er ikke Interiør dette er snakk om, men at det vil gli naturlig inn er helt sikkert. 

 

Nye lokaler ....

Slik som dette sitter jeg hver kveld, jeg er nemlig veldig opptatt av det nye konseptet mitt og at det skal bli 100 % .. Alle vi som jobber i villapaprika har stor tro på dette. så ved å ikke ta seg vann over hodet tror jeg dette vil bli  just perfect !  

6 kommentarer

Gitte

10.11.2011 kl.20:52

Heisann Camilla! Jeg er nå i gang med og skrive ønskeliste til jul, og var innom nettsiden til butikken din en tur. Jeg må si at jeg ELSKER butikken din, og ikke minst stilen din! Men jeg bor helt i Stavanger så får ikke muligheten til og ta meg en titt innom selve butikken din, og derfor lurte jeg på om du holder meg oppdatert på nettbutikken din også? :-)Altså at du hiver inn bilder inn i mellom med nye varer? :-) Ser så mye fint du har fått deg i hjemmet som ikke ligge på nettet :-(

Er utrolig glad på dine vegne! :-D Stå på Camilla!

Marianne

10.11.2011 kl.21:18

Salg av klær??...:)

Solveig

10.11.2011 kl.21:40

Så spennende, ønsker deg masse lykketil :) klem klem sol

Marthe

10.11.2011 kl.22:19

Så moro :) Vil bare si du er rå-tøff som står på og får drømmene dine oppfylt :) Lykke til videre med det spennende prosjektet :):):)

Ida Tønnessen

10.11.2011 kl.22:34

Så utrolig gøy å høre! :D Det kommer til å ta helt av for deg, du får virkelig ting til å skje :):)

Camilla

10.11.2011 kl.22:37

tusen tusen takk=) koselig å få så mange gode lykke ønsker! =)

Skriv en ny kommentar

hits