Det begynner å bli kaldt!

Hei vakringer! Hatt en fin dag?  Nå begynner det virkelig å bli kaldt ute, tenke seg til at vinteren er her igjen! Man kan jo ikke klage heller, den har jo så langt vært fantastisk! Jeg gleder meg faktisk litt til snø, iår skal akebrettet få kjørt seg- det kan jeg LOVE dere! Jeg blir som en liten unge når snøen legger seg og jeg kan ta med meg ungene ut å ake og leke i snøen.. hehe.. 

Skinnjakke- vero moda. Lang ullgenser -Acne . Skjerf - halvor bakke ( fra villapaprika) . belte- bianco . sko- top shop .Strømper. bik bok. Veske michael kors.

Nå skal kvelden endelig nytes her i huset, men jeg har vært oppe på rommet til ungene 5 ganger på 15 minutter nå tror jeg.  Herlgihet, jeg startet "dum" som jeg var med å se på spesialenheten på tv3, det skulle jeg aldri ha gjort. Der startet programmet med å vise en scene der 2 små barn var drept. Slik tåler ikke jeg se, selv om dette bare var "skuespill".. Jeg blir helt dårlig av å se slikt, så jeg har gitt ungen 10 000 kyss og klemmer nå siden jeg slo av det programmet igjen. Nå skal jeg snart heller få meg en latter og så helt perfekt på tvnorge. 

Ha en nydelig kveld dere! Imorgen skal jeg fortelle dere en "hemmelighet", klarer dere å tenke dere hva det kan være ? 

Ps, mange av dere har ønsket et innlegg med litt bilder med varer fra butikken min. Min kjære venninne var idag innom og hjalp meg med å dekorere litt på bordene og da tok hun noen bilder i samme slengen, de kan dere se ved å trykke HER  . 

 

10 kommentarer

Ida Tønnessen

09.11.2011 kl.23:51

Jeg blir også helt fanatisk av å se ting på tv - lever meg så inn i det! Skjønner godt at du ble det når det til og med gjelder unger :) Det viser bare at du er en god mor :)

merete

10.11.2011 kl.00:12

Hei på deg. Elsker bloggen din, er innom flere ganger for dagen. Det belte du har på deg som er kjøpt hos Bianco, er det kjøpt med den dusken på?Finner det ikke på nettsiden deres. Hilsen Merete fra Bergen

Jaja

10.11.2011 kl.08:00

Fin blogg du har! Også har jeg et par spørsmål:
1) Kan du vise litt hvordan du setter sammen detaljer? Altså f.eks et lysfat (vet du har bilder av det, men litt mer i detalj), småpynt etc?
2) Jeg må bare spørre, for dette har jeg lurt på: Hvem tar alle bildene av deg i ulike positurer? Det er kjempeflott for bloggen! Men synes du ikke det er rart å være "fotomodell" hele tiden? Ikke noe negativt asså, bare tenker i forhold til om jeg skulle gjort det. Hadde tenkt på om folk lurte når jeg poserte foran bilen min etc. ;)

Christine

10.11.2011 kl.08:42

Please si at du er gravid, selv om du har sagt at du ikke skal ha flere :D

Angelica

10.11.2011 kl.08:47

det skjerfet er nydelig :) hva er prisen på det i butikken din? Jeg får helt noija av å se slike program selv, åndenes makt på søndager gjør at jeg ser meg over skulderen i en halv dag etterpå :)

Linda

10.11.2011 kl.11:37

Var inne å så på bildene, sååå mye fint :)
Vet akkurat hvor jeg skal på lørdag å handle - i den fine butikken din :) Gleder meg allerede

Camilla

10.11.2011 kl.11:42

hei hei. Nei det har en lomme på seg egentlig. Dusken tilhører et smykke =)

Jeanette

10.11.2011 kl.14:39

Hva koster det nydelige juletreet i butikken din? Finnes det i flere størrelser?

Camilla

10.11.2011 kl.20:15

hvliken juletre?

Ann-jeanette

13.11.2011 kl.23:32

Ææææ, sånn er jeg og! :o Folk sier jeg er syk og skal slutte å forstyrre søvnen til Thomas... men herre hvis jeg ser no sånt på tv så MÅ jeg ha han i senga mi jeg, rett å slett, omså klokka er 2 om natta før jeg legger meg og etter at jeg har sett no sånt så lurer jeg han oppi senga mi, blir så nei vet ikke helt, vet jo at ikke no skjer han men tenker på tenk om det skjedde og hvordan jeg hadde blitt og følt da, hender jeg gråter og bare ved tanken, hylgråter rett å slett. Så må kysse og kose og ha han i senga mi etter å ha sett og hørt om no sånt.

Skriv en ny kommentar

hits