Syk.no

Det er bare forordet på min hverdag den siste uken! Jeg har blitt kjempe forkjølet og kroppen er så å si helt tom for batteri, det slår aldri feil. Det å ha barn i barnehage betyr at vinterperiodene blir fylt opp med forkjølelse, omgangssyke og søvnløse netter, jeg tror immunforsvaret mitt aldri blir sterkt nok uansett. Idag var det rett hjem på sofaen etter jobben og med verdens beste barn kunne en syk mamma ikke hatt det bedre, tatt den dårlige formen i betraktning.  

Ellers startet dagen med at snekkeren kom å begynte på gulvet,  betongen under var blitt fuktig så den må stå å tørke i en ukes tid. Jeg tror aldri jeg har vært mer fortvilet enn hva jeg var når de begynte å bryte opp det fine gulvet mitt. Det viste seg at det var "gammel" fuktighet i listene rundt pipen så nye lister i spisestuen må det også bli. Her blir det full arbeid i de neste 2 ukene fremover, jeg gleder meg til å bli ferdig og jeg håper det blir ferdig før advent! Noe snekkerne påstod de ville bli, så da får jeg bare krysse fingrene og stole på det. 

Som dere ser, den aldri så "ryddige" spisestuen min er ikke like ryddig lenger. Snekkerne lo godt når jeg sa jeg blogget og slik som hybelkaniner og klesstativ var etterspurt, de ble ihvertfall et lite vitne til mine skjulte sider som egentlig er veldig late og rotete.   ha ha..   

Nå skal jeg fortsette å kose meg på sofaen med litt popcorn og opptak av sinna snekkeren, og tro det eller ei jeg kjenner meg nesten litt igjen.. Bare her i huset er det ikke snekkerene som er sinte, men fru Kvarsvik som for første gang i historien er lei seg for et hus prosjekt.  En ting er å gå inn for en forandring selv, men når det gjelder vannlekkasje og klin finnes det ikke morsomt.. Vel, vel det blir nok bra til slutt.. Det vil nok bli noen forandringer her i huset dere ikke klarer å se for dere, kun en bloggleser vet om det så langt, så hysj ikke si noe ;)  Hvem vet, kanskje dette blir med på flimingen. 6 uker med villapaprika episoder kan jo by på noen utfordringer underveis.. ;) 

Ha en nydelig kveld da,dere!

12 kommentarer

Janne M

08.11.2011 kl.22:07

masse god bedring:)

bente

08.11.2011 kl.22:19

god bedring :))
gleder meg til å se hvordan det blir :D

tessa

08.11.2011 kl.22:20

Gleder meg til å se fremover altså :) Skal ikke si noe :) hehe:) Ha en fin kveld og god bedring søte deg :)

Kari

08.11.2011 kl.22:46

Her har vi også fått litt "høst krims-krams" hjem fra barnehagen.
-Virker nesten uungåelig! :)

Riktig god bedring, Camilla og lykketil med gulv bytte.
Gleder meg til "serien" som kommer her på bloggen :-D

Ann Karin Fladseth

09.11.2011 kl.07:58

Hei, Camilla! Ønsker deg god bedring. Håper du blir bedre snart. Gi en klem fra tante til Olìver og Mathilde gullene:-) Og hils din kjære fra oss.
Klem fra svigerinna di fra møre ;-)
Masse god bedring til deg :)

Isabelle

09.11.2011 kl.11:41

Huffamei, å være syk er forferdelig kjedelig.. Jeg har vært hjemme fra jobb to dager med omgangssyke og det er virkelig det verste som finnes.. Jeg krysser fingrene mine for at snekrene dine er effektive og blir raskt ferdige:) god bedring:) klem

DIVAMAMMA.COM

09.11.2011 kl.12:15

Masse god bedring :-)

Camilla

09.11.2011 kl.13:11

tusen takk =) god bedring til deg også! =)

Camilla

09.11.2011 kl.13:12

gi god ungene en god klem fra tante også! stoooor klem fra meg!

lill

09.11.2011 kl.20:58

hvorfor har du fjernet fårje innlegg ?!

Camilla

09.11.2011 kl.21:39

du det vet jeg ikke, jeg viste ikke at det var vekk en gang..hmmm. fatter ikke hva som kan ha skjedd jeg

Skriv en ny kommentar

hits