Halvor Bakke

Det at jeg elsker Halvor bakke sine produkter er absolutt ingen hemmelighet, og heldig som jeg er kan jeg kjøpe inn det jeg synes er det fineste av det han har til en hver tid. Jeg elsker fat og brett og igår fikk jeg inn siste nyhet av hans høst kolleksjon , nemlig dette fatet; 

Jeg var rask om å ta med meg et hjem selv, da jeg har gått å ventet på det i lange tider nå. Jeg elsker de sorte skinnhåndtakene og mønsteret som bryter litt av på midten, detaljene på det er så delikat. Fra før har jeg fatet fra Alessis, men siden dette er litt mindre passer dette mye bedre på salongbordet. De er veldig like og det er noe jeg liker ekstra godt da jeg helt ærlig synes det har vært vanskelig å finne noe som har falt like godt i smak. 

Prisen er ikke så veldig avskrekkende heller, 529 kr + eventuell frakt. Den perfekte julegave! 

Apropos  julegaver, her på bloggen skal jeg ha julekalender iår med en flotte gaver fra min butikk. Gled dere! 

Imorgen kommer det masse interiørtips og svar + oppskrifter, jeg håper det vil falle i smak for dette har jeg brukt mye tid på! 

Nå skal sofaen inntas og BRUNO står for tur, jeg gleder meg til å trimme magemusklene litt ..

Ha en nydelig kveld ! 

10 kommentarer

jeanethe

05.11.2011 kl.22:43

Nydelig fat!! :-) *ønske ønske*
Ha en fin helg Camilla :-)

Camilla Albertine

05.11.2011 kl.22:48

Gleder meg til julekalender! Du har jo så mye fint i butikken din. Gleder meg også til å lese på bloggen din i morgen :)

Trulte

05.11.2011 kl.22:53

Det fatet var bare kjempelekkert. Har du den flotte stjernen på bildet til salgs også?
Ha en super kveld! Klem

meg

05.11.2011 kl.22:56

Har Villa Paprika nettbutikk?
Kommer ikke inn på siden...

Camilla

05.11.2011 kl.23:01

vi har det, men den nye jobbes med nå og er ferdig om ca 1-2 uker ck-interiør.no er nettadressen til den gamle ;)

Louise Zagar

05.11.2011 kl.23:29

Heisan! Jeg bor for tiden i Oslo, og sendte derfor mamma til Villapaprika for å kjøpe en deilig hals fra Lama. I dag kom mamma med den til meg. Jeg elsker detaljer, så det første jeg la merke til var den nydelige posen med brun sløyfe og metallhjerte hengende på. Halsen var utrolig pent pakket inn i brunt silkepapir. Sånt liker denne jenta her veldig godt:-) Halsen var varm og samtidig utrolig tøff! Mamma kunne dessuten fortelle at hun ble ekspedert av en pen og koselig mann som var blid og hyggelig. Tenkte jeg skulle fortelle deg dette for at du skal vite at det finnes fornøyde kunder som setter pris på nydelige detaljer og god service slik som man får i Villapaprika:-)

Hildur

05.11.2011 kl.23:41

Hei Camilla :) Dette spørsmålet har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men jeg spør likevel, fordi jeg syns du er utrolig flink med interiør og jeg beundrer det vakre hjemmet ditt :)

Vi er et par uten barn, og vi skal kjøpe leilighet/hus. Men er ikke bare bare å finne et nytt hjem, og økonomien spiller veldig inn! Nå har vi kommet over et lite, splitter nytt hus (72 kvadratmeter), som særlig jeg har falt for. Beliggenheten og alt er perfekt. Men det er jo så lite da. Vi ønsket oss egentlig et hus på minst 110 kvadratmeter, men det er jo dyrere med et større hus dersom det er like nytt som det lille. Vi kan tenke oss stor plass, men vi er ikke så lystne på å måtte totalrenovere et eldre, stort hus. Så spørsmålet mitt til deg er: Hva ville du valgt - et eldre stort hus, eller et nytt lite hus?

DIVAMAMMA.COM

06.11.2011 kl.10:00

Hildur: Jeg vet jeg ikke heter Camilla, men jeg fikk lyst til å svare jeg også. Jeg hadde uten tvil valgt et lite nytt hus siden du sier at økonomien spiller veldig inn. Vi har nettopp bygd hus, og jeg har en mann som er tømrer. Og slik jeg har lært av han så er nytt hus mer lønnsomt økonomisk i lengden. Tenk på alt du sparer av vedlikehold og strømregninger. Et stort gammelt hus er utrolig kaldt .

Camilla! Gleder meg til desember, og fram til din julekalender dukker opp :-) Fatet fra Halvor Bakke var nydelig.

Kaja-Marie

06.11.2011 kl.12:07

Var innom butikken din i gågata igår, og jeg er meget imponert :D så fin butikk, og såååå utrolig mye fint! Du er flink :) du er forresten nevnt på bloggen min også :D

Hildur

06.11.2011 kl.15:08

Tusen takk for flott svar, Divamamma :) Økonomi har uten tvil mye å si, og som du sier sparer vi jo masse når det kommer til strøm og vedlikehold ved å velge et nytt hus. Eneste er at det er (naturlig nok) mindre plass i et lite hus, og jeg ønsker meg så gjerne masse plass. Men jeg heller mer og mer mot lite nytt hus i stedet for stort og gammelt, er noe med at det er mer komfortabelt og mer lønnsomt i lengden med det nye huset. Igjen, takk for fint svar! :)

Skriv en ny kommentar

hits