GOOOOD lørdag!

Og jeg håper dere har hatt en fin så langt ? Vi har vært våken i noen timer, formen min er helt på bånn..(uff) Det er på slike dager som idag jeg føler meg helt dratt og utrolig ufresh! Det å ha tett nese, ingen smaksans, tungt hode og vond hals er noe av det kjedeligste som finnes. Vel, uansett ...Heldig som jeg er k ommer min svigermor over og skal passe ungene noen timer, jeg må få unna litt mer jobb før jeg kan ta helg(!) noe som skal bli ubeskrivelig godt merker jeg. 

Jeg er nå ferdig med alle svarene på spørsmålene fra dere lesere angående interiør og tenkte derfor å poste ut det og middagstipsene denne helgen, vi skrives etterpå, ha en nydelig dag!!  

4 kommentarer

Ingun

05.11.2011 kl.14:19

Inspirert av deg er jeg i dag i gang med pussing og sparkling av vegger.. Dette har vært utsatt LENGE, men nå var det bare å sette i gang ;-) Håper formen din blir bedre, og at du nyter resten av helgen!!
Huff! Håper virkelig at formen din tar seg opp utover dagen. Kos deg masse uansett! :)

Katharina

05.11.2011 kl.14:54

Har du ikke alle "juleinteriørbildene" fra i fjor noe sted..? Tenkte å få litt inspirasjon, men fant de ikke noe sted. Det var litt trist!

Ha en herlig lørdag!

Eva

05.11.2011 kl.17:55

Den linken til butikken din på siden her fungerer ikke. Det er langt inn med -no istedenfor .no i web adressen.
bare til info:)

Skriv en ny kommentar

hits