Maskulin- romantisk - Glam

Det er vel de 3 ordene som beskriver vår stil og vårt hjem.

Huset vårt betyr mye for oss, det er ingen stor villa, men det er vårt hjem og det første vi har bygd sammen. Jeg husker det som om det skulle vært igår vi fikk se den første veggen komme opp. " tenke seg til at vi skal bo i dette flotte hjemmet Håkon" det var noe av det første jeg sa når jeg så huset sitt reisverk stå oppe. Stoltheten jeg hadde kan ikke beskrives, den var (og er ennå) enorm!

Etter at vi har bodd oss inn har det skjedd mye i paprikakroken 8, vi har bygd om huset, pusset opp og kjærligheten for huset har bare blitt større og større. Jeg klarer ikke se for meg å selge dette til noen andre noen gang.. Litt sånn " dette er kun mitt" følelse. Bo arealet er kun 118 kvm, men vi har likevel klart å få det vi vil ut av størrelsen .. For meg er det viktig med en stor spisestue slik at vi kan ha mange gjester til middag, et praktisk kjøkken, et rom til hvert av barna, et smart vaskerom med toalett + et bad som får meg til å føle at jeg er på Spa.

Jeg er veldig opptatt av detaljer, så at det maskuline har blitt "skallet" i huset er ingen tilfeldighet. Det mørke er noe vi elsker, og med mørke hoved møbler som bord osv + gulv føler jeg at det strammer opp inntrykket, de lyse veggene myker det litt opp og gir rommet en luftig følelse. Jeg liker nemlig ikke at det blir for mye nips rundt om så jeg har valgt med sikkerhet store gjenstander rundt om på hyller og bord. Småting som kommer inn i huset til høsten samler jeg gjerne på et fat slik at jeg ikke får masse smått rundt.

Møblene liker jeg at fører en rød tråd og hvis vi skal bryte av må det brytes skikkelig slik at det synes og ikke bare ser feil ut. Jeg elsker å blande lin med fløyel og ull, det gir stoffene en mulighet til å komme frem uten at det ser rotete ut. Fargevalget er da selvfølgelig veldig viktig for meg(!) jeg kan nemlig bli helt GAL av å handle inn noe nytt, det pga jeg ikke klarer å velge en pute tilfeldig eller på sparket. Jeg MÅ med sikkerhet vite at det vil gli naturlig inn med det andre vi har.

Soverommet er rommet i huset vi ønsket å få følelse av å være på et hotellrom, hvor kun vi har tilgang og kan senke skuldrene totalt. Her inne har vi valgt å ha mørke vegger, lys kontrastvegg, store puter og lite ting. Jeg hater å ligge på alle 4 å støvsuge så vi har derfor valgt seng som har en tett ramme og nattbord uten ben. 

Vi er i bunn og grunn opptatt av at hjemmet vårt skal være godt å leve i, at skuldrene skal kunne senkes når vi kommer inn døren og at venner og familie skal føle seg velkommen.

Mitt råd når det gjelder å skape seg et hjem etter sin smak er ; slipp deg løs, ikke lås deg fast og elsk det du ser selv. Ikke bli for opptatt av hva alle andre synes eller mener, det er i bunn og grunn du som skal bo der og hjemmet ditt har lov til gjenspeile deg og din personlighet.  

 

 

26 kommentarer

solfrid

01.11.2011 kl.22:53

Hjemmet ditt er helt fantastisk flott. Nydelige bilder som jeg skal titte mer på. Du gir så masse flott inspirasjon=)

Camilla

01.11.2011 kl.23:07

tusen takk =) kjempe morsomt at du synes jeg gir litt inspirasjon =)
ha en nydelig kveld

Annki

01.11.2011 kl.23:58

Hei! Fast leser av bloggen din, men skjelden jeg legger igjen spor. Men det gjør jeg nå!
Hjemmet ditt er så utrolig nydelig, og jeg syns du er utrolig flink og inspirerende! :)

Silje

02.11.2011 kl.07:31

Hei camilla! Først må jeg bare si at huset ditt virker nydelig! Du gir mye inspirasjon for iallefall meg:-)
Jeg og samboern min har kjøpt et rekkehus som skal være ferdig bygd i mars 2012. Jeg må le litt inni meg, for huset minner meg mye om ditt, i forhold til romdeling og sånn. Vårt er noe mindre, ca 90kvm.. Og jeg kjenner at oppbevaringsmulighetene bekymrer meg! Kjøkken er viktig for meg og mye plass til ting der, smarte løsninger til mat og utstyr på kjøkkenet. Kjøkkenet ditt ser ikke så altfor stort ut, men samtidig så ser det ut som om du har mye ting? Kunne du ha lagd et innlegg om oppbevaring hos dere? På kjøkkenet, klær, vinter og sommertøy, julepynt... Kun hvis du vil, selvfølgelig.. Vaskerom får dessverre ikke jeg, det var det ikke plass til. Utrolig kjedelig når man har små barn og vasker x antall ganger pr uke;-)

Ellers, en flott blogg du har! Klem fra silje

M

02.11.2011 kl.08:52

Er stjerne og snøkrystallputene fra din butikk? De var lekre og jeg kunne tenkt meg en av hver :-)

Elisabeth

02.11.2011 kl.10:14

Jeg lurer også på de to putene med stjerne og snøkrystall, er de fra butikken din?? De var superfine!! :)

Miss piggy

02.11.2011 kl.10:52

Så flink du er camilla!!:) Du har et fantastisk hjem, og du ser ut som en million kroner:) Kan sitte å se på bilder av hjemmet ditt i timesvis, du gir meg masse ny inspirasjon! Jeg gleder meg til hver en ny dag jeg får lese bloggen din!

Stå på videre, du er dyktig!! Aldri glem det!

hilde

02.11.2011 kl.11:14

Hjemmet deres er helt nydelig! Får så massse inspirasjon til mitt eget hjem, bor i helt ny leilighet og her er det masse uferdig og mye og ta tak i før jeg føler meg hjemme.. Har vert student i 3 år så har kun tenkt økonomisk når vi kjøpte møbler.. men endelig er jeg i jobb så kan jeg tilate meg å bytte ut ting som jeg føler ikke passer inn, herlig!!:)

Linn

02.11.2011 kl.13:27

Hei!
Første gangen jeg kommenterer noe som helst her inne tror jeg, men nå skal jeg ta meg tid til det. Dette er en av tre blogger jeg leser fast. Det er så mye dårlig blpgging der ute, kjedelige folk som skriver om kjedelige ting. Sånt gidder ikke jeg å bruke tiden min på i alle fall. Men siden vi har interiørmessig ganske så lik smak, henter jeg masse inspirasjon fra bloggen din. Det at du så fint klarer å balansere interiørdelen med resten av ditt travle liv som småbarnsmor og at alle vi som lesere får følge deg og din familie gjennom opp- og nedturer, gjør at jeg synes dette er en blogg det er verdt å bruke litt tid på. Jeg synes du virker som ei veldig reflektert og flink dame som er utrolig god på det du driver med. Jeg liker veldig godt det at du i løpet av en dag har mange innlegg og jeg får i hvert fall veldig følelsen av at dette er noe du har brukt tid på, ikke bare rabler ned i farta. Jeg elsker rett og slett bloggen din Camilla, og jeg håper du kommer til å fortsette med å blogge masse fremover!

LYKKE

02.11.2011 kl.20:07

Putene er fra Day Birger et Mikkelsen Home og kan kjøpes hos LYKKE i gågatea i Fredrikstad!

Mvh
Anette

Line

02.11.2011 kl.20:18

Hei!
Jeg kikker innom bloggen din av og til, og må si jeg liker interiørinnleggene dine, dere har det flott! :)

Men det jeg lurer på er hva fargen på soverommet deres heter? Akkurat den vil jeg ha på soverommet mitt, jeg og! :)

Eva

02.11.2011 kl.20:24

Heia:) du er helt fantastisk:) hva skulle vi gjort uten deg:) lurer bare på hvor mye koster den klokka di så henger på veggen i stua?? Skulle ønske jeg hadde like mye energi som deg. Jeg har 3 barn så jeg skulle ønske du kunne sende meg litt sånn energi også:)

Camilla

03.11.2011 kl.21:32

Hei!
Du er i rette yrket må jeg si, du er dyktig på det du gjør!!
Lurte på hvor stuebordet ditt er fra? Sliter med å finne et som kan passe inn hos meg - og ditt var veldig fint :)

Camilla

03.11.2011 kl.21:41

hei hei. Det er fra slettvoll=)

ha en nydelig kveld =)

ida

05.11.2011 kl.20:45

Hei Camilla...
Hvor har dere kjøpt den senge gavlen?

Ida =)

Line

05.11.2011 kl.21:53

Hei! Elsker bloggen din, så mye inspirasjon å hente! Du er så kreativ! Dere har virkelig drømmehjemmet! Jeg lurer på hvor nattbordene er fra? Holder på å pusse opp soverommet og er på jakt etter nettopp mørke nattbord uten ben :) ha en fortsatt god helg :)

Stine

20.11.2011 kl.20:29

Hei Camilla!
Kjempe flott blogg du har?

Hva heter det nye flotte gulvet dere har fått i 1.etg? Hvilket gulv har dere i 2.etg?

Ha en fortsatt fin helg :)

Jenny

22.02.2012 kl.18:54

Hei:)
Jeg lurte litt på hvor de hvite puten du har på stue gulvet er fra ? driver å leiter etter noe lignende å dine veldig fine :)

Camilla

22.02.2012 kl.20:16

Hei=) De har jeg kjøpt av ei som har en far som driver med import fra Kina =)

Tina

04.03.2012 kl.21:40

Hei!

Lurer veeldig på hvor den lyskrona di er i fra? Den som er ved sofaen, med laaange glitrende diamanter. Ønsker meg gjerne en slik til sofakroken min!

Tina

05.03.2012 kl.23:25

Håpe du svarer ! Lett over alt etter noe lignende men vaanskelig å finne en slik lang dinglete lyskrone.. Nydelig :-)

Tina

05.03.2012 kl.23:26

Håpe du svarer !

Camilla

06.03.2012 kl.09:40

mener du den lysekronen som er i tvstuen? som er som et fossefall ?

Tina

06.03.2012 kl.16:25

Ja er den jeg mener :-)

Tina

08.03.2012 kl.22:47

??

Linea

30.06.2013 kl.17:54

Nydelig, finnes det mange typer bar stoler? Er det mulig å senne i posten?

Skriv en ny kommentar

hits