Har du noen spørsmål ?

Og da tenker jeg ikke på om du lurer på hva jeg spiser til middag, hvor lenge jeg sover eller hvordan mitt liv generelt er. MEN, kanskje nettopp du lurer på noe når det kommer til interiør(?) hvordan man kan mikse ulike stiler, finne løsninger, riktig farger eller hva mine anbefalinger er? 

Så FYR løs, nå er det bare å stille spørsmål på det dere lurer på så skal jeg innen ett par dager svare dere på alle deres spørsmål. 

 

Vi skrives! 

32 kommentarer

Camilla Albertine

01.11.2011 kl.17:58

Har du noen tips til adventsstaker eller bare lys til advent i forskjellige prisklasser?

EM

01.11.2011 kl.18:12

Hei :) Jeg lurer på hvordan du ser de beste løsningene for rommet? Det ser ut til at du har benyttet plassen i huset deres optimalt. Hvordan ser du hvordan det er best å møblere for å få mest ut av plassen? :) Tenker spesielt på sofa og spisestue.

Jeg har en veldig lik stil som det du hadde med de sorte slettvoll stolene, så det er minimalistisk i fargene. Hva skal jeg sette farge på for å få mer farge i hjemmet? (Puter? Duker? Tekstiler generelt?) Og bør det gå i samme fargen, eller ulike farger som passer sammen?

Tusen takk for at du vil hjelpe oss, og for all inspirasjon du gir! :)

lene

01.11.2011 kl.18:22

Har du noen tips til interiør shopping på nett? =) Møbler, interiør=)
Er de stolene litt lave i forhold til spisebordet eller ser det bare sånn ut?:)

Jenny

01.11.2011 kl.18:40

Lurer på om du har noen fine tips i forhold til dette:

*Stilleben både store og små med varer fra Villa Paprika.
*Hvordan pynte en sofa med masse puter(du er jo sååå flink! Store, små, ulike teksurer osv.
*Julepynt i forhold til hvit og naturlig jul.
*Hvordan pynte spisebordet, kjøkkenbordet eller stuebordet..både lite og stort.
*Bilder på dine tips av pynting på kjøkkenenet, spesielt kjøkkenbenken.

Nyter å lese bloggen din med mange flotte bilder. Bloggen oser av inspirasjon og jeg gleder meg til hvert eneste innlegg:)

Line

01.11.2011 kl.19:00

Hei

For en god stund siden (tror det var på den gamle blogen din) sto det at du skulle vise bilder av forskjellige rom etc og hvordan løsning du ville valgt osv...

Du viste da en leilighet som du "innredet", lurte egentlig på om du kunne gjort noe liggnende av det mer? Med tips og løsninger for gode planløsninger etc ?
Skal selv snart begynne på 2 etasje i huse vi bor og der er det mye skrå tak og små hjørner, så hadde vært litt kjekt om du kunne si noe om innredning i slike rom?!

Marianne

01.11.2011 kl.19:01

Hei.Jeg og min samboer skal til våren totalrenovere huset vi eier fra 50 tallet. Et søtt lite hus :)
Men trenger litt hjelp til hvordan innrede dette best mulig, og at kjøkken og stue kan passe sammen da det er en åpen løsning. Vi liker litt rustikk, moderne,men lun stil. Vil ikke ha alt hvitt og shaby chic!! Håper du har noen ideer å gi meg:) Er det eventuelt mulig å ta kontakt og få litt mere eksakt hjelp også? Kjempe flott blogg du har :)

Christine

01.11.2011 kl.19:14

Gratulerer med flotte stoler på plass :)

Ingun

01.11.2011 kl.19:21

Hei Camilla! Jeg lurer på en ting; Har wengefargede møbler vi ikke har råd til å bytte ut enda. Håndtakene på skapene er i børstet stål. Stua vår er ganske liten og mørk, så tenkte å kompensere de mørke møblene med lysere/ kaldere vegger. Vi har falt for en lys grå tapet som har et sølvaktig skjær i seg, tror du dette vil kunne fungere? De på butikken syns også dette kunne være et godt valg for å brekke det mørke, men er så redd de bare var ute etter å selge :-)

Blir så inspirert av alt du får til, du er et stort forbilde!

Håper kvelden din blir strålende :-)

Mia

01.11.2011 kl.19:56

Hei! Jeg ønsker bare litt tips for hvordan man kan fornye hjemmet uten å måtte bruke masse penger og kjøpe noe nytt:)

jeanethe

01.11.2011 kl.19:58

Hei Camilla!
Så fint det ble med nye stoler og teppe. Hvor er teppe fra?
Lurte på hvordan man skal pusse opp ett furu vitrineskap som skal bli
Hvitt høyglans. Framgangsmåte og hva man bør bruke.

Ha en flott kveld!

tine

01.11.2011 kl.20:15

Hva MÅ jeg ta til leiligheten min som jeg ikke vet at jeg trenger? :)

Ida

01.11.2011 kl.21:15

Jeg lurer på hvilke tips du har til "inredning av hjørner"? Vi har store fine firkantede rom i huset, men hjørnene gjør rommene håpløse å innrede, spesielt stue og spisestue :-/

Camilla

01.11.2011 kl.21:29

Det jeg lurer på er: Hvordan får jeg huset til å se flott dekorert ut hvor alt har sin plass? Du skjønner, jeg er livredd for å eks. henge opp for mange bilder, ha for mye pyntegjenstander (redd for at det ser rotete ut). Med andre ord, hvordan ser det flott ut uten at det ser rotete ut? Hehe håper du forstod spm mitt:)

Lena

01.11.2011 kl.21:33

Oi oi, de stolene er fantastiske! Jeg elsker de :-)
Men trodde ikke det var helt din stil? Dette er jo klassikere fra 50 tallet? Veldig ulikt den andre du har?

Marthe

01.11.2011 kl.21:45

Samboeren min og jeg skal snart flytte, og vi har kjøpt oss en hvit sofa. Vi vurderer om vi skal ha eggehvit eller caffe latte på veggen, så jeg lurer på hva du tror passer best? Vi er veldig glad i hvitt, beige og brune nyanser, så det er det resten av interiøret vil gå i. Håper du forstod hva jeg mente, ble litt kronglete :-)

Ha en fin kveld!

karianne

01.11.2011 kl.21:49

Hei. Jeg lurer på om du får noen jule varer i nettbutikken?? Masse flott eg ville ha!! Ha en fin dag :)

Elisabeth

01.11.2011 kl.22:09

Hei kjære Camilla:) Jeg har en ganske lys leilighet, og jeg trenger litt farger, men er så usikker på hvilke farge som passer inn med beige, lysebrunt, litt svart og hvitt! jeg trenger virkelig å friske opp her i heimen. Har du noen tips? :) gleder meg utrolig mye til å følge med på episodene! har fulgt bloggen din nå i 2 år! Du er virkelig en stor inspirasjon! <3 Stor klem elisabeth fra bergen:)

Renathe

01.11.2011 kl.22:11

Jeg lurer på veggfarge til kjøkkenet mitt. Selve kjøkkenet er rødt høyglans og jeg føler liksom at ingenting passer inn der... Nå har vi monalisa på veggene, også mellom skapene. Vurderer mørk grønt mellom skapene og hvite vegger? Også har vi eik spisebord, sånt massivt, og røde tunge gardiner. Hjelp! :) ligger bilder på bloggen min om du trengerbå se :)

Malin

01.11.2011 kl.23:11

Heihei :) Jeg leier en kjellerleilighet som jeg trives veldig godt i, men ulempen er at det ikke malt panel her. Bare vanlig trist og tung panel. Siden jeg ikke eier så kan jeg ikke male, men jeg lurer på hvilke interiør som lønner seg for at det ikke skal bli så tungt og mørkt. Det er store vinduer her, så på dagtid er det veldig greit. Men jeg synes det er så "rotete" og tungt om kvelden. Jeg prøver å ha lyse møbler og interiør, men trenger litt tips og det er jeg sikker på at akkurat DU har :D Thank you :-*

Linda

02.11.2011 kl.07:28

så kjekt at du vil hjelpe!! :)
mitt hoved dilemma er at eg veit ka eg liker av stil, men eg føler meg ikkje vel eller heime me de!? finner liksom ikkje heilt roen om du skjønner. tips til kordan eg kanskje kan klare å finne de!? :) liker veldig godt romantisk stil, men syns de er ok at de kan brytes litt ned med brunt-beige-sølv oppi alt de kvite!!..er vel sånn eg har de her heime nå, men som sagt så får eg ikkje roen over meg å kan slappe ordentlig av fordi eg ikkje trivest!?!? what to do?

Laila

02.11.2011 kl.08:37

Så moro at du vil prøve å hjelpe. Spennende. Her har vi alle soverom med skråtak. De maler vi i samme farge som veggene i rommet, fordi det ser ikke ut som om det er en naturlig del av resten av taket i rommet, da det er noen gamle bjelker/tømmerstokker som er kledd inn og foret ned på en måte. men har du noen tips til hvordan å innrede rom med lavt skråtak? Sier jo seg selv at vi må ha sengene der det er skrått. Ellers har vi ett vindu og ei dør tvers overfor hverandre på de veggene som ikke har skråtak. Og alt her i huset har vært GUL stygg panel, men det driver vi sakte men sikkert og fornyer med å male lyst. Vi har en krevende unge som sover dårlig, så der har vi malt rommet mørkt, med rosa fine detaljer på lister og interiør.

Mvh Laila

L

02.11.2011 kl.09:06

Hei!
Vi har akkurat kjøpt oss nytt spisebord, i resirkulert alm med en tilhørende krakk på den ene siden. På andre siden skal vi ha 3 stoler. Jeg liker en enkel stil - rette linjer, hvitt, natur, store sølv/blanke detaljer som store vaser og lysestaker (litt slikt som du har egentlig). Litt sånn glam-nature-clean. Men må ha noe som myker opp litt.. Vi har hvite enkle skjenker, og spisebord/sofabord i litt røff natur (alm). Hva tror du om disse stolene til? http://www.living.no/newsread/products/Detail_1.aspx?id=2945
Har du noen andre umiddelbare tanker? :)

Tonje

02.11.2011 kl.09:51

Hei! kommer nettbutikken til å bli oppdatert før jul,med tanke på julegave shopping ...? Ha en fin dag!!

iselin

02.11.2011 kl.13:09

Hei! Jeg lurer på hvor de store putene du har i senga er kjøpt? Er på jakt etter sånne store puter man kan pynte senga med når man rer opp f.eks. Da har jeg mulighet til å stikke eller sy putetrekk :)

Angelica

02.11.2011 kl.13:49

Hurra, har lenge hatt lyst til å spørre om råd, da stilen dere har "treffer" veldig hos meg. Jeg har en liten leilighet, og en sjeselong sofa i mørk grå.. Jeg sliter veldig med hvilke puter jeg skal ha i denne.. og hva som kan passe inn.. stuebordet er hvitt, teppe på gulvet til å ha under har jeg heller ikke funent enda, mens tvbenken er mørk for å bryte av.. Jeg er glad i mørkere farger, men ikke sort.. De grå putetrekkene i villapaprika butikken i lammeull synes jeg er knallfine, men vet ikke helt hva jeg skal matche de med.. Om du har tips blir jeg super glad!

Marit

02.11.2011 kl.14:27

Hei, jeg har to spørsmål:

jeg lurer veldig på hva slags gulv dere valgte?

Og til slutt, hvordan ser ditt absolutte drømmekjøkken ut?

Ha en strålende dag :-)

Hege-C

02.11.2011 kl.15:57

Hei Camilla!
En sjelden kommentar er bedre enn aldri! Så her kommer mitt spørsmål:
Vi er i full gang med å innrede kjelleretasjen i huset vårt. Ønsker derfor tips til farger som kan lyse opp rommene litt? Er forøvrig en kjellerstue og ett gjesterom, hvorav alt av vegger og tak blir i veldig lys furupanel, hvite dører og svart klikkgulv. Er kun små vinduer.

Takker kjempemye for tips!!
Gleder meg bestandig like mye over bilder og slikt som du legger ut - topp inspirasjon! :D

Lill

02.11.2011 kl.17:00

Kjære Camilla. :) vi har en firkantet stue på ca 30kvm, å nå skal vi pusse den opp. Men jeg er så usikker på hvilke farge jeg skal velge! Jeg vet at jeg vill ha lyse vegger og gråtone på gulvet. Men jeg vet ikke om jeg kan mixe kaldt gulv med en varm fargetone på veggene ?! i tillegg har vi en ganske stor mur bak ovnen vår, å jeg klarer ikke å finne fliser/steiner som vill ta seg bra ut med di fargene jeg ønsker. har du noen ideer du vill dele med meg ?! :) Sofaen vår er mørkebrun, svart spisebord, stuebord, tvbenk og stoler.

solfrid

02.11.2011 kl.17:37

Hallo=) Jeg har lenge siklet på disse egghvite pottene dine som er litt spraglette? eller hvordan forklare de. hehe. Du har de ihvertfall i kjøkkenvinduet ditt nå på innlegget over med bøyle eføy oppi.

Det jeg lurer på er hvilken farge er det på de? De er egghvit ser jeg, men er det grått eller grønt der det skiller seg ut? Hvis du skjønner hva jeg mener. hehe. Jeg har veldig lyst på de, men lurer på om de kan passe inn her. Jeg syntes de kan se ut som egghvit og grønn stemmer det?

malin

02.11.2011 kl.19:54

Hei.Jeg lurer på hvorfor du har teppe under spise stue bordet.Det må jo bli kjmepe grisete med to små barn?

Rebekka

04.11.2011 kl.15:45

Jeg lurer på om hvordan man kan style opp en stue som har 2-og 3-seter svart skinnsofa? Sliter veldig med å få det koselig her med dem..

unni

05.11.2011 kl.22:09

Så det var ei som spurte over her (jeanett?) om åssen man går frem fra å male et furu vitrineskap til hvit høyglans.. også kom jeg på at jeg leste AKKURAT dette på en annen blogg her om dagen.. sjekk ut denne :

http://vilhaenliten.blogg.no/1319807104_fra_furu_til_hvitt.html

Skriv en ny kommentar

hits