Elsker det.....

Livet mitt er fantastisk, jeg håper jeg har lov til å si det (?)  Denne bloggen har åpnet så utrolig mange dører for meg, det pga nettopp du følger den. Jeg hadde aldri stått hvor jeg står idag om det ikke var for dere. Det er sjeldent jeg får takket dere, men idag følte jeg virkelig for å gjøre det! Tusen takk.. 

Denne mandagen har vært helt super, en perfekt avslutning  på Oktober 2011.. Imorgen har vi kun 2 mndér igjen av dette året. Herremin, hvor har det blitt av?  Jeg gleder meg så utrolig til å starte på året 2012 , det er så mye som vil skje i livet mitt da. 2012 vil bli et år som vil by på mange reiser rundt om- både nært og fjernt, eget interiør design skal på plass, morsomme modell oppdrag, møter med nye mennesker og sist men ikke minst butikken vil utvikles noe ENORMT! 

Tenke seg til... Flere 1000 mennesker følger mitt liv igjennom bilder og litt tekst. For meg er det helt SPTØTT!.. 

 

Bildene er "bak kulissene" og er tatt av fotograf Jeanett Haselien. Hun er utrolig dyktig!  Dere kan besøke bloggen hennes ved å trykke HER. "Et bilde sier mer en 1000 ord" er hva jeg har å si om bildene hennes. Hva bildene skal brukes til vil jeg dele med dere senere, men at de skal bli brukt utenfor Norge kan jeg ihvertfall røpe! Jeg gleder meg til å vise dere de når jeg får dem =) Ønsker dere mer informasjon om hvordan bilder de tar kan dere trykke dere inn HER ... 

Men dere,  det stopper ikke her... Imorgen skal jeg fortelle dere om et konsept som har gått igjennom med glas og som skal utvikles videre! Dere kommer til å elske det!  Gleder meg ! 

Nå er halloween !!! Hvor  Knask eller knep er det store ordet!  Her i huset sier vi KNASK! Hva sier du? 

Vi skrives!

 

 

8 kommentarer

Kine

31.10.2011 kl.19:57

Så spennende Camilla! Høres virkelig ut som at det skjer mye spennende i livet ditt for tiden :-) Flotte bilder var det også.
Når det gjelder Halloween var vi nok litt for dårlig forberedt i år. Har delt ut det lille vi hadde liggende av knask, men de fleste har gått tomhendt herfra. Ikke at det så ut som om de mangla noe i bøttene sine da :-p Verre var det nok at mamma ikke forsto på forhånd at 4-åringen også ville gå knask eller knep-runde...

DIVAMAMMA.COM

31.10.2011 kl.20:24

Her gjelder knask også !! :-) Du er nydelig på disse bildene..

Caroline

31.10.2011 kl.20:51

Ser veldig spennende ut! :) Skal si du er i siget nå!!
Du sier den lyse kjolen du brukte i bryllupet er fra begby senteret, eller noe i den duren, hehe.. men hva slags merke er kjolen? Prøver å lete meg ihjel på nettet. Jeg skriiiker etter hjelp! Håper du har tid til et lite svar :)

Camilla

31.10.2011 kl.21:10

Ilse jacobsen ( tror det skrives slik)

Camilla

31.10.2011 kl.21:59

den er fra lykke i Fredrikstad =)

Kine L.

31.10.2011 kl.22:01

Den hvite prikkete blusen, hvor er den fra? :) Hvilket merke er den? :D

Thelma T - thelmat.no

01.11.2011 kl.11:02

fine bilder:)

christine

01.11.2011 kl.19:08

Så pen du er!

Skriv en ny kommentar

hits