Hvor skal jeg begynne...

Denne helgen tok en annen vending enn hva vi hadde planlagt, så alt jeg hadde tenkt til å blogge om har blitt forsinket med noen dager. Jeg skal gjøre mitt for at jeg skal rekke å få ut mye de neste dagene. Jeg vet at mange også venter på middags tipsene fra meg, de kommer jeg LOVER! Programmet jeg har brukt til å lage det i for å få det proft går ikke ann å legge inn som et vanlig innlegg, så jeg må gjøre om hele innlegget og rett og slett skrive hele innlegget på nytt... Men siden jeg til stadighet klarer å glemme den bærbare på jobben har jeg valgt å lage et nytt med mine egne bilder. ( ikke hetende bilder fra nett) Noe som vil si at jeg må lage 7 middager med bilder, noe som i en stressende hverdag ikke er like lett å huske. Jeg har 3 middager igjen så er jeg i mål, men hvis jeg først skal tipse og være til inspirasjon på matveien vil jeg gjøre det ordentlig. Priser på middagene og for uken regner jeg også inn, så det er ikke bare et "oppskrift" innlegg. Innlegget kommer jeg til å poste ut denne uken, det kan jeg garantere.. ( selv om det skulle skjedd noe katastrofalt) 

 

Vi har som jeg nevnte tidligere byttet ut litt i stuen, noen av det vi har byttet ut er spisestuestolene. Vi ønsker begge en enkel og luftig stil og siden jeg er litt romantisk og Håkon litt minimalistisk må vi møtes på halvveien.   Vi har valgt å blande rustikk med romantikk, minimalistisk med litt natur.. Alt er ikke slik som det skal være ennå, vi venter nemlig veldig på høyskap, gulv og stoler...Samt litt stæsj fra butikken min..  ( dette faller nok ikke i god jord hos alle, men det er ikke noe nytt og jeg føler ikke for at jeg skal måtte forsvare at vi bytter ut spisestolene våre) 

 Vi skal ikke ha disse stolene veldig lenge ( Olíver og Mathilde skal få en hver til pulten sin på rommet) vi venter nemlig på 3 Eamese stoler i gjennomsiktig glass og to kartell stoler til hver ende av spisebordet. Til databordet venter vi 1 hvit eames stol med armlener... 

Nemlig slike ; 

 

( bildene er lånt fra google)

Sofaen vår skal ikke flyttes 1 m, den kommer bare til å bryte litt av med det hele. Dere kan tro mannen er fornøyd... For første gang har han trumfet igjennom med stoler kona likte veldig godt. ( eller hva sier du Håkon?)  Jeg gleder meg til det nye mørke gulvet kommer på plass og stolene kan flytte inn, forandring fryder. 

MEN...Om noen trenger 6 pent brukte  spisestuestoler selger vi være 6 Nils stoler med armlene for kr 2400 kr. De kan hentes når som helst ! Det er isåfall bare å ta kontakt med meg på mail ; ckinterior@hotmail.no 

 

Nå skal jeg legge meg på sofaen, nyte litt kveld og se på opptak av "åndenes makt" ..

Vi skrives! 

29 kommentarer

lene

30.10.2011 kl.22:50

Aldri sett makan til bytting av møbler jeg hehe... Synes dere kjøper nytt og bytter i ett sett og omøblerer osv.. Det er gøy med forandring osv men seriøst?!!

Camilla

30.10.2011 kl.22:55

ommøblering har det vært lite med, men at stolene byttes ut for 3´gang på 2 år er helt riktig ;) Heldigvis er vi forskjellige og alle er ikke like gale som Håkon og meg.

Ha en nydelig kveld.

Tonje "gøy på landet" olsen

30.10.2011 kl.22:57

camilla! vet du hvem du ligner på? baby i dirty dancing. heldiggrisen!!!! Nå måtte jeg løpe opp på rommet å hente pc for å fortelle deg det. du har så fin blogg at du alltid er bakerst i tankene mine :D Du, jeg spurte hvor butikken din lå, men jeg fant aldri noe svar :(

Camilla

30.10.2011 kl.23:00

hehe, så søt du er da.. det har jeg aldri hørt før.. hihi....
Den ligger midt i gågaten i fr,stad , nærmere bestemt nygaardsgate 47

Ha en nydelig kveld

Karianne

30.10.2011 kl.23:07

Synes dette er noe som er opp til hver og en jeg Camilla. Håkon og du gjør som dere vil i hjemmet deres, dere skader ikke akuratt noen. Om noen skal være stygge mot deg angående dette er de bare fryktlig sjalu eller mangler en evne til å forstå at vi ikke alle er like! Dette blir nok kjempe stilig også skal det jo sies at slike møbler dere bytter til varer livet ut både i design og i hverdagen.

Tonje "gøy på landet" olsen

30.10.2011 kl.23:14

da kommer jeg innom en dag når jeg kommer hjem. Det er en nydelig butikk du har! du har forresten en nydelig personlighet ( det man ser på bloggen ), en nydelig familie og et nydelig pågangsmot også.

Annette

30.10.2011 kl.23:22

Hei! Synes det blir bra jeg! Jeg tenker no at om jeg hadde hatt en interiør butikk, så hadde jeg vel ommøblert og shoppet med meg ting hele tiden.. :)

Men jeg har tenkt litt på dette med stil og sånn. Stuen min ser helt annerledes ut nå enn for 3 år siden. Litt artig å tenke på hvor mye man forandrer seg hele tiden.. :)

Elisabeth

30.10.2011 kl.23:29

Du har kjempe fin stil i huset ditt!! Blir skikkelig inspirert av bloggen din, er innpå flere ganger for dagen å ser på bilder! spisestuen din er min favoritt!! og de stolene passet veldig bra inn :) skal innom butikken din når jeg er i fredrikstad en gang :) GLEDER meg!!

Marianne Emine

30.10.2011 kl.23:38

Blir sikkert utrolig stilig. Ønsker meg selv Eames stoler i hvitt! Og må bare nevne samtidig her at jeg også synes du ligner på baby i dirty dancing, har tenkt på det før også :) Ha en fin uke! Gleder meg til middagstips, nam

Renate

30.10.2011 kl.23:50

Nydelig spisestue!!!!Nydelig valg av spisestoler da!!! Har selv Kartell <3 Elllllsker Kartell <3 Du kommer til å bli kjempe fornøyd :)
Ønske til innlegg, er årets julebord bekledning, samt hvilke sko, farger, sminke, hår osv... :)
Ha en nydelig kveld :)
Stor klem til deg fra meg :)

sarah

31.10.2011 kl.00:37

hei:) må bare si at jeg elsker bloggen din! får bare så mye inspo:) men jeg lurte på hvor du har kjøpt de spisestue stolene du har på bilde over og hvor mye de koster (første bilde).. ? :)

Christine

31.10.2011 kl.06:57

Lekkert! Gleder meg til å se hvordan det blir når alt er på plass:-) Morsomt med noe nytt! ;-)
Så fint det ble! Jeg likte jo stolene ekstra godt for vi har nemlig like stoler til spisestuen selv, noe mannen i huset trumfet igjennom her og :)

Ellen

31.10.2011 kl.09:12

Åhh det blir nok stilig!! Gleder meg til å følge med! Her er det rustikk/romantikk men liker veldig godt den industrielle stilen. Kanskje jeg kan få noen tips hos deg om mixing av stilene nå som dere skal bytte om ;-)
Ha en fin dag!

Klem!

Laila

31.10.2011 kl.09:42

Oi, det ble jo knallstilig. Dere ser virkelig løsninger på alt, knallkult! Bytta ut taklampene også? Var fin den dere hadde der nå. Skjønner godt at du elsker å drive med dette, og det skal du ikke være nødt til å forsvare overfor oss ihvertfall. Interiør er et evigvarende hobbyprosjekt :-))) Keep up the good work <3

Maja

31.10.2011 kl.10:14

WOW, det blir lekkert!! Er så inspirerende å komme inn her, du har så god smak:) Ha en fin dag videre!

Camilla

31.10.2011 kl.11:13

hei hei.. =)
De er fra IKEA og kostet rundt 700 kr pr stk. Kjempe tøffe =)

ha en nydelig dag!

Rebekka

31.10.2011 kl.15:45

hei nydelig blogg:)
jeg lurer på hvor dere bestiller Eamese stolene fra??

Linda

31.10.2011 kl.17:53

Hvor er de stolene fra? Ikke de Kartell eller Eames som dere har bestilt, men de som dere har på bildet.

Camilla

31.10.2011 kl.18:26

domino i gamlebyen =)

Camilla

31.10.2011 kl.18:26

de er fra ikea =)

Grethe

31.10.2011 kl.22:58

Hei.. Dette ble fantastisk fint=) hvor har du kjøpt bordet?? er det svart eller mørkebrunt??

Camilla

31.10.2011 kl.23:05

Tusen takk =) Bordet er fra Slettvoll og er moccabrunt

Emilie K. Glenna

01.11.2011 kl.10:15

Hei!

Har sendt deg mail angående stolene, men har ikke fått noe svar. Sendte deg mail igår da, men du har jo ikke akkurat svart på andre mail jeg har sendt deg. Så kanskje jeg får et svar her ;)

Jeg ville bare si at jeg er veldig interessert i stolene dine, og kan komme å hente dem. Var veldig billig syns jeg, siden stolene koster 700kr per stk på IKEA. Så 2400kr var veldig billig for 6stk :-)
Kan du være så snill å svare, uansett om de er solgt eller ikke? Skjønner at du har mye å gjøre, men det er virkelig frustrerende når du ikke kan svare på noen mailer jeg sender deg. Jeg liker deg og bloggen din, den gir meg inspirasjon og trygghet, men jeg kan ikke akkurat si at du får en stjerne i boka når du aldri svarer. Så håper du nå gir meg et svar på om de er solgt eller ikke, her eller på mail. Det er det samme ;-) Er ihvertfall veldig interessert, for jeg skal snart flytte for meg selv, og de stolene er såååå fine!!

Mvh Emilie K. Glenna

Camilla

01.11.2011 kl.13:35

hei hei.
Jeg har lett mailboksen min igjennom etter denne mail adressen, men finner deg ikke. Stolene er dessverre solgt, de gikk på veldig kort tid.

Jeg må bare beklage at jeg ikke har sett din mail, men jeg fikk inn nærmere 100 mail på de før kvelden var omme igår, så kan hende den har blitt borte i mengden.

Ha en fantastisk dag =)

stor klem fra meg

Hanna

01.11.2011 kl.18:36

Heisann, liker løsningen med sofa på den ene langsiden av spisebordet, lurer på hvordan det er i praksis når man sitter mange til bords? ( tror jeg måtte hatt en i et mørkere stoff da.. he he ? er det en spesiell type sofa, høyere enn vanlig kanksje siden spisebordet er høyere enn sofabordet??

Merete

02.11.2011 kl.09:21

Så flott og stilsikkert dere har det! Men stusser over at du kaller det minimalistisk? Syns hjemmet deres bugner, og er som sagt veldig fint, men ekstremt langt fra det jeg tenker på som minimalistisk. Syns faktisk heller det er maksimalistisk jeg :) Men flott er det! :)

Lene hugvik

01.04.2013 kl.10:58

Heisann:)

Du har utrolig mye fint i butikken og hjemmet ditt!

Jeg skulle søke opp hvor jeg kan få kjøpt eames stoler rimelige. Søkte opp transparent og fikk opp din side:) har du bestilt de fra den siden som står på bildet? Alibaba.com? Jeg er litt skeptisk til å bestille helt fra Kina så derfor lurte jeg på om det gikk greit for deg hvis det var der du bestilte de fra?

Hadde vært superglad for ett aldri så lite svar:)

Ha en fin dag videre!

Mvh
Lene hugvik

Camilla

01.04.2013 kl.12:03

hei hei =) de jeg kjøpte en gang kjøpte jeg på domino i gamlebyen i fredrikstad =)

Skriv en ny kommentar

hits