En frustrert frues liv .....

Er fantastisk, skummelt,nyttig og veldig morsomt.. Det å være en levende strikk har blitt min hverdag.. Farte hit og ditt, frem og tilbake er virkelig en del av min nydelige hverdag.. Utfordringene står i kø! Kina, Tyrkia og amerika skal oppleves, Gøteborg skal bli min arbeidsplass nr 2, København står for tur og Barna mine skal ha en omsorgsfull og tilstedeværende mor.. Jeg er glad de er sosiale, for det er mange turer de skal bli med meg på fremover.. De er mine nr 1. uansett! Så her gjelder det å få gjort det mest stressende til noe morsomt og minnerikt! 

Noe som så langt ikke har vært noe problem. Det viktige er å sette pris på de små øyeblikkene i livet. MEN, før noe som helst annet nå skal jeg ta meg av den lille gutten min. Han er veldig syk og trenger mammaen sin veldig. Det at han er så kosete og god er så deilig, selv om jeg gleder meg veldig til lillegull blir frisk igjen.. Ønsk han god bedring, kanskje det hjelper den lille tassen min =) 

6 kommentarer

Christine

28.10.2011 kl.08:35

Nei, er det sant? Skal du virkelig ha butikker i utlandet?:D Så morsomt å se at du har klart å bygge deg opp selv slik. Ønsker deg lykke til framover også. Det er hektisk å være mamma, og det er like vanskelig å bli mamma uansett alder - og jeg tror du er en god mamma jeg. Blir litt oppgitt over å se alle ryktene om deg, men om jeg får lov til å sammenligne deg med enkelte andre unge(og eldre!!) mødre er du jo supermammaen over alle mammaer. Jeg synes det er flott at du og mannen er gift, har hus og begge har inntekter til å forsørge barna deres. OG ikke minst gir dere masse kjærlighet til dem :) Det er i allefall slik jeg oppfatter det, men dette innlegget ble litt langt. Ville bare komme med litt ros!:)
Huilsen meg

Pea

28.10.2011 kl.08:59

Så kult! Kommer butikkene til å ha samme vareutvalg?

God bedring til lille Oliver! =)
Og god helg!

Angelica

28.10.2011 kl.10:31

du er en fantastisk inspirasjon, slutter aldri å la meg fascinere av alt fu får til. Ett fantastisk forbilde for dine barn om at alt er mulig om man jobber for drømmene sine :)

Linda

28.10.2011 kl.11:18

Først og fremst god bedring til lille Oliver, ingenting kan erstatte mamma når man er syk <3

Så fine bilder - og ikke minst spennende ting fremover Camilla.

Ha en kjempe fin helg :)
Så spennende! Høres ut som du har mange spennende prosjekter og opplevelser på gang, du er så utrolig flink og et supert forbilde. Du gir meg virkelig lysten til å følge drømmene mine og hoppe ut i ting :) Ha en god helg, supre Camilla!

Jeg er har forresten en konkurranse gående, der du kan vinne en kjempe fin treleke til en vakker liten baby!

Klem

nina

28.10.2011 kl.16:02

Så flott Camilla! Høres utrolig spennende ut! Masse lykke til. Du er et flott forbilde.

ha en herlig helg :)

Skriv en ny kommentar

hits