Evig "Lykke"

Idag har jeg faktisk kjøpt meg verdens søteste undertøy fra stella mcCartney , jeg har forelsket meg helt i merket hennes! Jeg elsker å kjøpe meg undertøy og klarer ikke få nok av det. For meg som er så opptatt av det er det nesten like viktig for meg å ha et pent undertøy som et pent klesplagg. For ikke å snakke om hvor vakkert undertøy jeg har kjøpt fra  ELLE MACPHERSON. Åååå jeg simpelthen elsker disse merkene. 

 

Det er ihvertfall ikke mulig å ta feil av dagene, hehe. Esken er jo nydelig bare den i seg selv. Lykke i Fredrikstad har virkelig fått inn masse nydelig undertøy i det siste, dere kan besøke bloggen deres ved å trykke HER 

Et par nye farger  deborah lippmann ble også med meg hjem, samt et par helt nydelig topper, (alt fra Lykke.) 

Men dere, gjett hva, jeg har nå fått igjennom egene designet varer til butikken min (!) .... Jeg kan nesten ikke vente, det er så mye fint og jeg vet at ingen selger noe liknende andre steder ... Dere kan tro jeg gleder meg til å få det første resultatet på dette slik at jeg kan vise dere bilder av det!  Det blir KJEMPE mye lekkert, alt fra puter til pledd, brett,lamper og lysestaker. Jeg vil selvfølelig fortsette å selge varer fra de leverandørene jeg har. Dette blir nemlig noe helt egent. =) 

Nå skal jeg ut å spise en middag =)

 vi skrives litt senere ikveld, den nye toppen er nemlig på så outfit bilde kommer =) 

en nydelig kveld så lenge! 

 

4 kommentarer

Renate

26.10.2011 kl.20:28

Nydelige undertøy <3 fra stella mcCartney <3 De må jeg jammen meg ha :) Herlig med litt luksus i hverdagen :)
Ha ein nydelig kveld :)
Klem fra Renate :)

Camilla

26.10.2011 kl.21:58

Ja, det er helt sikkert=)

ha en nydelig kveld =)

Cecilie

27.10.2011 kl.13:41

Wow så utrolig tøft gjort! Tar av meg hatten for deg Camilla. Du er virkelig ei jente som står på! Håper du fortsetter slik. Og elsker bloggen din!!
Hver så snill å ikke bry deg om de som er så misunnelig å sender stygge mailer/innlegg til deg!

You go girl!

Anita

27.10.2011 kl.23:20

Likte virkelig neglelakken men glitter i ulike farger!!

Skriv en ny kommentar

hits