En stressa Camilla.

Denne ukens siste "fridag" endte med 2 timer rydding i varer som bare har blitt "borte" i posten, er det mulig? Jeg har aldri vært mer stresset,fortvilet og sint på en gang i hele mitt liv. Så at jeg har verdens beste og mest tålmodige kunder er ihvertfall helt SIKKERT!  Det er alltid "morsomt" og ikke få beskjed fra posten at varene står hos dem og at kundene ikke har fått varene som er sendt opp til 2-3 uker tidligere. Grunnen var så enkel som at "nei, vi har ikke fått beskjed fra deg at du skulle komme å hente de igjen, så de ville blitt fjernet.Vi har gitt deg beskjed at de har stått her." En ting er sikkert, jeg har selv måtte purre frem disse varene da kunder har etterlyst dem, at det er mulig. ( dette er nå 2 gang på 3 mndér)Sier ikke det seg selv, at dersom en avsender  legger med sin adresse at de da skal sendes tilbake varen dersom det skulle oppstå en feil,ihvertfall gi en beskjed om at varene ikke har kommet frem ditt den skulle.De er jo 1 gang i uken å henter varer hos meg, så de vet jo hvor butikken ligger. Det å måtte "krangle" med de for at de påstår at problemet ikke er deres er ekstra morsomt, spesielt ikke når de mener så bestemt at de ikke har gjort noen feil.

SÅ alle mine snille kunder; nå har jeg sendt varene personlig og med hurtigpost,( som jeg selvfølgelig har tatt på min kappe. ) Jeg har itillegg tatt tak i de som sender varene for meg og sist men ikke minst fått igang henting i butikken 3 ganger i uken, Mandag,onsdag og fredag. 

Jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage, og som et lite plaster på såret vil de av dere dette gjelder få fri frakt på neste kjøp, jeg skammer meg over de feilene som er gjort og kan ikke gjøre annet enn å ta det med de dette gjelder samt følge bedre med selv.  Med 22 pakker sendt av gårde håper jeg at de neste 10 som skal sendes imorgen vil gå "smertefritt" .. Jeg sender ut over 30-40 pakker i uken så dette med nettkjøpet er like viktig for meg som de som kommer i butikken. Og en liten NYHET;

Nettbutikken vil bli ny, vi jobber med et mye bedre og større system, som vi er lovet at er ferdig i løpet av et par uker. de aller fleste varene vil komme ut i den, her kan man da benytte seg av alt fra vanlig visakort, MasterCard og mnd´lig avbetaling, regne ut egen frakt ,få sporingsnr umiddelbart,  ha et mye bredere volum av varer, Se nyheter som er ventet inn og bygge seg opp prosenter! Jeg kan nesten ikke vente til det er ferdig. 

Siden de av dere som kjøper varer for det meste leser min blogg, send meg gjerne en mail så skal dere få sporingsnr på pakkene umiddelbart =) ( jeg vil selvfølgelig også sende de ut imorgen uansett, men noen venter nok mer enn andre på tingene sine)  

Nå skal jeg få på meg ugsa mine og komme meg avgårde, ungene står nok å tripper i barnehagen og venter nok veldig på mammaen sin. Idag skal det bli deilig med kveld, for at hjernen har fått kjørt seg idag er ihvertfall helt sikkert. 

Litt interiørbilder kommer senere idag!  Vi skrives! 

Ha en nydelig dag så lenge =) 

12 kommentarer

Lill

25.10.2011 kl.16:32

CAMILLA, hvordan skohylle er det du har ?! jeg kjente hjerte hoppe over ett slag av glede nårr jeg så den på dette bilde :p

Camilla

25.10.2011 kl.17:11

hei hei.
Vi har satt opp vanlige hyller fra IKEA , billig var det også, kun 350 for alt. Jeg tenkte å lage et innlegg på det i løpet av uken =)

Bergen

25.10.2011 kl.17:24

Hei! Når kommer du til å poste innlegg som du lovet, om kosthold og trening? Venter i spenning! :) Stå på, du er fantastisk! :)

solfrid

25.10.2011 kl.17:34

Ja jeg lurte litt på hvor pakken min ble av. hehe. Sender deg en mail jeg hvis jeg er en av de så jeg kan få sporingsnr=)

Gleder meg til bilder=)

Lill

25.10.2011 kl.18:43

Hurra :D Gleder meg

Dina

25.10.2011 kl.18:57

Et tips Camilla, jeg har hatt samme problem med posten, og nå har jeg gjort det "slutt"med dem! Få deg my pack løsning med tollpost. De er lynraske, mye billigere enn posten og henter pakkene som skal sendes i butikken din.

AnneMarit

25.10.2011 kl.19:28

Hei Camilla.. Jeg venter spent på ukes menyen med oppskrifter til:)

Nina

25.10.2011 kl.20:07

Hei Camilla!

Jeg lurte på hva taklampen du har i tv-stuen heter?
Vet du om living selger den fortsatt?

Ha en flott kveld!

Camilla

26.10.2011 kl.00:33

hei hei. Jeg aner dessverre ikke hva den heter, men den er fra living =)

Hildur

26.10.2011 kl.01:01

Kjedelig at det skal bli sånn surr med posten :/ Men supert av deg å yte så god service overfor kundene dine! Du er flink, Camilla! Stå på videre! :)

Annemai

26.10.2011 kl.12:52

Hvorfor skriver du så mye i "anførselstegn?"

linda

26.10.2011 kl.23:48

spent på det innlegget om "sko" hyllene i gangen:) sååå smart!!:)

Skriv en ny kommentar

hits