Verdifull "jentetid" ..

Det er natt, din by sover-Hei damer! 

jeg valgte å ta joggeturen min nå ikveld, kaldt, men utrolig deilig! Tiden fra jeg kom inn døren til nå har gått ut på å pleie meg selv, jeg rammet inn kvelden med 45 minutter i et varmt og deilig badekar. *smiler*  Imorgen har jeg fri,( fri og fri) så da skal jeg jobbe med litt kjedeligere ting, men det må til det å. Følelsen jeg sitter igjen med på kvelden da er utrolig god ,for hva er ikke bedre enn å vite at alt er på skinner! (?) Dagen består ikke av mer enn 24 timer, så her gjelder det å bruke de timene fra jeg står opp til unger og mann kommer hjem effektivt. Og jeg som skulle vasket huset (!?) Det får skje senere. Husarbeidet løper ikke akkurat ifra meg , eller hva?  Jeg er vel ikke alene om å føle at det noen ganger blir litt underprioritert.(?) Det at hybelkaninene har flyttet inn er vel bare et tegn på at støvsugeren burde vært fremme.  Nå er det natta´n for denne frua,batteriene synger på siste vers å må legges på lading...

Vi skrives mine VAKRE! 

 

 

 

 

 

12 kommentarer

silje

24.10.2011 kl.10:32

hei, den 18 oktober eller noe så skrev du at " imorgen legger jeg ut treningsprogram og matretter" hvor blir de av? Jeg vil ikke vente lengre :) hehe

Camilla

24.10.2011 kl.10:35

Jeg må ha en kode for å legge det ut, pga programmet jeg har laget det i. Er lovet det innen 1-3 dager, så venter på det =) Regner med at jeg får det i løpet av dagen eller imorgen.
Jeg lurer litt på noe, kanskje jeg ikke har fulgt med ordentlig, men er ganske sikker på jeg får med meg hvert innlegg! Hva ble det til med slage tapeten?

God mandag :)

Tonje

24.10.2011 kl.13:52

Hei Camilla. Har du sendt fraktseddelen til lysekronen? Forstod det slik at du skulle sende den med en gang,men den er ikke kommet.
Ha en nydelig dag!
Vil bare si at du er en Fantastisk Dame ' Du har altid de riktige ordene å si ..
Beundrer deg veldig ! :)

Marthe

24.10.2011 kl.14:01

Hei! Skal male 1-2 vegger på stua i vår lille leilighet som vi leier, og er veldig usikker på farge. stua er i utgangspunktet hvit med "bjørkefarget" laminatgulv. Vi har stort sett hvite møbler, men stuebord og kjøkkenbord er eikemønstret fra ikea, og sofaen er mørk grå. Har du noen forslag til farger? Har tenkt på fargene blå harmoni og varm lin, men er veldig usikker. Kan du hjelpe meg? :)

Marthe

Camilla

24.10.2011 kl.14:11

Hei hei.
Den sendte jeg for over 1 uke siden, venter egentlig bare på å få tilbake lyskronene jeg så du kan få en ny en =) Kan du sende meg mail?så kan vi få løst mysteriet =)

Ina

24.10.2011 kl.16:45

Det ser virkelig ut som du har det bra om dagen! Du gløder jo :)

Camilla

24.10.2011 kl.17:58

ååå tusen takk, jeg har det veldig bra =)

Camilla

24.10.2011 kl.17:59

Jeg synes hvit lin er helt nydelig, den er lys, men går over i en veldig pen grå farge =)

Hanne

25.10.2011 kl.12:06

Du er så smashing :) Inspirerende og alltid noe fint å komme med når det gjelder både ord og bilder!
Du har kjempe fin stil, den kler deg perfekt! Fin på sminke også :)
Men husk å smink öret ditt :) Jeg gjorde samme tabbe for litt siden, hehe.

Stå på videre, glad for at alt går bra for deg nå :)

Kranførerkurs

28.10.2011 kl.20:25

Skulle ønske jeg fikk vært med på festen, men var på kranførerkurs hele helgen. Vi tar det igjen snart. Ha en fin kveld og kos deg i helgen.

Skriv en ny kommentar

hits