Aktivt

Med formen på bånn, energien bortevekk og 1000 ting på listen er det bare å ta seg selv i nakken. Jeg gleder meg til å få gulvet på plass, få opp mitt nye høyskap og sist men ikke minst få på plass alle de nye tingene våre. Det er så mye nytt som skal frem, gammelt som er solgt og ting som skal settes vekk.. Her i huset har vi solgt og gitt bort masse som vi ikke bruker eller ønsker å ha fremme lenger. 

Hus og hjem er noe jeg aldri vil bli ferdig med, det er et evig lite prosjekt som jeg elsker å fikle med! Jeg lover et bilderas snart, men pga ting står litt på hodet nå om dagen ønsker jeg å bli ferdig å få ting litt på plass først ! 

Men dere, nå skal naboen vår selge huset sitt, trist, men jeg håper vi får noen snille gode nye naboer.. Vi skal jo faktisk bo i "samme" hus. hehe.. Det er rart, selv om vi bor i samme hus er leilighetene helt ulike, se selv HER.. Denne leiligheten har garasje, slik vi hadde før vi bygde oss inn i den og lagde større stue. Det er rart hvor stor forskjell det gjorde på 1.etasje.

Ting tar tid, men det å glede seg til noe er jo også bare sunt. 

7 kommentarer

Irene

23.10.2011 kl.20:52

Elsker de sølv lysestakene er det noe som kommer i nettbutikken ?? :)

Anita

23.10.2011 kl.20:59

Oi, det var jo STOR forskjell på deres del av huset og naboens. Blir spennende å se om dere får hyggelige naboer, eller om dere får noen som er glade i festing og holder dere våkne hver helg. :P

Linn

23.10.2011 kl.21:09

For en nydelig genser! Deilig nå i høstmørket. Ha en fin kveld du også. Elsker bloggen din:) Får veldig mye inspirasjon fra deg, tusen takk:) Klem

Camilla

23.10.2011 kl.21:22

he he vi får ihvertfall ikke håpe eller satse på det sistnevnte. hehe =) ha en nydelig kveld

hege

23.10.2011 kl.21:27

ja d var stor forskjell ja, den andre leiligheten så mye større ut enn deres.. det var på en måte mye mere åpent osv..

Camilla

23.10.2011 kl.21:39

Nå er det ikke akkurat ukjent at de som tar bildet av hus for salg utnytter diverse vidvinkel osv for å få objektet til å virke større enn hva det kanskje er. Men jeg synes det er morsomt at du klarer å påstå i skrive at huset virke større når vi har 20 kvm større stue, fjernet vegger mellom rommene for en mer åpen løsning, samt et større kjøkken uten kjøkkenbord =) Men det er en flott leilighet og jeg håper den blir solgt fort=)

ha en nydelig kveld "hege" =)

Linn-C

23.10.2011 kl.22:10

Skulle ikke tro at det er "samme" leilighet! Deres er sååå mye finere. Den andre leiligheten ser litt simpel ut.

Skriv en ny kommentar

hits