Frysepinnen Camilla

Jeg redd jeg kommer til å bli blakk på å kjøpe meg ullklær denne vinteren, det er jo blitt kjempe kaldt alt.. Hvordan vil det bli når minus gradene kommer for fult(?). Det å løfte på stumpen å bevege seg ut vil bli en liten utfordring for meg da tror jeg. hehe.. 

Vinteren gjør meg LAT, men jeg har faktisk blitt veldig flink.. Jeg skal prøve å ikke miste interessen for å komme meg ut på joggeturene så lenge det ikke er is på bakken.  Og imorgen kommer mine topp 10 middagstips ut også, noe jeg håper blir godt mottatt. Det å lage og sette i sammen menyen har tatt sin tid, men så skal det sies at jeg ikke er verdens raskeste på å skrive å laste ned bilder. hehe.. 

(PS; Jorunn, kan du ta deg turen ned i butikken min etter jobb dersom du leser dette, tlf min er død og facebook vil ikke logge meg på. Vi blir nok noe forsinket med kjøringen av sofar osv pga gutta ikke er ferdig før kl 19. Jeg er i butikken til kl 18 00 så om du kommer hit kan vi kanskje vente sammen)

Nå nærmer klokken seg sakte, men sikkert snart 17 noe som vil si at min arbeidsdag nærmer seg ferdig. 

Vi skrives mer litt senere, ha en nydelig dag så lenge! 

 

 

3 kommentarer

DIVAMAMMA.COM

19.10.2011 kl.19:06

Åååh.. jeg føler med deg når det gjelder kulde og vinteren..Huff! Du har ihvertfall blitt veldig sporty og flink. Det er jammen ikke dårlig. Når det er kaldt i Norge får en benytte seg av å reise til varmere steder .. Vi skal benytte oss av to kalde norske uker i varme Thailand. Gleder oss!

xmammax.blogg.no

19.10.2011 kl.21:55

Haha da er vi fler :p gått med superundertøy/ullundertøy siden slutten av august jeg Oo er sååå frysepinne!

Camilla

20.10.2011 kl.20:40

hehe, det er er godt jeg ikke er alene! =)

Divamamma ; heldiggris! jeg er misunnelig!

Skriv en ny kommentar

hits