For en dag!

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte..PUUH.. Jeg har kommet hjem fra jobb først nå og har storkoset meg på jobb med verdens beste kollega. Det er så mye nytt som skjer i livet mitt om dagen og jeg skal litt etter litt dele det her på bloggen, ting må bare litt på plass først. Selv om dagen har vært bra er jeg litt små fortvilet, hele gulvet i 1.etasje må RIVES OPP! Vi har hatt vannlekkasje i huset(?) Røret på vaskemaskinen hoppet ut når den ble satt i gang for noen dager siden og det har ført til at vannet har trekt seg under lista på vaskerommet og inn i stuen pga ikke alt rant ned i sluket, mengden med vann ble nok for stor. Hele gulvet "BULER" bokstavelig talt. Vi har hatt eksperter her og beskjeden var at gulvet må opp slik at det ikke sprer seg til veggene i huset. Frustrasjonen er enorm, hvorfor må det skje noe negativt så fort ting er på vei opp?. Så her i huset blir det møkkajobb som venter oss i dagene fremover... Jeg fatter ikke hvor vi skal gjøre av alle tingene våre.(?)  Vel, vi får se det positive i det=) vi har tak over hodet, huset har heldigvis ikke brent ned eller noe. 

Nå skal kroppen ihvertfall lade opp til en ny dag imorgen, jeg gleder meg til å dra på jobb igjen, det er så morsomt med masse nye varer! 

Ha en nydelig kveld videre da, dere! 

2 kommentarer

Ragnhild

18.10.2011 kl.12:31

Åh! Så utrolig kjedelig! Har hatt vannskade selv, men det var i gangen bare, kan tenke meg hvor ille det er når man må rive opp alt i en hel etasje. Selv om det ikke er noen trøst, så kan du velge et annet gulv nå om du er lei det du har, samt du kan være glad det ikke er en uke eller 2 igjen til jul:) Håper alt ordner seg for dere<3

tjukkebollefeita

18.10.2011 kl.14:46

usj, så utrolig kjedelig med vannskaden!!

Skriv en ny kommentar

hits