Jeg kan ikke tilfredsstille alle

Etter ufattelig mye stygt på kommentarfeltet, velger jeg å si noen ord uansett om det betyr for noen at jeg tenner fyr på bålet.  Jeg finner meg nemlig ikke i alt. 

Jeg blir ikke forbauset, overrasket eller satt ut over hva de forskjellige av dere bedrevitende personer klarer å lire ut av dere på denne bloggen og jeg skal ikke gå i detalj på det heller.MEN, Jeg klarer bare ikke å forstå hva som får "voksne" mennesker til å sitte på en data, søke seg frivillig inn på en blogg, for å så sitte å skrive så mye stygt og ufint (?) Jeg kan ikke tilfredsstille alle, det kan ingen, men når dere dette gjelder til en hver tid skal skrive stygge ting til meg blir jeg etter hvert litt lei. Jeg prøver hele tiden å strekke til , men jeg synes det er ufint og forkastelig at ukjente personer eller mindre begavede skal sitte å tråkke ned på meg. Jeg skjønner ikke hvorfor dere heller ikke tar tak i dere selv og tenker dere om . Hadde jeg måttet sitte på en blogg for å kritisere andre og fått en god følelse av det hadde jeg søkt HJELP!  Det er greit at vi bloggere deler mye av oss selv, men denne nettmobbingen har tatt helt av. 

Ja, jeg har det siste året levd i et "turbulent" ekteskap med mye fram-og-tilbake-tenking. Jeg har to små barn jeg gjør alt jeg kan for hele tiden, en jobb jeg må ta meg av, og dersom det plager noen at jeg står i butikken 4 dager i uken og ikke 6 har de av dere det dette gjelder et problem. Det å drive en butikk dreier seg ikke bare om å stå der, det er MYE som ligger bak det også. Jeg forstår ikke at noen av dere som leser denne bloggen virkelig mener dere vet hva jeg gjør til en hver tid(?) Om noen har sett meg i en klesbutikk kl 14 30 betyr ikke det at jeg nødvendigvis shopper hver dag eller ikke har gjort noe annet den dagen. Hvor dumme kan man virkelig bli? Er det virkelig slik at de av dere dette gjelder mener jeg har en form for meldeplikt eller noe å bevise for noen? Klarer dere ikke være begavede nok selv til å forstå at dere kanskje må bite i det sure eple å da forstå at jeg er en person som gjør det jeg vil ut av mitt liv og at mitt liv kanskje ikke er helt likt det livet du ville levd. Vi utdanner oss til forskjellige, vi ser forskjellig ut, noen har langt hår noen har kort,noen er mørke, noen er lyse, noen er tynne,noen er tykke, noen liker katter andre liker hunder...Noen liker ikke dyr i hele tatt. Men dette er virkeligheten og alle kan ikke være like eller like det samme, men man trenger ikke være slemme mot hverandre for det (?) Om du ikke liker meg er det en ting, det kan godt hende jeg ikke hadde vært så svært begeistret for deg heller. MEN, da er jeg voksen nok til å heller bruke min tid på de jeg er "begeistret" for og heller gjøre det jeg liker å gjøre.  

Det at noen får et form for positivt kick ut av å skrive så mye tull på en liten blogg er helt utrolig, og når jeg ser ip adressene er like på 5-15 av kommentarene kan jeg nesten ikke gjøre annet enn å klø meg i hodet å gi meg over. Hva er hensikten? at jeg skal legge meg ned å gi opp?. 

Heldigvis er jeg født slik at dersom jeg føler en form for motgang blir jeg 10 x mer gira på å få til det jeg driver med. Og en ting er ihvertfall helt sikkert, om mine barn hadde blitt tatt i nettmobbing eller annen mobbing av meg en gang ville jeg blitt så sint og skammet meg,for å synke til et slik stadie skal jeg aldri tillate at mine barn gjør. Dere som driver på med slikt burde vaske munnen deres med såpe og skamme dere, for tenke seg å bedrive tiden sin med slikt tull... Skamme dere og fy! 

Ta meg for den jeg er, en 22 år gammel 2 barnsmor  som ikke er perfekt og som lærer og feiler hver dag! Og kan du ikke respektere meg for den jeg er eller bloggen for hva den har å tilby er det bare å klikke seg ut å ikke komme tilbake igjen. Verre er det faktisk ikke. 

Uansett ønsker jeg dere en herlig dag!

67 kommentarer

Stine

16.10.2011 kl.13:39

Flott svart! Syns du virker som en kjempe jente, flink mor, kone og flink i jobben din :)

Monika, mamma til Nora

16.10.2011 kl.13:59

hei,
det er desverre noen som gidder å synke så lavt som å kritisere andre via nettet for å føle seg bedre..
Synd med sant!!
Jeg beundrer deg i hvertfall masse, du viser så stort engasjement i det du gjør og du inspirerer meg!!
Du må bare `lære` deg å kun fokusere på de positive kommentarene du får :)
Ha en fin søndag!!

Leiren

16.10.2011 kl.14:02

Jeg er så enig med deg!
Og det står virkelig respekt at du står frem på denne måten og viser at de ikke får herse videre med deg!
Stå på videre! :)

Ellen

16.10.2011 kl.14:05

Heeelt utrolig at folk får seg til å skrive sånt. Det må jo være på bakgrunn av sjalusi. Barnslig å takle det på den måten. Nei stå på videre! Du virker sterk og er kjempe flink med inspirerende blogg og flott butikk :-)
Ha en fin søndag!!

Klem Ellen

Marianne Emine

16.10.2011 kl.14:06

Jeg blir helt målløs av å lese hva du skriver Camilla. Trodde virkelig ikke at folk var så slemme?

Men det som er grunnen til at disse idiotene gidder å bruke tiden sin på bloggen din, og skrive stygge kommentarer er vel rett og slett sjalusi. De vil tråkke deg ned fordi du lever ett liv de ville levd :) Du er tøff Camilla, som fortsatt forsetter. Keep going! Klem

May Anita

16.10.2011 kl.14:06

Jeg har lest bloggen din en stund nå, og jeg synes bare du er en stor inspirasjonskilde! Iallefall for meg som om ikke så lenge selv går ut i voksenlivet og skal starte en familie. Elsker interiørstilen din, og synes det er en inspirasjon (misforstå meg rett) at du er så åpen om hvordan familiesituasjonen din er, at du viser at selv i en lykkelig familie er det problemer, men at det kan fikses om man jobber for det! Jeg liker iallefall deg og bloggen veldig godt, stå på, håper jeg om noen år har en jobb jeg elsker og en familie og hus jeg stortrives i :-) Du fortjener det!

May Anita

16.10.2011 kl.14:08

Og den røde jakken over var forresten kjempe fin, hvor har du kjøpt den?
Ha en fin søndag videre :-)

Silje

16.10.2011 kl.14:23

Stå på Camilla!!! Elsker bloggen din!! :) Er innom den HVER dag!

Nina

16.10.2011 kl.14:38

Du er ei fantastisk dame! Slik vil jeg også bli!

Katrine

16.10.2011 kl.14:42

Stå på Camilla! Du er et forbilde for veldig mange, så ikke la stygge kommentarer og sjalusi fra andre ødelegge for deg! Slike mennesker er det bare å overse rett og slett:):)

Caroline

16.10.2011 kl.14:46

Synes det er stort av deg å skrive dette. Og jeg er helt enig, men desverre er missunnelse og sjalusi noe mange strever med. Og det er lett å angripe på nettet, da slipper slike feiginger å stå frem og risikere å bli konfrontert... Synes du er tøff jeg og har klart å oppnå mye til tross for ung alder. Nå må du bare nyte det du har og pleie det godt så kan du nå stjernene engang :). Lykke til! Og forøvrig så må det nevnes at jeg får mye inspirasjon fra huset ditt!

Amanda

16.10.2011 kl.14:48

Hei Camilla!
Vil bare si at jeg er utrolig imponert over deg, og at du virkelig er et godt forbilde. Du er 22 år gammel, har to nydelige barn, virker som du er en fantastisk mor, og du har startet din egen butikk. Selv om det tydeligvis er noen som ikke mener du fortjener å ha det bra, og som vil dra deg ned hele tiden, så ønsker jeg deg bare det beste!

Ha en fortsatt fin søndag :)

Ingun

16.10.2011 kl.14:59

AMEN! sier bare jeg! Ikke kan du tilfredstille alle, og det er heller ikke meningen at du skal gjøre det!
Jeg er så enig med deg, greit nok at folk mener det de vil, men hvorfor trenger de å skrive det. Det sier ganske mye mer om de enn om deg!

Jeg beundrer deg for pågangsmotet ditt og for å ikke "gi opp" ekteskapet! Dere er tøffe.

Jeg ønsker deg alt godt Camilla - og håper jeg får anledning til å besøke butikken din før jul en gang hvis jeg er i Fredrikstad( noe som jeg ikke er så ofte)..

Stå på!

Anja

16.10.2011 kl.15:06

Synes det er flott at du skriver akkurat det du føler. Jeg kan bare ikke forstå hva mennesker oppnår ved å kritisere og lete etter feil hos andre! Hvis de ikke liker bloggen din, skjønner jeg ikke hva de gjør her. Det er flaut at voksne mennesker tror de kan gjøre hva de vil så lenge de sitter gjemt bak en data. Synes du skal blokkere IP-adressene!
Jeg elsker bloggen din, og synes du er helt utrolig inspirerende <3 Ha en flott dag videre :)

Nina

16.10.2011 kl.15:11

Skjønner ikke at folk gidder jeg! Da har de ikke særlig mye å bruke tiden sin på!
Det er slike folk som er misunnelig på mennesker som faktisk klarer å ha mann, barn, jobb, hobbyer OG klare å holde en blogg såpass oppdatert som du klarer!!
Synes du er et supermenneske som klarer alt dette, og du skal ha masse creds for å klare å i TILLEGG stå opp mot alle disse idiotene som kritiserer små mikroskopiske, ubetydelige "feil" som du liksom gjør...?! Haha må le!

Stå på videre, synes du er helt fantastisk og elsker bloggen din!! :) :) <3 Mange klemmer! :)

Karitha

16.10.2011 kl.15:11

Hei, jeg eeeeeelsker tapeten i stuen din, hvilket merke er det? Og type?

Utenom det så syns jeg du virker som en kjekk jente! Synd at en ikke kan unne andre noe bra her i landet. Stå på :)

Laila

16.10.2011 kl.15:54

Ren misunnelse er vel kanskje grunnen til at slike mennesker sitter her og slenger dritt om deg.
Selv om det sikkert kan være tøft å få masse slemme kommentarer så synes jeg du skal heve deg over det.

Uten å kjenne deg annet enn fra her på bloggen, så synes jeg du virker som ei trivelig jente, med en flott familie. Og ei som virkelig får til det du brenner for.

Ha en flott høstdag:)

lill

16.10.2011 kl.15:58

stå på Camilla !! du er en flott jente :)

marthe

16.10.2011 kl.16:04

de er bare ute etter å terge deg, og tipper de elsker slike innlegg som det her også.
jeg ville ha sporet de opp jeg, og ringt, evt møtt opp på døra dems og spurt om de hadde noe mer de ville si siden de er blokkert fra bloggen :) tipper en del av de kjedelige kjerringene (ja for det er det dere er ;) ) hadde tidd stille en stund jeg. hadde jo vært gull dersom flere familie medlemmer var hjemme når du dukket opp, for tror nok det hadde blitt noen skrammer å både forhold og ekteskap hvis mennene egentlig visste hva de brukte tiden på... :)
Veldig bra skrevet!
Du skriver "...hva som får “voksne” mennesker..." og bra du lager "gåsetegn" på ordet, for det kan da UMULIG være voksne folk som oppfører seg slikt.
Selv var jeg ikke klar over at du fikk slike komentarer, men blir ikke overasket.
Er enig med Ellen (over): SJALUSI ?!

Ha en fin dag videre.

Brit

16.10.2011 kl.16:25

Du er fantastisk!!
Ha en flott søndag videre! :-)

Siss

16.10.2011 kl.17:35

Hilsen en "voksen" jente på samme sted i livet som du. Bra skrevet :)

Lisa

16.10.2011 kl.18:06

Stå på du Camilla!:) Det er så beundringsverdig alt du får til!! Du er mor til 2 flotte barn, du har faktisk din egen butikk, en blogg du er flink og oppdaterer ofte. Det er ikke mange som hadde hatt det overskuddet du har, eller den ståpåviljen du har! Du vet så godt at det som skriver dritt, KUN er misunnelige og ikke ønsker deg lykke eller suksess. Det sier mye mer om de! Du skal være stolt av alt du får til og gjør:) Og husk at vi er flertall som liker bloggen din, de resterende fortjener ikke tankene dine engang!! Stå på videre :)

Marianne

16.10.2011 kl.18:11

Hvorfor kommer ikke kommentarene mine frem... Ikke blitt gjort på flere uker?.. Jeg er ingen shitkaster så jeg skjønner ikke :0)

Hilde

16.10.2011 kl.19:26

Lite trafikk på bloggen for tiden, siden du må skrive dette? Veldig typisk, du blogger lite en periode og så kommer det enten et tåredryppende eller veldig sint innlegg for å få fokuset bort på at du rett og slett er elendig til å blogge. Og det må du faktisk tåle å høre.

Solveig

16.10.2011 kl.19:33

Så godt sagt ;) skjønner ikke hvorfor folk sier så mye dumt, hvis de ikke liker bloggen din eller deg så har de ingenting her å gjøre. Og Hilde skjerp deg , hvis du syntes bloggen er så elendig så ikke gidd å se på den da. Da får du løst probleme ditt. Makan til dumhet. Jeg syntes du er kjempe flink til å både blogge og din interiørsmak er akkurat etter min smak. Stå på Camilla ikke gi deg, det er mange som ser opp til deg skal du vite. Klem Klem Sol

marthe

16.10.2011 kl.19:37

Hilde: det er vel ikke ett krav at man skal blogge 3 ganger om dagen når man har en blogg? man blogger da når man selv ønsker det! man skriver jo først og fremst for seg selv, så for andre mener nå jeg! :) men du har kanskje sett noen blogg-regler som ingen andre har? nei seriøst Hilde, er du missfornøyd så kan du bare slutte å gå innom bloggen, er ingen som tvinger deg til å stikke den bedrevitende nesa di inn her :) og det må faktisk du få tåle og høre! ;)

anna

16.10.2011 kl.19:48

Hei.
Jeg skjønner du blir lei av stygge kommentarer og bedrevitere som legger inn flere innlegg til dagen bare for å klage og rakke ned på deg. Men så lurer jeg på hva terskelen din for kritikk er??

Jeg la ut for noen dager siden en kommentar på "du vil elske det" innlegget ditt. Der skrev jeg at jeg elsker bloggen og stilen din, men at akkuratt det innlegget ble feil for meg. Forklarte hvorfor med tanke på fargetonene osv. Jeg skrev det ikke spydig/frekt i det hele tatt, men for å se hva andre syns, for å lære mer selv, og for å gi deg tilbakemelding. Skjønner godt at det er ditt hus og din smak som teller, men trodde allikevel det var lov å gi helt saklig tilbakemelding på et innlegg, hvor jeg samtidig skrøyder og sier at jeg er fan av deg og ditt interiør.

Kjenner faktisk jeg blir skuffet og oppgitt når sånne ting ikke glir gjennom kontrollen din, for hvis du tolker det som et av de spydige innleggene, ja da tåler du helt ærlig ikke mye. Kommer nok ikke på trykk dette heller, men da vett jeg du i det minste har lest at ekte lesere faktisk kan bli litt overrasket av at du ikke tåler saklig interiørprat på bloggen din.

Skal heller fortsette med de meningsløse "så fint" "så bra" innleggene :)

Og så prøver jeg også på dette innlegget å legge til at jeg er kjempefan av stilen din og titter daglig inn på bloggen..

LilleLise

16.10.2011 kl.20:25

JEG BARE ELSKER BLOGGEN DIN, STÅ PÅ..!

Ann-Kristin

16.10.2011 kl.20:59

Er det mulig.. Hvor lavt kan enkelte synke.. Veldig bra at du hever deg over det.. Syntes du er utrolig flott jente, som har oppnådd veldig mye.. Bare det at du har startet egen butikk er bare utrolig tøft gjort.. Du tør virkelig å satse.. Stå på videre! :) Be strong:) <3

Nikoline

16.10.2011 kl.20:59

hei camilla, elsker bloggen din, kan godt kjønne det er irriterende når folk legger seg oppi hva du skal bedrive tiden din med. jeg tror det går på misunnelse, du har to flotte barn, flått hus, og har mye gående for deg i alle retninger, stå på camilla :)

Camilla

16.10.2011 kl.21:24

Hei Anna.

Om dine kommentarer ikke kommer igjennom kan det hende det skyldes at noen kan bli filtret ut uten at det er noen god forklaring på det. Noen tegn og ord og mailadresser vil ikke gli igjennom, men det har ingenting med meg og hva jeg tåler å gjøre.Det er ikke bare deg dette gjelder, det er et lite "problem" jeg har her på den nye bloggen min. Jeg liker det marineblå kjempe godt selv, og personlig syns jeg ikke fargene kom godt nok frem på bildene da kameraets blitz ikke fungerer, noe som gjør at liftene ser grå ut og sofaen gul og bordet svart fordi jeg må bruke et redigerings program for å få frem bildet så det ikke blir helt mørkt. Om du ikke liker det blåe i min stue, er det jo deg om det og det gjør meg ingenting, nettopp fordi jeg er veldig fornøyd selv.
Ikke bruk tid på å bli skuffet over noe slik, er det noe du lurer på er det bare å kontakte meg per mail eller tlf nr mitt som står oppført på nettbutikken. Om du vil være meningsløs osv her på bloggen min styrer du det helt selv. Terskelen min på spydige kommentarer dreier seg ikke om noen synes fargene i stuen min er fine eller om jeg ser bra ut, heller direkte slemme kommentarer hvor livet mitt blir brukt mot meg og alt jeg har som betyr noe for meg skal bli latterliggjort på en måte som ikke er noe hyggelig. De fleste vil nok reagert om de var meg på dette. Daglig leser jeg kommentarer om hvor stygt jeg har det, hvor dårlig smak jeg har og hvor "gammel" og sliten jeg ser ut, noe som i og for seg er helt greit, men når det blir grovere enn dette ønsker jeg å si min mening, og da er det i et innlegg jeg gjør det her på bloggen min for å nå ut til de "perfekte" personene som hele tiden må tråkke meg ned for å få seg selv til å virke bedre.

Jeg beklager dersom du har hatt følelsen om at jeg har prøvd å "blogge" deg og dine meninger ute og skal gjøre det jeg kan for at det ikke skjer igjen. =)
Ha en fortsatt nydelig kveld ! =)
stor klem fra meg !

Camilla

16.10.2011 kl.21:25

blokke ikke blogge*

Camilla

16.10.2011 kl.21:28

Nå får du gi deg, la heller være å lese bloggen om den ikke er noe for deg, om jeg vil klage eller grine i hvert innlegg her på bloggen min er det jo strengt talt min sak. Trenger jeg virkelig sette igang "fåfolktilåleseminblogg" innlegg for å tiltrekke lesere, det er vel strengt talt de enkleste innlegg som et bildet av huset som når flest ;)

Torunn

16.10.2011 kl.21:58

Jeg har ogå kommentert flere ganger uten at kommentarene har blitt publiserte, og de har utelukkende vært positive. Jeg har nå kommentert med en annen mailadresse, så kanskje det går bedre denne gangen :)

Prøv alt du kan å ignorere drittslengingen, Camilla, du vet garantert bedre! Jeg er fortsatt imponert - stå på videre! Du klarer dette også!

Janne M

16.10.2011 kl.22:53

Mine kommentarer blir ikke postet heller-og de er ikke slemme:)kommenterte bla.hvor store dine 2 nydelige barn er blitt.det var så koselig å se bilder av de igjen:)

Camilla Parken

16.10.2011 kl.23:04

Bra skrevet! Synes det å skrive ufine kommentarer og det å prøve å rakke ned på og såre andre mennesker bak en dataskjerm er utrolig feigt! Ingen av de menneskene som legger igjen ufine kommentarer til deg, Camilla, hadde turt å si noe sånn til deg i virkeligheten. Grunnen til alle de negative og ufine kommentarene kommer av sjalusi. Fordi du er en vellykket ung kvinne. Med to flotte unger, et kjempe pent hjem, en vellykket jobb og en mann som elsker deg - ikke mange på din alder har det... Jeg har lest bloggen din i en lang stund nå, og ser virkelig opp til deg og fått til når det gjelder butikken din og familien din!! Stå på videre og ikke la de sjalue personene, i den minste grad, påvirke dagen din i en negativ form! :-)

Marielle

16.10.2011 kl.23:23

Fantastisk Camilla! Digger deg! Stå på!!!

Trulte

16.10.2011 kl.23:29

Syns du har en super blogg. Er innom hver dag, og blir kjempeglad hver gang det er et nytt innlegg. Mine kommentarere slipper heller ikke igjennom, selv om de bare inneholder skryt og oppmuntrene ord til deg, så det var egentlig godt å høre at det er flere som har opplevd det samme uten at de har skrevet noe negativt. Nei du får stå på vidre Camilla, og hev deg over slike negative kommentarer og personer. Det oser jo misunnelse lang vei av slikt. Du har en super blogg og en fantastisk butikk. Som vi er maaaaaaaaange som setter pris på. Klem

Torunn

17.10.2011 kl.08:55

Mine kommentarer har heller ikke blitt publiserte på en stund, men nå prøver jeg med en annen mailadresse, og en annen PC, så kanskje det går bedre denne gang.

Overse drittsleningen, Camilla. Ikke bruk energi på å bli provosert av det engang, du vet bedre, du vet hva som er sant.

Behovet for å tråkke på andre for å hevde seg selv finner du kun hos personer med utfordringer med egen selvtillitt og selvfølelse. Hvorfor noen har valgt ut deg, er vel fordi du har lyktes :)

Stå på - du klarer dette også! You go girl ;)

Klem

Irene

17.10.2011 kl.09:47

Stå på og hev deg over de som ikke har noe annet å si enn negative ting. Hadde det vært min blogg hadde jeg blokkert ip adressene til samtlige av de som bare er ute etter å spre dårlig stemming. Slike folk og kommentarer er ikke verd å lese, men forstår jo at det er lett å hisse seg opp over det, men som noen sa her tidligere d er det de ønsker de vil du ska lage et inlegg som dette. Så sil de ut og ikke gi den den oppmerksomheten de ønsker å få, du er stjernen av bloggen din ikke noen umodne jenter. I dag er en ny dag glem d som ble sagt i går og begynn på en frisk start i dag :))) ha en flott dag :)

Veronica

17.10.2011 kl.09:57

syns du er flink jeg,koser meg med bloggen din :) stå på videre!

Tori

17.10.2011 kl.11:31

Har du undersøkt om du kan få deg slikt facebook kommentar felt?? da må man vere innlogget på facebook for å kommentere, og du får fullt navn på vedkommende opp, da slipper du kanskje unna dem som kritiserer, som ofte er anonyme.... Ser flere og flere får seg slikt på bloggene rundt om, undersøk det litt...

Tonje "gøy på landet" olsen

17.10.2011 kl.12:21

hælledussen.. Det er jo ikke noe tvil om at det er sjalusi det er snakk om! så da skal de prøve å få deg til å føle at du ikke strekker til. Men du strekker mye lenger enn 98% av alle andre 22 åringer :D Superheltinne er du! og er inspirasjon for oss som fremdeles bor hjemme og jobber deltid.

Malin

17.10.2011 kl.15:32

Huff. Jeg skjønner ikke hvordan du klarer å takle det på en så fin måte. Du er virkelig sterk, jeg vet ikke selv om jeg hadde klart å lagt det fra meg og fokusert på det positivet. Folk tenker virkelig ikke over hva sånne kommentarer kan gjøre med folk. Du er virkelig flink, Camilla :) Jeg heier på deg :D Du er fantastisk! Du er en inspirasjon for mange det må du vite :D

Torhill

17.10.2011 kl.16:26

Hei Camilla.

Jeg har vert fast leser av bloggen din lenge. Pleier ikke å kommentere så mye men synes det bare er koselig å følge med på hva du gjør.
Men føler jeg er nødt å muntre deg opp litt.
Jeg har selv en jobb hvor jeg hele tiden får litt skittkasting og det hele bunner i misunnelse.
Det er det verste som finst, mennesker blir lett misunnelige og det vil alltid være misunnelse rundt oss.
Midt råd til deg er å heve deg over det, forstår at du blir frustrert men la det ligge, ikke reflekter over kommentarene. Til slutt kommer de til å ikke gidde.
Tenkt at de må ha fryktelig lite å gjøre på som er nødt å gjøre dette.
Vær Stolt over det du får til i en så ung alder. Vi nordmenn er rare slik, vi vil liksom ikke unne noen noe godt utenom oss selv. Men jeg unner deg alt vel og håper du står på videre.
Synes det er en inspirerende blogg for en som er interiørmessig analfabet.

Stå på. Det er ingenting galt i å få til noe her i verden.
Stor klem

line

17.10.2011 kl.16:36

bra skrevet camilla! og helt enig med deg. utrolig mye sjalusi, de må virkelig få seg et liv. synes du er utrolig flink jeg, en vellykket jente i ung alder synes jeg er helt supert! stå på videre camilla!:) inspirerende og motiverende blogg for både små og store;). klem

Hilde

17.10.2011 kl.18:06

Mann som elsker henne? Haha ja, det stemmer bra.

Lillian

17.10.2011 kl.18:31

Bra skrevet, Camilla! Stå på du og hold hodet hevet :)
Stor klem

Skammer du deg ikke Hilde?

17.10.2011 kl.18:53

Jeg har aldri klart å forstå hva som er feil med mennesker som deg Hilde..? Hvor gikk det feil i livet for deg da? Hvordan har du det egentlig med de rundt deg? Er livet egentlig ganske tomt og meningsløst? Hvordan har du det med deg selv. Tror du det du sier har noen effekt? Lukk opp øynene og se deg rundt. Det er ingen som liker sånne som deg! Og takk gode gud for alle oss andre som kan glede oss på andres vegne:) Den dagen du går i grava er det dette du sitter igjen med å ha gjort i livet... To bad for u! Og masse lykke til Camilla:) Håper bare du legger ut noe nytt i nettbutikken snart?

Maria

17.10.2011 kl.19:07

La mæ gjette 2 gang at "Hilde" e en av dem som stadig e spydig å spyr ut eder og galle.
Hilde: GROW UP! Det finnes bedre ting å finne på i livet enn å sitte som en dott å rakke ned på andres suksess! Ta ett godt grepa tak om ditt eget liv å bry deg om det som betyr noe!
Camilla er så åpen at hun deler noe av sitt liv med oss, å det finnes MANGE som er kjempe glad for det.
Til Camilla: STÅ PÅ! Du har en spennende blogg med mange gode tips og triks. =)
Gleder meg hver dag til å komme hjem fra jobb for å få med meg de siste å nyeste updatene fra deg og din dag. =)

Ingun

17.10.2011 kl.20:09

Hei Camilla! Har som andre prøvd å legge igjen kommentarer til deg uten hell.. Jeg syns du er til stor inspirasjon, er imponert over hvordan du klarer alt dette! Skulle gjerne hatt litt av pågangsmotet og energien du har :-) Gleder meg til innlegg treningstips og mattips, prøver selv å komme meg i form! Lykke til videre, og ha en herlig kveld :-)

Kari

17.10.2011 kl.20:24

You go girl!

therese

17.10.2011 kl.20:26

stå på og ikke ta det til deg.. enkelte tåler ikke andre lykke, slik er det bare dessverre :(

Kristina

17.10.2011 kl.20:55

Til Hilde.
Jeg synest virkelig synd på deg, å synke så lavt som deg unner jeg ingen (andre enn deg..).

Cathrine

17.10.2011 kl.21:34

Merkelig hvor onde noen kan være, ser hun Hilde som er inne her og bare legger igjen uhyggelige kommentarer. Hva i all verden gjør hun her inne..... tydeligvis ikke mye kjærlighet i hennes liv. Stå på du flinke blogg-jente :)

Anita

17.10.2011 kl.22:17

Ikke aner jeg om du har "rent mel i posen" eller ikke, men jeg bryr meg ikke. Det angår meg ikke heller. Synes det er utrolig frekt og ikke minst lavmål av folk og poste kommentarer som angriper deg. Fortsett å blogge slik du gjør, Camilla! Ha en fin kveld:-)

Wibeche

17.10.2011 kl.22:42

Hei!
Som mange andre her synes jeg det er helt forkastelig å slenge dritt om andre! Hvis noen ikke liker bloggen din er det jo bare å la være å lese den. I og med at du har vært med i Unge mødre og at du blogger, gjør kanskje at noen tror de kjenner deg privat. Når de tror/føler det så er terskelen til å slenge ut kommentarer kanskje lavere.. Jeg har egentlig vanskelig for å sette meg inn i hvordan slike mennesker tenker.
Jeg leser bloggen fordi jeg liker interiørsmaken din, og jeg får inspirasjon :)

Jeg har også opplevd at de 3-4 siste kommentarene mine ikke har blitt publisert. Det har ikke vært noe negativt i dem. Jeg har stusset litt over dette, men valgt å ikke bruke energi på å lure på hvorfor.. Om du vet at det er problemer med kommentarene er det fint om du skriver det i et innlegg - så slipper man å lure.

Fortsett med god interiørblogging Camilla :)
Et lite tips/råd: husk å følge opp ting du har "lovet" i bloggen. Vi lesere venter jo på det ;)

Ønsker deg en strålende kveld :)

Marthe

17.10.2011 kl.23:15

Hei Camilla!

Du vet nå meg, klarer ikke å holde kjeft når folk blir så urettferdig behandlet! Og jeg må ærlig talt si at jeg blir veldig skremt av folk, tenk at det går an å være så ondskapsfull! Jeg blir så overrasket, og faktisk litt lei meg også, når jeg ser hvor stygge mennesker kan være mot hverandre, helt uten grunn!

Du fremstår som veldig moden og reflektert, men du er likevel ung (ikke at jeg er SÅ gammel hehe), og derfor synes jeg det er ekstra ille at folk prøver å ødelegge deg så til de grader. For det ER vanskelig å la være å ta det til seg, det GJØR vondt, og man blir litt påvirket. Da vil jeg bare at du tar frem alle de positive kommentarene og leser dem om igjen. Og tenk at de veier mye mer, det er verdt mye mer en det "skräpet" som blir skrevet av folk som mangler både etikk og moral!

Ikke gi deg, fortsett å leve DITT liv! Det er bare ditt, vi andre har ingenting vi skulle sagt, uansett om du blogger eller ei!

Ble bare så engasjert, hehe...

Ha en fortsatt fin kveld :-)

Mette

18.10.2011 kl.15:35

Bare stå på du Camilla, er stadig innom og lar meg imponere over den flotte innsatsen du gjør og lar meg sjarmere av måten du skriver på:-) Du er kjempeflink og inspirerende for mange mennesker, bare se over hvor mange hyggelig kommentarer og tilbakemelding du får! De som slenger dritt er full av en ting: MISUNNELSE! Bare til å heve seg over! god klem :-)

Janne

19.10.2011 kl.07:47

Utrolig bra skrevet! Leser bloggen din hver dag, og synes den er kjempebra! Utrolig hva noen kan få seg til å gjøre... Stå på videre, du er flink :)

Mariann

19.10.2011 kl.12:06

Syns virkelig du skal være stolt av deg selv og alt du har fått til på kort tid! Det står det virkelig respekt av! Hev deg over dumme, ekle, stygge kommentarer. Dette er mennesker som er misunnelige på deg, og som ikke har det bra med seg selv. Det er helt tydelig at mennesker som har behov for å kommentere negativt og rakke ned på andre, ikke har det bra med seg selv og ikke er fornøyd med sin tilværelse. Det er de som synker ned i dritten, ikke du!
Det er utrolig godt gjort av deg og heve deg over alt det negative du får! Fortsett med det! Du er en sterk og dyktig kvinne! Du kommer til å nå langt i livet, det er jeg sikker på! Stå på Camilla! :o)

Sandra

19.10.2011 kl.18:59

Hu der Hilde er Troll. Det kan faktisk hende at det er en 18 år gammel gutt som sitter hjemme og ikke har bedre å foreta seg. Google "Troll", så kommer sånne typer opp. De gjør sport av det, og er ikke no særlig til folk. Det beste man kan gjøre er å bare forstå hvor lite innhold de har i livet sitt siden de synes det er så gøy å være ekle mot andre på fritiden sin... Så kan jo du trøste deg med at du er snill og god, og ikke drive å legger nesen din oppi andres saker. De er tullefolk, og burde egentlig bli sendt på oppdragelsescamp for å kunne i det hele tatt fungere noenlunde greit i samfunnet.

Thea K.

20.10.2011 kl.22:04

Kanskje du bør gå foran med et god eksempel Camilla, og ikke slippe igjennom kommentarer som hetser andre?

Camilla

20.10.2011 kl.22:13

Hvem kommentarer er det som hetser noen her inne?

Rikke

21.10.2011 kl.02:16

herre min hatt for en dame du er! jeg beundrer deg enormt! for et pågangsmot du har, og at du blir gira på å bevise det motsatte når noe slår negativt ut syns jeg er døds kult =) bare hev deg over det negative, vi som er positive mot deg og bloggen og det du gjør, er jo det du bør fokusere på.
Du er en stor inspirasjon for meg. Og det er utifra denne bloggen, og det du viser gjennom tekst og bilder, som har fått mine tanker til å vite nøyaktig hva jeg skal bli når jeg blir "stor" (er ikke eldre enn 18 nemlig)

Linn

05.11.2015 kl.20:15

Nå har hun gjort det igjen gitt...

https://gladehjem.wordpress.com/2015/10/28/nok-er-nok/

Skriv en ny kommentar

hits