På god vei.

Dagene går virkelig slag i slag, tiden blir borte på sekunder og kroppen jobber på autopilot.  Denne uken kommer til å bli kjempe spennende, jeg har nemlig fått inn møblene vi har ventet på til butikken i over 1 mnd nå, gjett om jeg gleder meg til å få det på plass.(?) Imorgen blir det en laaang dag på jobb, varer skal settes på plass og sendes med posten. 

Idag har mange nye valg angående denne bloggen blitt tatt, bilder ordnet og nytt oppsett lagt opp.Jeg har nemlig bestemt meg for å fortsette å dele hverdagen min og lidenskapen min med dere her på villapaprika.no. Det at jeg ikke har følt at det har gått skyldes at jeg ikke har ønsket at andre har skullet bry seg når jeg selv har hatt det tøft, nå som ting endelig begynner å gå den rette veien har jeg så mye jeg ønsker å dele med dere og vise dere. MEN , det at jeg vil blogge mer om mote fremover er ingen hemmelighet, interiør vil bloggen uansett bestå av da den "bygges" opp på nettopp dette. Dersom  det er noe spesielt dere liker å lese mer om enn annet er det bare å si ifra, da skal jeg prøve å bli flinkere på nettopp dette også. Men da må dere bare være flinke til å gi meg beskjed =) 

Men dere over til noe annet, min vakre vakre venninne Linda er nå med i en konkurranse som dere kan lese om ved å trykke HER .. Hun fortjener virkelig alle de stemme hun kan få så det er bare å trykke i vei! 

 

 

 

14 kommentarer

maya

03.10.2011 kl.23:01

Godt at du vil dele hverdagen med oss videre :-) Bor du fortsatt på oksviken eller skal håkon bo der ?

Madeleine

04.10.2011 kl.00:26

Så godt å høre :) Kjempe koselig å lese bloggen din.. Liker oppskriftene dine og andre huslige syssler veldig godt. :) Og savner å lese om Mathilde og Oliver. Ha en fin kveld :) Klem fra Madeleine

maren

04.10.2011 kl.07:08

Hei. Jeg savner veldig nye bilder av stuen/spisestuen. Er så gøy å se , for du får det så fantastisk fint =)

også gøy og høre om butikken.Nyheter,bilder osv.

Ha en super fin dag .
varm høstklem

Elin

04.10.2011 kl.08:11

Endelig er du tilbake:D herlig blogg og for noen skjønne barn!! Stå på:)

Wibeche

04.10.2011 kl.09:26

Så bra at du vil fortsette med bloggen :) Du skriver godt, og gir mye inspirasjon! Jeg ønsker også at du kan lage innlegg med matoppskrifter, samt interiør, mote, styling og familieliv. Alltid koselig å høre om barna dine :)
Gleder meg til videre lesing!
Ønsker deg en fin dag :)

Ada

04.10.2011 kl.10:03

Hei, du må begynne og svare på kommentarer og spm du får :) Kan du også lage ett innlegg med LV veskene dine?

trine t

04.10.2011 kl.10:11

Gleder meg til å lese mer :) Jeg kunne gjerne tenke meg flere matoppskrifter, og ellers "lure" ting du har /gjør i huset.
Ha en fin dag :-)

Kristine

04.10.2011 kl.10:39

Gleder meg masse til å lese mer :) liker veldig godt små tips, både huslige og interiør :) Hverdagsinnlegg om Mathilde og Oliver er kjempe gøy å lese :) Syns du skriver godt :) leser bloggen din hver dag :)

solfrid

04.10.2011 kl.10:45

Så koselig at du fortsetter med bloggingen=) Jeg vil gjerne se litt bilder fra stuen og spisestuen igjen jeg. Både detalj bilder og hele bilder=) Eller liker jeg at du legger ut oppskrifter, div du selger i butikken litt om barna osv=)
Synes det er koselig å lese om Oliver og Mathilde! :)

Ada

04.10.2011 kl.12:32

Kan du lage et eget innlegg om alle LV vrskene dine?

Marianne

04.10.2011 kl.13:05

Kunne tenkt meg å fått se bilder av ditt nye bosted jeg:0) Gøy å se om det er samme stil elller hvordan det er...

ida

04.10.2011 kl.16:00

Matoppskrifter,mote og interiør er sterkt ønsket fra min side ihvertfall..:) kanskje tips om shopping?Hvor handler du klær til deg og barna?Og mannen såklart..:) Du er så flink!Glad for at du fortsetter å blogge :)

EM

04.10.2011 kl.20:45

Jeg håper det går bra med deg, og at du videre vil fortsette å inspirere oss gjennom bloggen din! :)
Jeg likte så godt stilen du hadde når du hadde de mørke stolene og sofaen fra Slettvoll i spisestuen din. Kanskje du kan legge ut bilder fra den tiden? Ellers er alle slags interiørbilder av interesse :)

Skriv en ny kommentar

hits