Mye å ta tak i...

Det skal sant sies at det å jobbe 6 dager i uken ikke er bare, bare. Igår hadde jeg 1 fridag, men den fridagen endte i arbeid og et hode som måtte gjenoppta sine regnekunnskaper. At jeg skulle vært flinkere til å følge med i timene når jeg gikk på skolen er absolutt ingen tvil. Jeg må virkelig ta meg i nakken når jeg skal begynne å regne uten form for kalkulator.. Denne teknologien gjør det nesten litt for lett for oss, selv om jeg ikke ville vært den foruten.   

Jeg stortrives i min "nye" jobb på min nye arbeidsplass, det er så deilig å ha lokaler på bakkeplan og i sentrum. Lokalet er virkelig en drøm, lyst, pent og veldig trivelig. 

Nå har jeg fått opp en mørkere tapet på veggen bak sofaen, den bryter litt av med det lyse og gjør sofakroken litt lunere. Nå som det er høst og kaldere tider synes jeg det mørke passet perfekt.  

Bildene er fra butikken er det noe dere lurer på er det bare å sende meg en mail på Ckinterior@hotmail.no

Høsten er virkelig en nydelig tid dere, eller hva? Jeg merker jeg får lyst til å snu hele huset på hodet og innrede på nytt hver høst, men det er ikke aktuelt i det hele tatt altså.. hehe .... 

Liker dere å ordne når høsten kommer ? Eller er det tiden dere tar livet helt med ro? 

Ha en nydelig dag da dere! 

 

4 kommentarer

Elsker høsten på interiør fronten tar jeg det aldri med ro, men høsten er en tid som skal nytes, så er flink til å sette meg ned med pledd, tente lys og en kopp te inni mellom :)

DIVAMAMMA.COM

28.09.2011 kl.13:13

Den butikken din ser virkelig ut som en drøm. Veldig spennende at du har fått inn så mye nytt i nettbutikken også. Et lite ønske er at fraktprisen var lavere :-)

DillaPåLilla

29.09.2011 kl.11:21

Så herlig butikk!
Og tøff mørk tapet! Hvor er tapeten fra?

Lene

29.09.2011 kl.22:01

Skal si du står på :-)
Butikken ser utrolig flott ut. Får litt sånn ``hjemmekos`` følelse av bildene.

Skriv en ny kommentar

hits