Å bli til noe ...

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal følge sin drøm, og for mange av dere lesere blir det å lese om bloggere en liten del av hverdagen. Dere følger oss daglig, leser det vi skriver, lager dere meninger og oppfatter livet vårt kanskje noen ganger som urealistisk og fjernt. 

Jeg begynte å blogge for rundt 2 år siden, lite viste jeg da om hvordan jeg fikk folk til å lese bloggen min eller hvordan det jeg skrev skulle få folk interesserte i meg og mitt. Jeg begynte å blogge for moroskyld og for å vise andre at det å bli ung mor ikke var noen stopper for å kunne komme seg noen vei i livet. Men, med mammapermisjon og mye fritid ble blogginngen et fint sted å "legge" av litt tid. Etter kun noen uker hadde jeg nesten 1000 følgere av bloggen min hver dag, og etter et par mndér et par tusen. Nå etter 3 forskjellige bloggnavn og bytting av bloggplattform har jeg fått merke hva det vil si å være en blogger. 

For meg har bloggen blitt en liten jobb ,( hvor jeg har tatt meg et par tre dagers i det siste) men likevel en hobby. Det å ha en blogg hvor jeg har kunnet dele mine ideer og følelser har vært kjempe fint, jeg har fått en mulighet til å oppnå min drøm og i tillegg følge den. For meg har denne bloggen fått en ENORM verdi, ikke bare fordi jeg har lagt mye tid i den, men også fordi jeg har fått en drøm til å gå i oppfyllelse.  Det å få muligheten til å få vist frem sitt "talent" og itillegg bli sett er helt ubeskrivelig. Jeg kan nesten ikke tro det selv ? en blogg som denne har gitt meg fulltidsjobb og et levebrød, for meg er det helt fantastisk. Før vasket jeg doer og sydde gardiner for å tjene mine penger, ( tro det eller ei) nå pusser jeg opp hjem, deler tips og ideer på bloggen og itillegg har jeg startet en egen butikk som reflekterer til min lidenskap interiør.

For noen kan det å blogge virke dumt og veldig barnslig, men for meg har bloggen min blitt min lille baby og stolthet som jeg gleder meg til å se utviklingen på og itillegg få mulighet til å "forme" etter meg og mitt.  

For 2 år siden satt jeg i stuen min med ingen vite om hva jeg skulle bli eller hvordan jeg skulle "bli" noe, men jeg hadde en drøm om å en gang i fremtiden få mulighet til å vise hva jeg kunne og hva jeg var god til. Interiør var min største lidenskap og min hobby hvor kveldene gikk ut på å teste ut maling og henge opp mye gardiner, lese interiør magasiner og drømme meg bort. Nå 2 år senere har jeg en blogg under stadig vekst, min egen butikk, 2 små firmaer og et interiør navn flere og flere kjenner til. Min drøm så umulig ut å nå når jeg startet, nå lever jeg av den og nyter det, men så skal det sies at man jobber hver time hver dag også da. 

Ingenting er umulig, det gjelder bare jobbe hardt og ikke gi seg! "Du vil kjenne det i hele kroppen , fra bånn til toppen! "

 

5 kommentarer

Brit

19.09.2011 kl.09:01

Det er helt utrolig hva du har fått til, Camilla! Du er heldig som får lov til å drive med det du interesserer deg mest for! Gleder meg til å følge deg videre...
Ha en kjempefin dag! :-)

Lykkehjertet

19.09.2011 kl.14:22

Du er så flink Camilla, stå på videre!

Divamamma.com

19.09.2011 kl.20:01

Du er en utrolig dyktig person, med et ordentlig øye for interiør :-) Vær stolt av deg selv..

Karina

19.09.2011 kl.22:28

Åh, tusen takk! Det innlegget "pumpa" opp min vilje til å jobbe mot min drøm. Tusen takk!
Kanskje du kunne skrive litt om koss du har gått fram? Fra drøm til butikk? Når veit du at du kan starta et firma, når føles det riktig, koss gjør du det..?
Stå på! Du stråler (",)

Psoriasis

08.10.2011 kl.14:24

Det går oppover og fremover Camilla. Det skjer nye ting hele tiden. Moro å se hvordan bloggen lever og forandrer seg. Vi ringes senere

Skriv en ny kommentar

hits