På plass med nytt...

Jeg elsker brunt,beige,hvit og andre lune farger , spesielt nå som høsten har kommet . Jeg har beholdt den hvite sofaen i spisestuen og satt på lave bein på den for å bruke den som salong foran tvén, noe den passet perfekt til. Nå mangler jeg bare to fine sjeselonger fra IKEA som skal stå rettet mot tvén, slik at stuen blir tipp topp. Denne  har jeg veldig lyst på, jeg tror det ville blitt kjempe fint.. 

 

Den hvite stilen er jeg fremdeles veldig svak for selv om jeg elsker brunt, så det blir hvitt igjen.. ( jeg vet jeg er et evig surrehode, hehe) 

Hvis noen har noen andre sjeselonger å anbefale er jeg åpen for forslag, jeg har nemlig ikke hentet de ennå. trenger "sårt" litt ideer på hvem som er best å sitte i. 

Jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag, nå skal jeg spise litt kvelds før sengen kaller etterfulgt av  sex og singeliv, jeg har nemlig blitt avhengig av å se på det før jeg skal sove.. hehe..

 

Ha en god natt alle vakre lesere, vi skrives mer imorgen!

5 kommentarer

Trude

14.09.2011 kl.08:22

Slettvoll har noen flotte divaner og en lekker stor (rocket daybed).

henriette

14.09.2011 kl.17:28

Hei, hva er prisen på det grå ullstrikketeppet?? Hvordan bestiller jeg???

Camilla

14.09.2011 kl.18:27

du kan gjerne bestille på mail til meg på Ckinterior@hotmail.no det koster 1100 kr og er i 100 % ull

tone

15.09.2011 kl.10:38

Hei, den sjeselongen fra Ikea er veldig god å ligge i :) har nemlig helt maken selv og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Ellers lurer jeg på du hadde for en god stund siden et bilde på bloggen som jeg ikke finner igjen , to lysestaker store medd sølv og glass har du de i nettbutikken isåfall er jeg meget int i å kjøpe to :) Klem fra Tone

Christine

18.09.2011 kl.20:52

Hei :)
Er du fornøyd med kvaliteten på det Slettvoll bordet ditt? Vi har det samme i en avlang versjon og jeg er rimelig skuffet over kvaliteten.... :(
Lykke til med nybutikken!! :) :) Christine

Skriv en ny kommentar

hits