Noen rolige dager

Ja, hva kan jeg si(?) Jeg har rett og slett ikke hatt noen blogglyst den siste tiden, jeg har heller ikke vist hva jeg skal blogge om. Noen ganger får man vel rett og slett bloggsperre(!) Jeg tror jeg har hatt en periode nå som har ført med seg liten blogglyst og litt "latskap"  ... Det å skulle komme med flere innlegg hver dag kan noen ganger bli litt vanskelig. haha.

Men, bloggen har jo blitt en del av meg og min hverdag så nå skal jeg "prøve" å ta meg selv i nakken, reise meg opp med hevet hodet og starte på "nytt" .. Denne uka skal jeg gå slavisk med kameraet på meg og dere skal få se den nye butikken gå fra å være et prosjekt til en fiks ferdig butikk =) Jeg har så mye jeg vil fortelle dere og dele med dere, men jeg må bare starte en plass slik at det ikke bare blir rot her på bloggen. =) 

 

Vi skrives som normalt etterpå dere, nå skal jeg ned en tur i den nye butikken min å tittet litt! den åpner mandag 19 september kl 10 så her har jeg ikke noe tid til overs ;0) Jeg skal også få svart alle dere som har sendt meg mail fra og med den 5.september og utover, jobbmailen har vært nede og jeg har ikke fått kommet meg inn. Dette pga virus. Vi ser endelig ut til å ha den oppe som normalt igjen og skal få svart dere alle. Dette må jeg bare beklage.

Ha en nydelig dag !

 

3 kommentarer

Camilla

13.09.2011 kl.13:37

Nei, veit hva du mener med skrivesperre :) hehe... Men jeg er veldig spent på hva som skjer i livet ditt nå altså..;) Gleder meg ihver fall til bilder fra den nye butikken din- Ha en super dag, Camilla..

Klemmer

Lykkehjertet

13.09.2011 kl.15:14

Du må hvertfall vite at jeg synes du er super inpirasjon, med eller uten bloggsperre! Lykke til med forberedelsene til nyåpning av butikken, vurderer sterkt og ta meg turen over med ferga :)

Camilla

13.09.2011 kl.22:26

så koselig, du er hjertelig velkommen når som helst =) ha en nydelig kveld =)

Skriv en ny kommentar

hits