En ærlig Camilla

Det å skulle være ærlig om sitt liv på en blogg er ikke alltid like lett, ei heller veldig morsomt. Jeg er i en fase i livet mitt nå hvor ting ikke er helt slik jeg hadde sett det for meg. Jeg gjennomfører hver dag med et smil, men likevel er det ikke alltid like lett å holde smilet på plass når det noen ganger er kunstig. Jeg kan kanskje snakke i gåter, bortforklare ting og noen ganger avfeie det hele, men det pga jeg ikke ønsker "bedrevitende" visdomsord fra personer og mennesker som ikke kjenner meg. 

Jeg har blogget i 2 år, men likevel ønsker jeg å holde noe ved mitt liv privat og kun mellom meg og mine. Du kan jo tenke deg selv, når du ikke har det helt "bra" ønsker du ikke blottlegge deg totalt. Jeg er på en måte i et "glassbur" her på villapaprika.no alt og alle kan skrive og lire av seg hva de måtte ønske, det er da meg og min psyke det står på.  Jeg tåler mye prat,shitkasting og baksnakking, men når jeg er sårbar og usikker tåler jeg kanskje ikke like mye som vanlig. 

Håkon og jeg har ingenting uoppgjort eller gått igjennom et dramatisk brudd, vi har bare veldig mye å stri med og jobber hardt med å møtes på halvveien. Jeg skulle virkelig ønsket at alt var fryd å gammen hele tiden, men slik er det ikke akkurat nå. Spekulasjonene som florerer rundt og som havner i mailboksen min er ikke sanne, men når man blogger slik som meg er det ikke til å komme unna at folk begynner å lurer på hvordan ting er mellom oss når jeg plutselig får en "rolig" periode her på bloggen min. Jeg vil ikke påstå å si at det har skjedd noe "drastisk" , men at vi heller har fått en litt krevende tid foran oss hvor vi må klare å samarbeide å møte hverandre på halvveien. Jeg er sikker på at alle familier  kan få det slik eller ha det slik, det er bare opp til hver og en hvordan man velger å komme seg opp og møte hverdagen. MEN, vi er ikke uvenner eller i et stort kjærlighetsdrama, vi har det  uansett hvor harde dagene har vært veldig bra. Vi er to tøysekopper med en stor sans for barnslig humor. 

Om et år sitter vi nok å ler av det hele, det å leve skal merkes på kroppen ! 

Imorgen skal jeg blogge som "normalt"igjen og jeg gleder meg faktisk litt!

18 kommentarer

Precious Home

06.09.2011 kl.13:27

Jeg syns ikke du skal måtte forklare deg hver eneste gang noen "bedrevitende" sender deg mail eller kommentarer for hver minste lille ting.
Ditt liv angår deg og om du skriver en blogg, ja så er den din uansett. Og det at det blir rolig innimelom, betyr vel ikke at alt "går i dass". Kanskje du bruker mer tid på familien enn på bloggen, Hva vet vel de. Man går alltid etter det værste i "media" og slik er det bare...Dessverre! Vet det er lett å si "ikke bry deg om hva andre mener" men det er vel egentlig det jeg prøver å si allikevel:)

Camilla

06.09.2011 kl.13:36

Huff, jeg skjønner så alfor godt hva du mener.... Hva er det med folk som hele tiden skal kommentere, slenge dritt og være ufine??? Det er vanskelig å sortere ut det negative. Men stå på Camilla!!! Drit i alle de bedrevitende menneskene som tro de er noe!!!

Du skal ikke være nødt til å forklare hver eneste gang det er litt stille på bloggen osv.

Du er flink, du har bein i nesa, du er tøff som står opp for deg selv!!! Stå på...

Gode klemmer fra en blogger til en annen :D

line

06.09.2011 kl.14:16

helt enig med precious hoe du må ikke forklare oss noe som helst, du har ingen plikt til det:) dessverre er det slik at livet er ikke dans på røde roser, men det betyr ikke at man vil blottlegge alt for det. alle har sine tøffe tider i samliv, jobb eller hva nå enn det skulle være.. motgang gjør man sterkere.. selv om det tar tid:) de som sier at livet er røde roser lyver;) godt du er ærlig, men kjen på hvor ærlig du vil være mot oss som ikke kjenner deg. blogg er bare en liten bit av noen sitt liv, dessverre er det disse bedrevitnerene som tror det. stå på camilla!:) jeg heier i hvertfall uten fordommer!

tjukkebollefeita

06.09.2011 kl.14:37

Alle sier at livet ikke er en dans på roser, men det er nettopp det det er. Både fløyelsmykt som bladene, og skarpt som tornene. Du trenger da ikke brette ut ting om ditt privatliv selvom folk er nysgjerrige. Del det du selv ønsker å dele, og drit i resten :D

Line

06.09.2011 kl.14:55

Jeg synes du er tøff, jeg. Du har jaggu fått masse dritt både på blogg og andre nett samfunn, ikke mange hadde orka fortsette! Det er desverre sånn at noen tror at alt i hele livet skal deles på en blogg. Jeg er glad du klarer å sortere ut, det er viktig at man har sin egen grense. Alle går gjennom perioder hvor ting er vanskelig, de som påstår at alt er rosenrødt hele tiden, lyver. Ønsker dere masse lykke til, Camilla! Ta den tiden du trenger når DU føler for det:)
Klem, Line

Lillian

06.09.2011 kl.17:39

Bloggen din er fantastisk, og du gir av deg selv på godt og vondt. Du skal ikke føle at du må forklare deg for at du har en stille periode eller at du må gi leserne fullt innsyn i livet ditt. Det du vil holde privat synes je du har full rett til å ikke dele med andre! Du er utrolig tøff og jeg beundrer dine evner innen interiør, familie og bisniss :)
Du er virkelig tøff og går dine egne veier:)

Vi har alle dager som er vanskelige og alle forhold går opp og ned. Det er dette som er livet.. De dårlige dagene gjør at vi ser di gode :)
Jeg ønsker deg alt godt og håper vi får se mer av ditt nydelige hjem, søte barn og sist men ikke minst; interiørtipsene vi elsker :)

Anita

06.09.2011 kl.17:40

Jeg liker bloggen din kjempegodt, og får så mye inspirasjon fra den! Gleder meg enormt til jeg en dag skal innrede mitt eget hus:-)
Håper alt går i orden med ny butikk, og at den blir en kjempesuksess! Unner deg også all mulig god tid sammen med familien din:) Stå på, du er flink!

may

06.09.2011 kl.21:04

Hei Camilla :)
Jeg tror og håper at vi som følger bloggen din daglig er mest opptatt av interiør og synes det er stas når du blogger om forandringene i huset ditt. Jeg blir helt matt av ditt tempo på maling f. eks. Jeg får masse inspirasjon og synes du har gjort en imponerende jobb tross din unge alder og med to små barn i tllegg.
Ønsker selvfølgelig at du skal ha det bra, men du behøver ikke forklare deg og unskylde deg for fraværende bloggging. Det er ditt liv og vi har ingen grunn til å måtte vite alt om det. Legg bare ut noen bilder og jeg er happy. klem :)

Martine

06.09.2011 kl.21:10

Hei:) Jeg liker bloggen din veldig godt og har fulgt deg lenge:) Du er utrolig dyktig og gir meg mye inspirasjon!! Jeg vil bare si at alle forhold har sitt å slite med, så innimellom må hardt arbeid til. Det gjelder å ikke gi opp og faktisk prøve å sette den andre først..uansett hvor vanskelig det er. Det å gi, blir man "rik" av:) Har du boken om de 5 kjærlighetsspråkene? De kan kanskje være til hjelp for å forstå hverandre:) Uansett, LYKKE TIL!!

Wenche

06.09.2011 kl.21:16

Camilla, du er ei kjempetøff ung dame! Du har en energi og et pågangsmot jeg tror mange kan misunne deg. Vern om deg og dine og del bare det du har lyst til å dele. Pass på at du ikke "brenner lyset ditt i begge ender" og ta deg tid til å bare VÆRE innimellom -alene og sammen med dine kjæreste ;-) Lykke til, jeg heier på deg! Stor klem <3

Saht

06.09.2011 kl.22:09

Stå på! Anbefaler virkelig å gå i parterapi på Familievernkontoret. Har selv slitt i forholdet i snart ett år, men ser nå lyset i tunnelen, takket være terapien. God klem til deg:)

lise

06.09.2011 kl.23:26

Jeg skjønner fortsatt ikke noe, du skriver fortsatt veldig i gåter. Er det ikke like greit å kalle en spade for en spade?

Camilla

06.09.2011 kl.23:53

Hei hei
Dersom du vil lese dette i gåter er det i gåter, men det er som jeg skriver at noe vil jeg ikke fortelle alt om. Synes jeg er mer enn ærlig nok i dette innlegget. en spade er en spade det vet jeg, men hvor dypt man ønsker å grave med den er opp til hver og en.

ha en nydelig kveld

Ann-jeanette

07.09.2011 kl.01:10

Du trenger ikke å forklare deg :) burde ikke føle det sånn iaf, folk snakker og kommer alltid til å snakke, det går ikke ann å stoppe de... ting er ikke perfekt i livet mitt hell men velger å ikke blogge om det rett å slett... noe må man ha for seg selv og mener nå jeg :)

Lena

07.09.2011 kl.01:14

Slik har nok alle det i perioder i livet. Selv om ikke alle vil innrømme det og later som alt er helt topp. Når man er i begynnelsen av en karriære og har småbarn er nok den vanskeligste perioden i livet med tanke på å klare å pleie kjærligheten. Men jeg tror at så lenge man er bevisst på det og skjønner at gresset ikke er grønnere på den andre siden så tror jeg det vil gå bedre og at man vokser på det og står sterker sammen senere :-) PS. dere er virkelig et nydelig par! :-)

Hanne

07.09.2011 kl.13:57

Jeg synes du er kjempeflink som klarer å sjonglere alt med blogg, butikk og familie. Skulle nå bare mangle at alt ikke alltid er like rosenrødt og som de andre sier, du har ingen plikt til å forklare deg for oss. Du får heller fokusere på de leserne du har som vil deg vel :) Jeg skal flytte i nytt hus om en måned og jeg gleder meg til å bruke bloggen din som inspirasjon! Stå på!

Martine

07.09.2011 kl.15:34

Kjære Camilla.
Dere er ett fantastisk par, og ikke minst en utrolig fin familie:) Det er mange her som er missunnelige på deg og ser opp til deg:) Det gjør hvertfall jeg! Ønsker deg alt vell :) Alle har sine perioder vet du:)
Klem fra Meg :)

Elisabeth

07.09.2011 kl.19:55

HeiHei!
Jeg synst du er en sterk dame, og du trenger overhode ikke å forklare å brette ut om det du føler bloggen ikke har noe med å gjør, jeg skjønner deg kjempe godt!

hvor er kjolen din fra forresten? veeeeeldig fiin! du har utrolig gd klesmak, henter mye inspirasjon her, både mote og interiør : )

Skriv en ny kommentar

hits