Jeg kommer tilbake

Hei hei og god kveld! 

Den siste tiden har jeg fått mange mail på om jeg ikke har det noe bra, om jeg skal slutte å blogge, om jeg er lei osv osv... Vel, jeg har det kjempe fint bare så det er sagt, men jeg er i en fase i livet nå som jeg ikke har ønsket å brette ut om her på bloggen min. Ikke noe "drama" vel og merke, men man kommer til et punkt hvor man ønsker å "droppe" ut og se verden spasere forbi.Mye skjer og ting må på plass. Butikken og alt som har å gjøre med den går strålende, jeg kan nesten ikke vente til vi skal åpne.

Jeg kommer tilbake imorgen, men--alle som lurer på om jeg å Håkon har hatt et bittert brudd og skilt oss kan slappe helt av. Her er alle blide og gode venner! hehe =) 

 

Vi skrives i morgen.. Jeg har 1000 ting som må bli ferdig til imorgen!! 

Ha en nydelig kveld! 

 

2 kommentarer

Monica

06.09.2011 kl.07:53

Du skriver blide og gode VENNER... skal dere flytte fra hverandre? Synes det er trist om dette er tilfeller, lell om jeg tror det ikke er det ;) Jeg leste vel bare litt for bokstavelig tenker jeg, hehe :)

Ha en nydelig dag Camilla :)

ella

06.09.2011 kl.08:37

jeg og tolket dette innlegget som at dere nå bare er gode venner. Vi har jo ingenting med ditt privatliv å gjøre, så det er ikke noe du trenger legge ut om. Men, det virker det som om du "snakker litt i gåter"

Jeg elsker bloggen din- er innom hver dag ;o)

Skriv en ny kommentar

hits