Som normalt...

At høsten er på vei tilbake er ingen tvil, spesielt ikke når man våkner og fryser når "tottene" treffer gulvet. Jeg er av person som liker vinteren, det å høre vinden slå langs veggene, mørke snike seg på, det å tulle seg inn i et deilig teppe og nyte en deilig kopp med varm te er helt nydelig! 

Ungene er på vei tilbake til den "normale" hverdag i barnehagen, jeg begynner å få alt på stell når det kommer til butikk og hjem.Det at den "normale" hverdag er på vei tilbake er ubeskrivelig godt, denne høsten og vinteren kommer til å bli MAGISK! Det er noe med det å ha kontroll på ting, jeg blir stresset og en smule " deppet" når jeg føler alt er ute av kontroll og dagene mine ikke henger i sammen på noen måte. At fru Kvarsvik er en "smule" kontrollfreak er ingen hemmelighet, haha... 

MEN, det at ting er på vei tilbake i normalen betyr ikke at man kan sitte på den late siden å se dagene passere. Nå er det bare å hive seg rundt! Om 12 dager begynner vi å flytte inn i det nye lokalet og 100 ting må på plass før det. 

Torsdag den 1.september vil det være 10-30 % på alle varene i butikken og dørene vil være oppe fra kl 16-19 .. Velkommen skal du være!  

Nå skal jeg få i meg litt mat og starte på dagen, så langt ser den nyyyydelig ut!  Ha en fantastisk dag alle sammen! 

3 kommentarer

Silje

30.08.2011 kl.14:54

Jeg elsker bloggen din, Camilla:) Særlig bildene av hjemmet ditt, du er virkelig en inspirasjon!

Camilla

01.09.2011 kl.17:24

tusen takk=) så hyggelig å høre=)

Lene

02.09.2011 kl.15:19

For et blinkskudd av Oliver! Så nydelig bilde!

Skriv en ny kommentar

hits