LYST!

Nå er gangen ENDELIG blitt malt og lys ble den! JIPPI! 

Siden vi ikke har noen vindu i gangen var det veldig mørkt med de brune veggene, nå føles rommet større selv om gangen er bitteliten. haha.. 

Gangen er malt i a-base OK017 RE008 SVo38 1/2 . 

Nå skal jeg lage litt lasagne, jeg får nemlig besøk om under 1 time...Så nå får jeg rappe på!

Ha en nydelig kveld da, dere! 

9 kommentarer

Lillian

29.08.2011 kl.19:11

Dette er jo en herlig blogg, Camilla! Masse flott inspirasjon! Du er så effektiv, kreativ og du får virkelig ting gjort! Jeg er fasinert over hva du får til i løpet av en dag..
Jeg har to tips til deg: pompdelux.no (nydelig barnetøy til en fornuftig pris) og interiørblogg skrives i ett ord.

Pernilla-alias Buba

29.08.2011 kl.19:25

Jag tycker det är så härligt att se ditt tjusiga hem och att du har det så fint trots att du har två små barn hemma. Ibland tycker jag att det känns som att vissa föräldrar bara ger upp hemmet och låter barnens saker ligga utspridda precis överallt. Ja, duktig är du! Läser alltid din blogg när jag hinner.

Trulte

29.08.2011 kl.20:25

Takk for en hyggelig handel i dag. Moro å komme hjem og pynte opp, når alt passer inn kjempefint=)
Gleder meg til åpning av den nye butikken. Ha en fin kveld videre. Klem

Torunn

29.08.2011 kl.20:50

Kjære deg,

Kikker innom bloggen din titt og ofte, og jeg må bare få lov til å si at jeg er mektig imponert over hva du får til!! Og alt dette utretter du samtidig som du skaper et liv for familien din, med alt som hører med.

Har selv to små barn, og jeg synes det er nok å henge fingrene i, samtidig som jeg har en jobb som byr på krevende og spennende utfordringer, i tillegg til et nytt hus som må innredes. Og alt det andre som du sikkert kjenner til:) Å male en vegg er faktisk et større prosjekt, altså :)

Jeg unnskylder meg med at du er ung og sprek, og full av energi og pågangsmot. Men det stemmer vel ikke alltid det heller, har jeg skjønt :) Du er en optimist og gründer av natur, som alltid ser muligheter og takler hindringer i veien etterhvert som de dukker opp. Det må være en befrielse! Da er det så mye lettere å gå igang med større prosjekter.

Du imponerer meg, Camilla! Ikke la noe knekke deg - du fortjener å lykkes. Ikke la negative kommentarer og misunnelse gå inn på deg - de vet virkelig ikke hva som kreves.

Ellers vil jeg ønske deg lykke til med ny butikk i sentrum - en mye mer aktuell plassering av butikken din. Og navnet; helt perfekt! Selvfølgelig skal butikken din hete Villa Paprika!

Kjempemasse lykke til!

Klem

Camilla

30.08.2011 kl.00:04

hei hei tusen tusen takk =)
Grunnen til at interiørblogg står i 2 ord er som jeg har nevnt Google og søkemotoroptimatisering , jeg er avhengig av alle innklikkene og dersom du sjekker nettet er det mye mer oppsøk på interiør blogg enn interiørblogg ( her skiller det mange 1000 )

Barnesiden skal jeg absolutt sjekke ut, selv om jeg bokstavelig talt arver det meste av klær til begge mine små =)

Ha en nydelig kveld og en flott dag i morgen =)

Stor klem fra meg!

Camilla

30.08.2011 kl.00:10

åååå, tusen takk for verdens hyggeligste kommentar, jeg blir helt rørt til tårer her jeg sitter. Du aner ikke hvor glad denne kommentaren gjorde meg. Ord strekker ikke til.
Så tusen tusen takk, jeg sender et stort smil og en god klem igjennom skjermen og ønsker deg en nydelig natt og dag i morgen =)

Lene

30.08.2011 kl.06:47

Mektig imponert, kjempefint, men jeg forstår ikke helt hvorfor du velger å pusse opp gangen hjemme når du drukner i arbeid på alle kanter..;) stå på. Klem fra meg

Bærumsfruen

30.08.2011 kl.08:06

Så fint det ble Camilla!
As usual ;)

btw; råflott bilde av deg i headeren!

Ha en flott dag!

Line H

30.08.2011 kl.11:51

Så fint det ble :) Moro med litt nytt :)
Har prøvd å finne fargen dere hadde der før, den mørke, husker du hva den hete :) ?? Du har sikkert skrevet det 100 gange før, sorry :) hihi

Skriv en ny kommentar

hits