En hektisk tid

Hvor skal jeg starte ? Tiden min strekker ikke til lenger, familie,venner,romanse,butikk,jobb,jobb og atter jobb, nei her skjer det noe hver dag.. Jeg har 10 000 baller i luften nå med planlegging av butikk, innkjøp av varer og itillegg klare å få gjort ting hjemme. Bloggingen her på wordpress er ikke like enkelt som bloggingen på blogg.no, jeg er ingen datageni så det er ikke bare,bare å skulle sette seg inn i dette.

Men over til hjemmet vårt, idag flyttet 4 nye puter inn i stuen. Anine fra bloggen Villavonkrogh.com har tatt inn mange nydelige puter fra Kina, jeg bestilte disse ifjor så det var en fryd å endelig få de på plass! Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves(!) det er sikkert og vist.

Er du heldig kan det jo kanskje hende hun har noen igjen(?) Uansett anbefaler jeg dere interiørglade å ta en titt på hennes nydelige blogg, den kan du besøke ved å trykke HER ..

Nå får jeg kaste meg rundt, vi skrives mine kjære herlige lesere! Ha en nydelig kveld! 

 

12 kommentarer

susan

27.08.2011 kl.19:08

Heisann!
Hvis ikke jeg husker helt feil så hadde du engang en sølv pall som du skulle selge. Nå har du vel kanskje solgt den allerede men hvis du fremdeles skulle ha den er jeg veldig interessert i å kjøpe den.

maren

27.08.2011 kl.19:49

Hei.Hvor er de store runde putene som ligger på gulvet ved siden av sofaen fra,ser rååå stilige ut=)

Hilsen stor fan=)
klem

Marthe

27.08.2011 kl.21:00

Hei! Jeg skjønner godt at det er stressende med så mange baller i luften, men jeg tror også de faste leserne dine forstår deg så inderlig godt. Her sitter vi og grubler over hvordan du får tid til alt du styrer med til vanlig, og nå skal du i tillegg åpne butikken i byen! Noe jeg for øvrig gleder meg til! Hvordan åpningstider kommer du til å ha der, etter avtale som nå, eller hver dag?

Tenkte bare jeg skulle tipse deg om interiørbloggen til en bekjent av meg hjemme i nord. Personlig synes jeg kanskje den er litt "innholdsrik" på hver side, men hun har et veldig vakkert hjem og mange bra tips! Kan være kjekt med et lite avbrekk i hverdagen, spesielt nå som du har det så travelt ;-)Bloggen heter Glassveranda, og du finner den på http://glassveranda.blogspot.com/

Ha en fortsatt fin kveld (og senk skuldrene, det er DU som er sjefen i ditt liv!;-))!

Kjersti

28.08.2011 kl.14:58

Jeg skjønner godt at du synes det er slitsomt med alt du holder på med, jeg blir kjempe imponert over alt du får til! Ønsker deg lykke til med butikkåpning og alt som skal ordnes i den forbindelse. Kommer du til å ha to butikker, eller skal du avvikle den på Bruket?

Kjersti :o)

Name (required)

28.08.2011 kl.16:58

hei:) håper du kan svare meg på dette. de store lysestakene som svinger i hverandre... er det menu eller georg. jensen? mye kosta di? ha en fin kveld. klem :)

Anette

28.08.2011 kl.20:52

Hei vennen!
Har sendt deg en mld tidlig i dag pga lunsjen i morgen,jeg rekker ikke møte deg pga masse styr:(

Du trenger selvsagt ikke poste denne mld:)

Stoooor klem og beklager såååå mye!

lurer

28.08.2011 kl.22:20

Hei!
Den lampen du har som det henger "krystaller" fra som du har kjøpt på living, henger den rett over stuebordet? eller er den nærmere vinduet i hjørnet der?

Madelaine

28.08.2011 kl.23:52

Hei :)) Hvor er taklampen i stuen fra?:)

Camilla

29.08.2011 kl.09:53

hei lampen i tv stuen er fra living og den over spisestuebordet kan kjøpes i butikken min =)

Madelaine

29.08.2011 kl.11:49

Jeg finner den ikke på hjemmeisden til Living jeg.. Dumt, for synes den er så fin :))

Evelyn

29.08.2011 kl.14:29

Har selv ingen anlegg for interiør. Ikke et snev av det, men må bare si; utrolig stilig !!

Kan sånn sans for hva som er pent og ikke, hva som passer sammen og ikke læres, eller er det rett og slett bedfødt?

silje

29.08.2011 kl.15:03

eg kan svare deg madelaine:) eg har den same lampen selv, den er ikke til å finne på nette, men dei har den i butikken:) den koster rundt 1800 kr og er kjempe lekker:)

eit lite tips her e å bytte ut pærene som er i den, for dei er så sterke ( 20 w), eg byttet alle ut med pærer i 5w, da blei dei mye finere lys i den:)

Skriv en ny kommentar

hits