På god vei..

Endelig kan vi ønske høsten velkommen her i villapaprika, sommeren har nå blitt "pakket" bort slik at vi kan ta høsten imot med åpene armer. Vi har feiet, kastet blomster,raket, klippet plenen, satt bort masse tomme urner og fått gjort plass i boder. Det er så deilig å vite at man har ting på stell når høsten og lange arbeidsdager starter for fult for fru Kvarsvik. 

Tenke seg til at om ca 3 uker har Villa Paprika åpnet butikk i byen, gjett om jeg gleder meg.. Det å gå å vente på lokalene er så kjedelig, men heldig er jeg for Ryen Eiendom gjør virkelig sitt for å få meg inn raskest mulig. At jeg gleder meg er ihvertfall ingen hemmelighet!  

Med litt husarbeid og planlegging av det nye lokalet skal nok tiden frem til jeg overtar det gå radig likevel, døgnet har jo faktisk ikke mer enn 24 timer.. 

Skjerfet/ sjalet er fra Villa Paprika og koster 749 ,- kr =) Nyhet nå i høst og jeg bare elsker det nå som høsten har begynt å få frem "frysepinna" i meg igjen.. ( frysepinna er et ord jeg og venninner har kaldt hverandre i lange tider nå) 

Nå skal jeg svinge mer litt rundt en kompis kommer på besøk en liten tur og denne frua ser det bokstavelig talt ut som har landet på månen ! 

Vi skrives! ha en nydelig kveld ! 

SJOLAHOPP! 

Én kommentar

inga

22.08.2011 kl.21:13

Lekkert sjal.. jeg skal komme å handle litt hos deg når butikken din åpner! Kommer det mer innlegg ikveld fra spisestuen i dagslys og nærbilde av gardiner og gardinstang?:)

Ha en fin kveld:)

Skriv en ny kommentar

hits