Fri!

Det er ikke noe som er bedre enn å starte morgenen med to stk blide barn, en kopp te og en deilig egg omelett ala Camilla.

Omeletten gikk ned på høykant og den hjemmelagde juicen er noe av det beste jeg har klart å lage før.Nam nam ! Kanskje jeg skal legge ut oppskriftene på de juicene jeg gir topp 10 på? 

Vel uansett...

Ungene har planleggingsdag idag også, noe de synes er helt topp! Barna mine er så hjemmekjære at halvpraten kunne vært nok, de er nemlig litt vanskelige å få i barnehagen etter så mye fri de har hatt i det siste. Olíver mener selv han kan begynne å jobbe med meg fordi da kan han være sammen med meg hele tiden, en skikkelig mammagutt vel og merke.! Det å ha de hjemme er veldig koselig, spesielt nå som de endelig begynner å bli litt større. For bare 2 år tilbake synes jeg at det å ha begge alene og på likt kunne bli en smule tøft, men nå går det som en drøm! Det at de kan leke sammen, se en film eller sette seg å tegne er så koselig, de er bestevenner og fiender på en og samme gang. 

Det er rart at de har blitt å store, men det å være mamma blir bare morsommere og morsommere for hver dag ! 

Nå er det tid for tegnefilm og litt frukt, vi skrives! Ha en nydelig dag da,dere! 

15 kommentarer

Trulte

19.08.2011 kl.10:08

Er butikken din åpen i dag?

Camilla

19.08.2011 kl.13:58

hei hei =)
Butikken har ingen åpningstider frem til den nye butikken åpner, men for de som ønsker å komme å titte åpner jeg gjerne opp.

Randi

19.08.2011 kl.14:28

Hei søte Camilla!
Gud, for en nydelig smak du har når det kommer til interiør.. Jeg blir bare så utrolig inspirert til hvordan jeg vil innrede den dagen jeg flytter for meg selv, takk takk!
Søsteren min har nettopp flyttet inn i et gammelt hus som pusses opp, og jeg vil gjerne komme med noen interiørtips til henne, prøver bla. å finne noen fine tapeter jeg kan foreslå.. Har du tips til noen nettbutikker/forhandlere i Oslo-området som har fine tapeter?

Hanne Elisabeth

19.08.2011 kl.14:53

Stilig jakke Oliver har, hvor er den kjøpt? Skikkelig tøff på bildene - fremtidig fotomodell? ;)

Legg gjerne ut noen oppskrifter på god juice :D

linda

19.08.2011 kl.15:50

er så spent på det gang prosjektet ditt jeg:):)

Trulte

19.08.2011 kl.17:19

Fant det ut selv egentlig. Har fulgt de åpningstidene du har hatt her på siden din, men har vært for å handle hos deg nå fire ganger den siste tiden som døren har vært stengt eller det har hengt en lapp der. Blir like lei meg hver gang, siden jeg har gledet meg til å handle litt hos deg igjen, og ikke minst å komme hjem igjen å pynte opp hus og hjem. Men men bedre lykke neste gang =) Har jo forståelse for det siden du ikke har noen ansatte som kan stille opp og hjelpe deg ennå.
God helg til deg og dine. Klem

Camilla

19.08.2011 kl.18:32

Hei hei. Dersom du vil til butikken å titte må du gjerne komme morgen som kveld , frem til butikken åpner i byen kan jeg ikke ha åpent hele dagenpga utrolig mye jobb. Men jeg bor 3 minutter unna så om du skulle stått der igjen er det bare å ringe tlf Nr som står oppgitt så kommer jeg ned å åpner opp dørene med en gang. Ha en nydelig dag:0)

Janne

19.08.2011 kl.19:45

Hva koster lampene med hjerteskjerm? :)

Bente

19.08.2011 kl.22:14

Hei Camilla. Syns du er en fantastisk jente, som er utrolig flink. Det er ikke dårlig å ha mann og to barn, samtidig som man skal starte egen butikk!
Jeg er veldig nysgjerrig på hvordan du har klart alt dette? Har du investorer som har tro på prosjektet og investert? Det koster nok en del å starte opp noe sånt. Tipper at bare det å fylle butikken med varer koster skjorta.. Har du forresten startet AS eller enkeltpersonforetak? Hadde vært fint om du kom med tips til andre som går med en drøm om å starte noe for seg selv.. Syns du er modig som har startet på en drøm du har hatt, og som tydelig lykkes. Gleder meg til butikken din åpner i sentrum. Ha en flott helg.
Du er kjempe flink, stå på :-) !

Ingrid

20.08.2011 kl.01:17

Heihei:)
Du har en fin blogg med fin stil.
Har lille Martine fått vannkopper?

Camilla

20.08.2011 kl.12:27

hei hei, de koster 599 kt pr stk med skjerm

Kristine Gangfløt

20.08.2011 kl.16:09

Du har fått så fin blogg! :) Blir bare bedre og bedre!! Ønsker dere en god helg! =)

Kine

21.08.2011 kl.09:59

Så søte de var, begge to!:) Elsker stilen din Camilla, gleder meg til å titte innom senere idag. Ja takk til juiceoppskrifter:)

sui

27.08.2011 kl.01:29

Elsker at veslejenta i går med LV-veske :)hihi

Skriv en ny kommentar

hits