Skikkelig dårlig ....

Ja, dere leser selv hva jeg mener om bloggingen min de siste dagene, den har vært laber!  Uff, jeg føler dagene har gått slag i slag den siste uka, plutselig skal alt skje på 1 og samme gang og jeg blir stående i midten og lure på hvilken ende jeg skal begynne i.. Takke være god hjelp og  snille barn ser det ut til å gå over all forventning likevel.  Det at Mathilde fikk vannkopper forrige uke har gjort at jeg har blitt "hengende" litt på etterskudd, men men nok om det. Nå skal hverdagen på plass igjen =) Imorgen kommer det masse fine nye bilder her på bloggen, gleder meg faktisk til å dele litt tips og ideer med dere igjen! det er rart hva man kan savne når man får det litt på avstand i noen dager. =) 

 

Men dere, hva er det som skjer med all den shitslengingen den siste tiden(?) Jeg skjønner at mange har en vis mening om meg og livet mitt, noe som i og for seg er helt greit, men hva hjelper det å sitte lire av seg ufinhet her på kommentarfeltet. For meg spiller det da ingen rolle om noen av dere synes jeg har det "mindre pent" her hjemme (som noen så fint skrev), eller om jeg ser ut som en mann(?) --Altså, hva er dette for noe tullprat?. Hev hodet og kom dere en plass i livet selv, det å kritisere mitt gir dere ikke annet en maks 2 minutter med en liten følelse om å være en nettmobber eller en mindre begavet person. Jeg håper dere dette gjelder kan gå dypt i dere selv å bestemme dere for å sluttet med dette, ikke bare for min, men også for deres egen del. 

Alle mine snille gode lesere får bare se bort fra dette, spørsmålene er ikke rettet til alle mine gode lesere=) 

Ha en en nydelig kveld, nå skal jeg bevege meg inn i drømmeland! 

 

23 kommentarer

Stine

16.08.2011 kl.00:38

Folk er bare sjalue. Er derfor de må komme med negative kommentarer.. Er det en ting jeg skal, så er det å besøke butikken din når den åpner på det nye stedet. Selv om jeg må kjøre ganske langt. Nærmere sagt Hurdal, som livet en time nord for Oslo:) men uansett, lykke til.. Følger spent med :)

ane

16.08.2011 kl.08:24

jeg blir så irritert og lei meg på vegne av deg med alle disse som slenger dritt og bare må si noe for og føle seg bedre selv! jeg fatter ikke hva vitsen er ass... må ha hatt en dårlig barndom eller ett eller anna. BLI VOKSNE OG FÅ DERE ETT LIV!!! er så utrolig patetisk og dumt!
ha en fin dag camilla ;)

cakegirl

16.08.2011 kl.10:09

Jeg kjenner jeg blir så provosert. At "voksne folk" kan få seg til å slenge med leppa og kritisere folk de ikke kjenner provoserer meg. Du er utrolig tøffog sterk, selv om det sikkert er vanskelig å se bort fra alle kommentarene, så takler du det veldig bra. Håper det fortsetter. Synes bloggen din er utrolig fin, blir så inspirert når det kommer til interiør. Stå på og til dere mobbere: VOKS OPP!

maria

16.08.2011 kl.10:38

Jeg blir helt oppgitt over at andre skal slenge ut stygge og ufine kommentarer, grunnen er ene og alene sjalusi!! Synes du er flink som er så tøff og målrettet på å gå etter drømmen din! Stå på;-) ha en super effektiv dag!!

Marthe

16.08.2011 kl.12:05

Misunnelse med store bokstaver!!! Er ikke alle som klarer å glede seg over andres lykke..
Syntes du er flink som får alt til å gå rundt jeg, og at du ikke blogger 5innlegg om dagen hver dag,gjør da ingenting :) Du er vel bare 24 i døgnet ditt du oxo?? :) Super blogg og jeg gleder meg til å dra til "den andre byen" å se butikken din når den åpner på nytt :) Ha en strålende dag og gå med hodet høyt hevet over de som aldri kan unne noen noe ;)

Mette

16.08.2011 kl.12:06

Hjemmet ditt ser ut som en drøm, du ser nydelig ut, du er flink og jeg beundrer alt du klarer!!! Det er ikke noe mer å si om den saken! :))Lykke til med alt :)

Marthe

16.08.2011 kl.12:07

Rettelse: Du har vel bare 24 timer i døgnet ditt du oxo?? :)

Helena

16.08.2011 kl.12:43

Tycker att du har en jättefin blogg! Läser den nästan varje dag!

ida

16.08.2011 kl.13:48

haha..Det er jo bare til å le av..noen blir desverre aldrig voksne :) kunne du ha svart litt på hvordan du synes det går å ha hund med to små?Hvordan gjør du det på morgenen når ungene skal ha mat og hunden skal ut osv? Jeg syntes dette høres så utrolig stressende ut..:) Du er tøff, virkelig et forbilde for mange!

Stine

16.08.2011 kl.14:33

De kan jo ikke være voksne når de skriver sånn? Maks 13-14 kansje ?;) å kalle en pen jente som deg for mann høres veldig umodent og kansje noe spesielt ut , hehe . Bare komisk spør du meg . Du har et flott utseende , det stråler flott personlighet av deg og du har flotte barn og hjem :) så det blir nok bare missunelse fra de luringene som skriver dritt og prøver og tråkke på deg .

anita

16.08.2011 kl.14:41

når du sorterer ut bare de positive kommentarene,får vi ikke se hvordan folk egentlig oppfører seg. men på bloggen til rakel nordtømme er det ingen filter og det er helt vannvittig hva folk skriver og hvor slemme folk kan være! lurer på om de hadde turt å sagt halvparten av face to face.. liker bloggen din, elsker interiør smaken din! håper du slutter å unnskylde deg når du lager nye innlegg, trenger ikke det vet du ;)lykke til med ny butikk!

Linn L.

16.08.2011 kl.14:53

Hvordan noen kan få seg til å si at du ser ut som en mann får meg virkelig til å lure på hva de får ut av slike utsagn. Det er ikke til å komme bort ifra at det alltid vil finne mennesker som gjemmer seg bak "anonym"-navnet på nettet, og slenger dritt nettopp derfor. Ingen vet jo hvem de er uansett.. Hva de får ut av det derimot, det vil jeg aldri forstå. Alt jeg kan si er at du er en suksessfull, vakker og omtenksom karrierekvinne og familiemor (en utfordring nok i seg selv, skulle jeg tro!!), så hva en anonym taper sitter bak sin skjerm og mener om deg håper og tror jeg ikke at du bryr deg om :)

Jeg gleder meg til å følge deg videre i den nye butikken, Camilla, du er virkelig en inspirasjon!!
Stor klem fra fast leser

maria

16.08.2011 kl.15:08

Bare en ting å gjøre, le av det! Enn å ha det så dårlig med seg selv at man må prøve å såre andre for å komme seg ovenpå? Smaken er som baken, og noen elsker interiøret ditt (deriblandt meg..), og andre ikke. Skjønner ikke hvorfor de som ikke liker det gidder å lese og kommentere bloggen jeg? Å d at du ser ut som en mann... hahaha! Det må være det dummeste jeg har hørt :) du er jo så feminin og flink til å kle deg, skulle likt å sett den mannen som ser slik ut! Ha en strålende dag:)

Ragnhild

16.08.2011 kl.16:20

Jeg trodde de værste mobberne hadde tatt kvelden og fjernet seg fra denne bloggen, men der tok jeg jaggu feil. Du får velge å tro på oss faste lesere som unner deg alt godt, du er en pen sjarmerende jente/dame, hjemmet ditt er fantastisk flott, du bør være jævli stolt av det du har utrettet gjennom bloggen og butikken din! Unner deg alt godt, på samme måte som jeg unner alle mine andre medmennesker alt godt. Jeg tror på god og dårlig karma. Masse lykke til med den "nye" butikken! <3

Sinka

16.08.2011 kl.18:33

Snakker du bak ryggen MIN, betyr det at jeg er lenger fremme enn deg..
Kommenterer du MITT liv, betyr det at mitt liv er mer spennende enn ditt..
Bruker du tia på å leite etter MINE feil, betyr det at DU er sjalu...
Fortsett med det...så lever JEG livet imens...

Tenkt folkens. Camilla er fantastisk! :)

//marthe strøm

16.08.2011 kl.18:36

Hei! Leser bloggen din daglig, men er veldig dårlig til å kommentere. Det er en grunn til at mange leser bloggen din, den er kjempe bra, og du har det kjempe fint hjemme hos deg. Hev hodet, ingen som bryr seg om stakkars tapere uansett. Lykke til vidre, du har kommet langt! //marthe strøm - www.barnoghus.blogg.no

Renate Langaker

16.08.2011 kl.21:53

Hei Camilla :)
Du vil alltid møte på folk som sier stygge ting, eller sier ting som de ikke mener bak din rygg.....Men husk hvem du er, og hva du er god for <3 Å husk at de som sier slike ting har dårlig selvtillit!!!!
Vet at det er en fattig trøst, men hev hodet og vis at du er mye bedre enn "dem" som sier slike ting for å såre......
Kjempe flott blogg du har :) & kan tenke meg at du er en inspirasjon for unge mødre :) (kan ikke kalle meg akkurat det, litt over 30... ;) hehehe)
Ha en flott blogge kveld :)
Klem fra Renate :)

Helene

16.08.2011 kl.22:23

At du hva?! Ser ut som en MANN? Fikk meg en god latter der gitt, den personen mangler iallefall kreativitet. Er nesten litt gøy å se, hvor lavt folk kan synke. Jaja, se positivt på det; en god latter forlenger livet ;-)

Mette

16.08.2011 kl.22:56

Haha, nå måtte jeg le! At du ser ut som en mann?! *ler høyt*. Lenge siden jeg har hørt noe så dumt.
Du er helt nydelig! Jeg skulle gitt utrolig mye for å se ut som deg. Hjemmet ditt er ....stunning! Det må jo være missunnelsen som prater for folk, for det er bare tull og tøys de kommer med.

Håper du har en fin uke, nydelige Camilla!

Evy

17.08.2011 kl.00:16

Det er ren misunnelse ja, rett og slett med bokstav störrelse 72! =)
Jeg kan ikke fatte at noen kan ha hjerte til å si noe så stygt en gang, du er jo helt super på blogging for det förste!
For det 2, så skriver du veldig bra, det blir spennende å lese og det ser behagelig ut så man får lyst å lese alt og blir interessert :)

Stuen din er det fineste jeg har sett på lenge og mye av dine tips har jeg stjålet og fiffet opp hjemme :)

Du er utrolig vakker, og virker som om du har en flott personlighet.
For ikke å snakke om den söte familien din du har og bare det at du står på både i heimen, med nettbutikk, butikk og blogg!!

Nei vet du hva, du er strålende fra topp til tå morgen til kveld!

Jeg vet du nok er sterk nok til å blåse lang masj i de som slenger skit, men bare for å ha sagt det tenkte jeg på :)

Det er flere huunde og opp til tusenvis og masse mer enn det som er enig med meg, det vet jeg! Ellers hadde de vel ikke värt her å besök bloggen :)

STÅ PÅ, du kommer til å nå alle dine drömmer med den viljen og kreativiteten du har :)

Anne Siri

17.08.2011 kl.03:39

Syns ikke at du skal ta til deg de stygge kommentarene:-) Du er lett ett forbilde for meg, og det har du vært siden jeg startet å lese bloggen din. Du er helt fantastisk flink! Det skal du ha. Jeg koser meg når jeg leser. Du tar fantastiske bilder, hjemme ditt er så fint at jeg oppriktig kan si at jeg er ganske misunnelig :) Jeg ville aldri skrive stygt til deg pga av det. Synd at andre svake mennesker gjør det. For det fortjener du virkelig ikke

Henriette

17.08.2011 kl.22:48

Kjenner jeg blir sur av dette innlegget!
Hvordan kan folk i det hele tatt komme på å skrive noe sånt! Du er helt nydelig og hjemmet ditt er fantastisk, du er en ren inspirasjon med alt du har fått til =)
Jeg blir glad av og lese bloggen din og elsker at du kan være ærlig å ikke later som alt er en dans på roser som mange andre bloggere gjør, da føler man at man kan sammenligne å at du faktisk er et ekte menneske og har ekte følelser og er like normal som resten av oss =) Ikke bry deg om noe av det negative folk burde lært seg at hvis de ikke har noe fint å si så kan man heller la være å si det. Og de som ikke liker bloggen din trenger jo for all del ikke å gå inn på den heller! Ha en fortsatt fin kveld søta <3

Ida

18.08.2011 kl.20:51

Stå på, Camilla!! De som slenger dritt er bare sjalu å har ikke bedre ting å finne på enn å slenge dritt... Derfor har de ikke et liv vil jeg si!

Skriv en ny kommentar

hits