Beige

Det er fargen jeg om dagen jobber mer og mer med å få inn blant det brune og hvite, jeg synes nemlig det gir rommet en  lun følelse. Beige er kanskje ikke en farge- farge, men det gjør noe med rommet likevel. 

Husker dere jeg nevnte til dere at jeg hadde noen "store" ting på gang, har dere klart å gjettet hva? 

Vel, jeg har tatt et nytt steg innen butikken min, nå vil den med tiden ikke hete CKinteriør lengre, det pga navnet ikke er så "spesielt" og egent, det vil nå bli et AS og hete Villapaparika. Navnet villapaprika står meg enda litt nærmere enn CKinteriør.  Navnet forbindes med meg og mitt og butikken er og vil fortsette å forbli min lille babis,derfor faller navnet også veldig naturlig inn for meg. Det er et navn jeg har fått et forhold til og som jeg forbinder med denne drømmen min, for uten villapaprika.no  ville dette ikke skjedd.  Frem til det blir et AS vil jeg fortsette å hete CKinteriør, alt dette vil bli gjort om på profesjonelt og ryddig, og vareutvalget vil bare bli bedre og bedre. 

Itillegg til dette vil CKinteriør- kommende Villapaprika as  flytte salgslokalene sine til sentrum, midt i smørøyet vel og merket! Når lokalet er valgt ( her står det mellom et par) skal jeg røpe alt til dere og dere- ja, dere skal få bli med meg på min nye ferd! Hvor jeg fortsetter å realisere min store drøm! ÅÅÅÅh! jeg gleder meg! Tidsrommet på dette er ikke mer enn få uker, så her jobbes det hver dag.  

Nå skal jeg spise litt mat, og deretter jobbe litt til før jeg skal bevege meg inn i drømmeland=) Ha en nydelig kveld da,dere!

10 kommentarer

Hannemor

08.08.2011 kl.22:21

Hei! Lurer på hvor det gulvteppet ditt er kjøpt jeg,og hvilken farge(evnt navn),altså i tv-stuen.
Lykke til vidre med din butikk foressten ;)

Camilla

08.08.2011 kl.22:47

hei hei. det er fra bohus, husker ikke navnet, men det er hvitt =)

madelen

08.08.2011 kl.23:32

SÅ morsomt at det kommer i sentrum ! Gleder meg.

Ida

09.08.2011 kl.01:57

Heisann! Har bare et spørsmål til deg; Husker du navn og/eller pris på den taklampa du har i TV-stua? Har sett den på diverse blogger, og falt fullstendig for den. Dessverre har vi ikke Living i nærheten, så må ringe og høre om de kan sende (eventuelt smiske med noen som bor i nærheten, hehe) Men da er det greit å vite hva den heter først + eventuelt prisen :)

Nydelige endringer i hjemmet ditt, du har det alltid så flott! Blir skikkelig inspirert :)
Hilsen fast leser

Marte

09.08.2011 kl.08:21

Er så utrolig fint hos deg!
Hva var det forresten du var med på som skulle på vg-nett? Forsvant det med vglokalene 22.juni kanskje?

Annica

09.08.2011 kl.08:45

Så spennende! Gøy at du flytter ned til sentrum, dette blir bra!:) har du forresten fått inn litt mer dus/gammel rosa lys? Du nevnte det da jeg var ute hos deg, at det skulle komme mer av dette fremover, og de lyseblå liftgardiner? :)

Stine

09.08.2011 kl.10:48

Du har det så fint, utrolig dyktig på det du gjør :)

Silje

09.08.2011 kl.14:11

Villapaprika passer såå mye bedre! Så utrolig gøy!

Anette

09.08.2011 kl.19:27

Hei, knaggen til Martine, hvor er den kjøpt? :-)

LINN

11.08.2011 kl.18:03

hei, fin farge på veggen i gangen, kan jeg få fargekoden til den og hvilke malingstype?:)

Skriv en ny kommentar

hits