Innedag

Og litt etterlengtet var det, idag har jeg mange oppgaver her hjemme som skal ordnes så det at det regner idag gjør meg ingenting. Stemningen blir så intim og koselig her hjemme. Huset står på hodet, ingenting står på sin rette plass og alt er bare kaos rett og slett, men jeg smiler likevel, det er jo dette som er sjarmen med et hjem- oppgavene som følger med(!)  Eller hva? 

Nå skal jeg svinge meg rundt og ordne istand til "kalas" , vi skrives mer etterpå.  Ha en fin dag da, dere! 

 

4 kommentarer

solfrid

07.08.2011 kl.11:13

Oi flytta sofaen ut i spisestuen? Gleder meg veldig til å se hva du ordner nå.

Hvis det er noen trøst så regner det hos oss også. Hadde håpet på sol siden vi skal ha barnebursdag så vi kunne vært ute. Men vi skal nå ha det koselig for det=)

Ha en fin feiring=)

Ragnhild

07.08.2011 kl.12:58

Hei! Et sprøsmål; er du i bedre form nå, i såfall, hva gjorde du for å bli frisk? Jeg sliter med at jeg er utmattet hele tiden, har vært så ille at jeg har vært sengeliggende, særdeles lite energi. Jeg vil så gjerne bli frisk:( vær så snill å gi meg et tips om du har noen:))

Ragnhild

07.08.2011 kl.12:59

Hei! Et spørsmåll; er du i bedre form nå, i såfall, hva gjorde du for å bli frisk? Jeg sliter med at jeg er utmattet hele tiden, har vært så ille at jeg har vært sengeliggende, særdeles lite energi. Jeg vil så gjerne bli frisk:( vær så snill å gi meg et tips om du har noen:))

Marianne

07.08.2011 kl.16:47

Gleder meg til bilder:0) Lurte på om du har brikker til å sette glass/kopper oppå når man setter ifra seg på bordet , har du det i butikken din?..i såfall har du bilder og pris på dem til meg?:0)

Skriv en ny kommentar

hits