Har en "gammel" mann

Har dere hatt en fin morgen? Vel, det har vi i villapaprika...Dagen startet med egg og bacon og hjemmelaget eple juice, Håkon har nemlig fått juicemaskin i bursdagsgave! Mannen begynner å bli nokså huslig skjønner dere, med sitt talet mikser han til det meste av snadder på kjøkkenet. At jeg har blitt "Erstattet" med kokeboken og matprogrammer er ingen tvil, jeg lurer på hva som har skjedd med den mannen noen ganger, han og kjøkkenet har nemlig ikke vært bestevenn tidligere.(?) Kanskje han er lei mine hjemmelagde kjøttboller og pizzaer(?) hehe..

Og gjett hva, han venter ennå en nokså liten overraskelse fra frua si, jeg gleder meg til han tar ibruk det også.Først da vil jeg få bekreftet at kjøkkenet er hans nye "bestevenn" .. Ja ja, jeg får prøve å snike meg tilbake på kjøkkenplassen min når han ikke har bursdag lenger, noen fordeler må han jo ha på dagen sin selv om det å ta plassen min der ikke er så veldig populært for denne frua.(kanskje jeg blir en smule sjalu på herr stekeplate) Nå begynner mannen min å bli nokså " gammel", tenke seg til at du om like lang tid nærmer deg 50, hva skal jeg gi deg i bursdagsgave da mon´tro? Jeg har heldigvis MANGE år på å planlegge den dagen.. Gratulerer så mye med dagen idag mannen min! Jeg har som du vet reservert kjøkkenet for å lage en deilig middag til deg etterpå =) 

Nei, nå får jeg avslutte og jobbe noen timer til før jeg kan starte helgen! 

Vi skrives etterpå! 

3 kommentarer

Wibeche

06.08.2011 kl.15:32

Gratulerer så mye til Håkon :)
Så gøy at han viser interesse for kjøkkenet. Du må nyte det så lenge det varer ;) Vi har også juicemaskin. Veldig godt med hjemmelaget juice, og så gøy å eksperimentere :) Kanskje du kan lage et blogginnlegg med favorittoppskrifter?
Ønsker dere en strålende dag videre :)

Christine

06.08.2011 kl.21:27

Grattis med kællen

Malin

07.08.2011 kl.21:18

Grattis! Så fine dere er:)

Skriv en ny kommentar

hits