Svart / hvitt

Armbånd fra bibi ( ck interiør

Noen ganger føles livet litt svart / hvitt og det som overrasker meg sånn i slike stunder er hvor mye klarere man tenker når man får et litt annet perspektiv på ting. Jeg har de siste dagene gått litt rundt meg selv, tankene og følelsene mine har vært så utrolig spesielle og jeg har begynt å se ting fra en helt annen vinkel, men på en bra måte! Små valg kan fort bli veldig store og vanskelige dersom man ikke har hodet med seg og tenker klart, men livet er jo til for å føle ting på godt og ondt. Eller hva? 

Uansett, når man lukker en dør åpnes raskt en ny! Idag har jeg tatt et stort skritt innen Ck interiør,om et par dager vil jeg skrive det ned her, jeg vil bare ha ting svart på hvitt først.. Gjett om jeg gleder meg! Det er utrolig hvor mye mer jobb Ck interiør har vært for meg enn hva jeg så for meg til å starte med. De som tror at det å starte butikk er lett og "smertefritt" tar feil, alt skal stemme og dagene skal gå rundt, for meg har det sistnevnte vært det vanskeligste. Siden jeg ikke har hatt noen ansatte med meg eller noen hjelper har jeg hatt hendene fulle og alt har skullet skje på en og samme gang. Nå kan jeg endelig puste ut og begynne å få en "normal" butikk og hverdag ut av dette for fra og med oktober vil jeg komme til å ha en  ansatt=)

Været har ihvertfall vært upåklagelig og solen har varmet nok en dag! Jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag! 

 

 

 

5 kommentarer

Inga

03.08.2011 kl.21:12

Det armebåndet du har på deg innerst hvor det korset henger på? Selger du det? Evt pris?:) og om du kunne tatt bilde av det?:)

Camilla

03.08.2011 kl.21:16

det selger jeg=) det er et armbånd i 3 deler, og koster 1290 kr =)

Marianne

04.08.2011 kl.10:18

Hei igjen! (Snakket med deg i telefonen for litt siden) Etter litt sniktitt fant jeg ut at dere har bryllupsdag i dag! Gratulerer!... Ha en nydelig dag

Helene

04.08.2011 kl.14:21

Jeg simpelthen digger de bibi smykkene dine,og spesielt det armbåndet med sort på,som du har på deg ytterst:) Hva er prisen på det? Ellers vil jeg bare si at både klesstilmessig og interiørmessig så er du helt rå,får masse inspirasjon,og er blitt fast leser av bloggen din:) Ha en strålende dag:)

Thea

04.08.2011 kl.20:06

:O Hvordan har du klart å få så fin rumpe? Kan du dele hemmeligheten?

Skriv en ny kommentar

hits