Klar for senga!

Hvor har liksom denne dagen blitt av? Jeg merker timene bare har forsvunnet ! Dagen idag har vært en sånn dag alt har skjedd på en og samme gang, litt nedfor dag egentlig, men ellers helt topp.. Det er rart hvordan ting fort forandrer seg, blir helt forvirret jeg... Jeg får bare fortsette å være en optimist tror jeg, for da går det alltid bra til sist.. hehe... 

Imorgen skal utrolig masse nytt skje, jeg kommer kanskje til å ta et nytt og viktig valg i livet mitt.. Jeg lover å fortelle dere alt om det i morgen.. Ønsk meg lykke til! 

Ha en nydelig kveld!

9 kommentarer

Janne

03.08.2011 kl.00:04

Hei!

Det er jo ikke så lenge siden dere solgte den sofaen/benken som sto på spisestua ved spisebordet, kan jeg spørre hvorfor hvis dere likevel har kjøpt en ny en nå? Og det er litt komisk hvordan du skriver "JEG har gått og tenkt på.. og VI har bestemt oss for".. det er jo ingen som tror på at stakkars håkon har så mye han skulle ha sagt der hjemme ;)

Marianne

03.08.2011 kl.09:20

Slike dager er slitsomme,men da må man tenke som så at dagen i morgen blir mest trolig mye bedre:) Gleder meg som et lite barn til å høre hva for noe spennende du har å dele med oss. Ha en fin dag skjønne jente:0)

Camilla

03.08.2011 kl.09:21

hei hei!
Vi solgte den vi hadde pga vi synes den ble for liten, leste du bloggen min den gang hadde du vist det. Når vi solgte den skrev jeg at vi mest sannsynlig kom til å kjøpe en større sofa med mer sitte plass i. Vi prøvde oss på stoler for å se om vi synes det var lettere å plassere rundt bordet da, men håkon og jeg synes det er koseligere med sofa i spisestuen av den grunn ønsker vi å få det igjen, men bare en større.
Det er ingen grunn til å sitte å skrive "stakkars" Håkon, det er rett og slett diskriminerende mot han, han klarer fult og helt å komme med egne meninger.

ha en nydelig dag =)

Marianne

03.08.2011 kl.09:33

Janne: Om du ikke leste hele innleget og fikk med deg at den forrige benken var liten så skjønner jeg jo at du lurer,men jeg ser ikke poenget med alt det andre vrølet du kommer med.. Vi lesere har da strengt talt ikke noe med hvem som bestemmer hva i denne familiens hus:0) Har du bilde av den dere har bestemt dere for Camilla?.. Stiling med slik benk/sofa.

Marte G

03.08.2011 kl.13:29

Camilla, du er rett og slett perfekt. Du er ein familie kjære mamma.. Du elsker familien din over alt på jord, det skjønner eg veldig godt... Du er ein utrolig koslig og grei jente med ei stort hjerte. Du opplever så masse her i livet, rein misunnelse... Skulle ha vore som deg.. Huset ditt, er rein himmel, å gu så lyst eg har på eit hus som liknar på ditt... Nyter og lese bloggen din kvardag.. Lese kva for noko nytt og spannande du har og fortelle. Blogg innlegga dine blir aldri kjedelige.. Du lever så perfekt.... Sjølv i motgang er du tøff, du forteller det til tusen av lesare.. Ditt mot er beundringsverdig, din stå vilje.... Du står for det du brenner for..Noko som er herlig og motiverande og sjå. Du er ein stor ispirasjons skilde...Når ein møter motgang, legger ein seg ikkje ned, men jobbar hardare.. Eg ynskjer deg masse lykke til med det du skulle til med idag...

Camilla

03.08.2011 kl.18:36

Hei Camilla!!Blir irritert jeg av å lese den frekke kommentaren til enkelte her inne.Du har et virkelig flott hjem ,men ingen andre har noe med hvem som bestemmer hva hjemme hos dere. Finner masse inspirasjon her på bloggen din.Bare fortsett det gode arbeidet ditt!!!

*Tierchen*

03.08.2011 kl.19:32

Hei Camilla :) håper det har gått greit med valget ditt idag :D
Kjempe kul var du på håret :)

Camilla

03.08.2011 kl.20:52

åååå, så utrolig koselig kommentar, så nydelig sagt av deg!Blir helt rørt jeg. Tusen takk for at jeg er heldig å har nydelig og vakre lesere som deg!

ha en fantastisk dag!

Janne m

04.08.2011 kl.22:11

hei! synest du var så fin på håret:) kan du fortelle litt om hårprodukter du bruker-har du noe du noe du kan anbefale for et slitt hår.-ikke sikkert du er plaget med det forresten...-men stylingprodukter som er gode:)

Skriv en ny kommentar

hits