2.August 2011

Når det er sommer og strålende sol fra skyfri himmel skal man ikke klage, men at jeg heller skulle vært en tur på stranden idag fremfor butikken er ingen tvil. Det slår aldri feil, når man har ferie er det et vær ute som en ikke holder noen sommertemperatur, men når sommeren kommer er det jobb og "innedager"for fult igjen.. Vel, jeg har ingen rett til å klage for jeg elsker jobben min, så jeg får gjøre det nest beste ut av det og sette meg til å sole meg i vinduet mitt.. hehe.. jeg ser det for meg, kundene kommer inn i butikken og jeg sitter i vinduet å soler meg.(!) Det skulle tatt seg ut.. 

Men jeg må bare vise dere en nyhet jeg har ventet på i snart 2 mndér, disse knagg spolene  m/ dekor . Jeg har selv tatt med meg alle 4 hjem og gleder meg til å få de opp. 

Pris pr spole r 59 ,- 

Nei, nå får jeg gjøre litt mer nytte av meg, slappe av kan jeg gjøre ikveld! 

Ha en nydelig dag da, dere! 

4 kommentarer

Malin

02.08.2011 kl.19:59

Heldige dere er, her er det bare skodde, og har vært det i ukesvis.

Mia

02.08.2011 kl.20:15

så heldig du er som kan jobbe med det du liker aller best! du er kjempetøff som har klart å satse som du har gjort. du har kanskje hatt mye hjelp i bloggen (?), men det er allikevel beundringsverdig det du har fått til! gleder meg til å besøke butikken din!

Camilla

03.08.2011 kl.09:42

jeg føler meg privilegert som får jobbe med drømmen min, jeg er kjempe stolt og kjempe lykkelig =) Bloggen min har mye av takken, det er ingen tvil=)
Du er hjertelig velkommen til butikken når du ønsker =)

ha en nydelig dag

Karina

03.08.2011 kl.10:44

Hei! På lørdag som var, var eg "innom" butikken din. Dvs. eg trodde eg skulle det. Hadde kjørt 6 - 7 timar fra Odda for å komma til Fredrikstad, og då med et stort ønske om å titte innom butikken din på Gressvik. Eg trua med meg kjæresten ut døra, for han skulle vera med! Da vi kom til Bruket 31, stod skiltet til butikken din ute og tenkte "yes, litt flaks gjør ingenting", men då alt kom til alt viste det seg at det var stengt. Vi var fleire som stod utafor og som hadde SÅ lyst inn og kikka. Vel, for min del var det bare å snu heim igjen og leva med skuffelsen om at butikken til "Villapaprika" kun blir å oppleva gjennom pcskjermen for ei lengre tid framover..

Skriv en ny kommentar

hits