Hjem og interiør

Idag blir den store rydde-vaske- og få det pent dagen her i "villapaprika" . Håkon skal ta med seg ungene ut å klippe gresset, plante noen nye planter,vaske vinduer osv.. Huset står sant som det er på hodet og har gjort det i snart et par uker. Jeg tok med meg noen vakre nyheter hjem fra butikken min Ck interiør på fredag og siden jeg ikke har shoppet interiør på uker nå er det på tide, jeg har nemlig gått å siklet på dette siden jeg for et par uker la inn bestillingen på varene. 

Siden så utrolig mange ønsker å få et "bilderas" fra vårt hjem rom-for rom skal jeg ikveld LOVE at jeg skal "rase" ned hele bloggen med interiørbilder rom-for-rom! Hva sier dere interiørglade til det(?) , høres det bra ut? 

Jeg har nå fått ordnet meg verdens beste program på pcén min, så nå vil det hver uke komme "ukas interiør tips" ...Jeg har lenge ønsket å få til dette, men pga manglende erfaring på teknologi har mange ønskede kategorier gått i " Vente" boksen. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, er ikke det sant? 

Jeg har lenge lovet dere at bloggen skal bli bedre og få mer innhold, men jeg har beklageligvis for alle dere trofaste og gode lesere ikke klart å holde ord. Tiden min har jeg ikke hatt kontroll på, det pga jeg ikke har gjort annet en å jobbe med henting av varer, være i butikk, bestilling av varer, økonomi, planlegging osv osv. Når ferien endelig kom for 3 uker siden, slapp jeg alt som heter oppgaver og blogging ut av hendene og kun prioriterte mine to små barn. Det å starte en butikk, nettbutikk og ny blogg på 1 og samme gang er ikke bare-bare, så det sistnevnte har blitt minst prioritert. 

Nå har jeg brukt uken som var til å få alt på stell for både nettbutikk og blogg også, og kan nå LOVE at alt vil bli bedre fra og med IDAG! Butikken min har fått riktige åpningstider, nettbutikken er under prosess og vil bli MYE bedre bare innen få dager, ( med det mener jeg mye større vare utvalg osv) Bloggen vil bli en helt annen verden! Denne gangen vil det ikke bare være tomme ord.. 

Men dere, jeg mottar for tiden de fleste kommentarer på mail, det pga jeg ser det er færre som tør å kommentere her inne når de ser e-posten må skrives inn. Det er kun jeg som kan se mail adressen deres, ingen andre.... Når jeg blogget på bogg.no var det mange fler som turte å kommentere, nå er det få som legger igjen noen få ord . Jeg har fått mail på mail om at dere ikke ønsker at andre skal se deres mail adresse og at dere av den grunn ikke ønsker å legge igjen kommentarer her inne.  

Nå som jeg skal bli flinkere til å blogge, håper jeg dere kan bli flinkere til å kommentere her inne på bloggen min. Da er det lettere for meg å svare der, da alle mailene som dreier seg om bloggen havner sist på mailen, jeg prioritere nemlig alle bestillinger først på mailen min. Kommentere dere direkte her på bloggen, lover jeg å være flinkere til å svare dere, da derer gjør det 10 x lettere  for meg å svare =) På mailen mottar jeg mange 10´talls mailer hver dag så jeg rekker ikke komme over alt og gi svar dersom dette fortsetter. 

Jeg ønsker dere alle en nydelig dag, så gleder jeg meg til å komme tilbake med mange gode innlegg! 

 

12 kommentarer

monica

31.07.2011 kl.11:45

Hei!
ÅÅÅÅÅÅ hva jeg gleder meg til ikveld!! :) Jeg har akkurat pusset opp ny leilighet, hvor jeg og jenta mi på snart fire år flyttet inn for et par uker siden. Jeg må innrømme at jeg elsker stilen din, og stjeler ideer og tips hele tiden! Jeg elsker hvordan du blander de mørke møblene med det lyse, og alle detaljer er bare lekre!
Gleder meg til å stjele nye tips og ideer ikveld!

klem fra meg

Christine

31.07.2011 kl.12:06

Hørtes bra ut! Gleder meg kjempe mye til å se :D

ingun

31.07.2011 kl.12:57

Hei! Vil bare si at du er til stor inspirasjon! Selv bor jeg i bolig fra 1950, der det ikke har vært modernisering før jeg flyttet inn for 3 år siden.. Hehe, er frustrert over min mangel på stil, skulle ønske jeg hadde hatt din sans for interiør og løsninger! Har fulgt bloggen din over lengre tid, gleder meg til hver gang jeg kan lese et nytt innlegg. Lykke til videre med butikken og hjemmet ditt!

Hanne

31.07.2011 kl.13:16

Høres deilig ut med en ordentlig rydde&vaske-dag :) Det må til i blant, og man får så god samvittighet etterpå!
Synes det er helt utrolig at du får hverdagen til å gå rundt med så mye arbeid i tillegg til to barn - jeg er imponert!! :)

Gleder meg masse til å se bilder i kveld!

Solfrid

31.07.2011 kl.13:49

Åå så spennende, gleder meg til å se hva du har kjøpt nytt. Og ikke minst til nye bilder av hjemmet deres=)
Ha en fin dag så lenge.

Janne m

31.07.2011 kl.13:51

du er bare så utrolig fin på håret!-kledde det kjempegodt :)

DIVAMAMMA.COM

31.07.2011 kl.14:10

Å:-) Gleder meg :-))

J

31.07.2011 kl.15:14

Gleder meg til å se! :-)
Forresten, jeg tenker på dette omtrent hver gang jeg er innom en inspirerende interiørblogg, så når jeg først kommenterer slenger jeg det ut med det samme. Hva med en sidebedrift og sparlte av typen "Få interiørhjelp". Jeg liker å ha det pent rundt meg, men føler aldri at jeg får det til å se helhetlig ut, hvis det gir noen mening. Jeg hadde gledelig betalt og åpnet hjemmet mitt for råd og tips og tenker at det sikkert gjelder flere? :-)

Camilla

31.07.2011 kl.15:24

kjempe godt tips. Jeg driver med interiørhjelp, men har ikke fått med " få interiørhjelp" på denne bloggen, det skal jeg absolutt få opp. Ha en nydelig dag =)

Lene

31.07.2011 kl.17:08

Gleder meg masse til bloggen din blir mer prioritert. Er innom bloggen din flere ganger om dagen, og blir like glad hver gang du har lagt inn innlegg. Er ikke flink til å kommentere, men skal bli flinkere. :) Kunne du kanskje ha skrevet litt om hvordan oppdragelse du har på barna dine? har selv 2 barn i samme alder som deg og de er midt i trass periode og jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre. Gode tips?

Nina

31.07.2011 kl.21:12

Hei Camilla!
Slike vaske og rydde dager trengs det noen av. Gleder meg til å følge deg fremover og håper du kommer med fler rom for rom innlegg, trenger nemlig noe inspirasjon ettersom jeg og kjæresten akkurat har kjøpt oss leilighet! :)

Ha en fin kveld!

Lise

31.07.2011 kl.21:43

Hei Camilla! Jeg er fast leser, men ikke så flink til å kommentere.. Derfor tenkte jeg å legge igjen en kommentar nå :) Du er virkelig flink med interiør og har det kjempe fint hjemme hos dere :) Syns også det er imponerende alt du får til og rekker, med så mye jobb i tillegg til 2 små barn :) Ha en fortsatt fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

hits