Små prinsesser

Jeg tar meg selv ofte i å tenke " jeg må være verdens heldigste" eller" jeg har verdens vakreste små barn" .. Jeg kan ikke titte meg mett på mine egne barn, de blir for meg bare vakrere og vakrere for hver dag som går. Små ting i hverdagen, nye ting de mestrer eller ord de sier kan gjøre meg så stolt at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Eller hva sier dere? Er ikke vi mødre beriket med en enorm morskjærlighet til våre barn?  Min lille jente som nå selv mener hun begynner å bli veldig stor har blitt litt av ei jåle. Hun har nå i disse dager bestemt seg for at spenner i håret og kjoler med rysjer er det flotteste i verden, hun synger og danser til musikk hver dag og gir så mye glede og latter til oss rundt at hun er til å spise opp! 

Idag har Lille princess og jeg hatt skikkelig jentedag, Olíver og Håkon ønsket en skikkelig guttedag med guttefilm og guttemat..  (snakk om livsnytere ) Vi jentene fikk klar beskjed om at " dere får ikke bli med" , så vi tok turen ut på høysand til min søster og vakre lille tantebarn Marie. Vi har badet, spist deilig middag, lekt og koset oss. Sommerværet er rett og slett fantastisk! Eller hva? 

På hytten hang flagget på halv stang, tenke seg til at det nå er 1 uke siden den forferdelige terroren slo til i vårt land. Jeg har ennå ikke klart å forstått at dette har skjedd, for meg er dette for grusomt til å kunne virke sant selv om jeg vet det er virkelig og har skjedd. 

Når slikt som dette skjer minner det meg på hvor skjørt livet er, hvor takknemlig man skal være for å bare "være" og at man skal ta være på de rundt seg og være takknemlig for det man har. 

Nå skal jeg finne puten, komme meg inn i drømmeland og vente på at to små trøtte barn i 08 tiden kommer listene inn på rommet for å sove den siste timen inne hos mammaen og pappaen sin. De stundene er magiske. ! 

Ha en god natt og sov godt! 

3 kommentarer

Siri

30.07.2011 kl.10:41

Så deilig at dere kunne dele dere å ta dagen helt ut. Er nok veldig stas for barna, å kanskje noe de vil huske lenge lenge. Å få full oppmerksomhet fra en eller begge forreldrene når man har søsken er nok gull verd for en liten en;)
Det hørtes ut som dere virkelig har kost dere.
Sender deg en klem og ønske om en fantastisk helg.

Julie

31.07.2011 kl.10:43

Hei! Kan du ikke legge ut noen flere bilder av hytta da?:) Det så så fint ut.

Camilla

31.07.2011 kl.10:57

Den tok jeg dessverre ikke så mange bilder av, da hytten ikke er vår. Men vi skal snart på Trysil og da vil det komme mange flotte hytte innlegg =)

Skriv en ny kommentar

hits