Kunne jeg vært mer fornøyd?

Og svaret er NEI! Som de fleste av mine bloggfølgere  vet har jeg og 2 andre venninner satset på drømmen vår på Bruket på Gressvik. Vi har med tiden store planer for plassen vår og vi jobber alle 3 kjempe hardt hver dag for å få folk til å vite om plassen samt lage oss et godt rykte. 

Malin som driver frisørsalongen DAY frisør og velvære er en ufattelig flink og dyktig frisør. Hun jobber dag inn og dag ut for å gjøre hver og en av sine kunder strålende fornøyd. Hun gir en service ingen kan sammenlikne seg med, samt at salongen er som en drøm og gir deg en god følelse bare ved å titte på den. Ved å titte innom bloggen hennes vil dere få se litt bilder fra salongen,samt noen tips til frisyrer. Bloggen til Malin kan du trykke deg inn på ved å trykke HER.  

Anne Lill er negldesigneren i bygget, at hun er dyktig og kan det hun driver med er ingen tvil- her snakker vi perfeksjonist langt ut i fingertuppene. ! Idag var jeg så utrolig heldig og fikk ordnet både fingerneglene mine og "tottene" mine . Anne Lill fikk nemlig for en liten stund siden inn neglelakk med frukt lukter og jeg har nå bare gått å ventet på tid til å få prøvd de. Resultatet ble strålende og jeg fikk mine etterlengtede røde negler ! For å se fler resultater og negler som Anne Lill har ordnet besøk henne på hennes Blogg ved å trykke HER  . Hun tar imot bestillinger på mail og jeg kan absolutt anbefale henne til de av dere som bor i nærheten og ønsker et holdbart og flott resultat! 

 

Nå skal jeg gå tilbake til varekaoset mitt. Jeg har fått inn 4 paller med nyheter, så her er det mye å gjøre! Bilder fra butikken kommer i kveld! 

Frem til vi skrives igjen ønsker jeg dere alle en fantastisk dag! Vi skrives! 

 

(PS; Innlegget er ikke noe sponsing innlegg, kun litt om oss "jentene på Bruket innlegg"

Én kommentar

Jeanette H

29.07.2011 kl.08:04

Hei. Hvilken nr /navn er det på den røde neglakken? Nyydelig! mvh Jeanette.

Skriv en ny kommentar

hits