26 Juli 2011

Idag har været vært nydelig, solen har skint og sommerfølelsen har vært litt på plass igjen. Jeg skulle bare ønske det hadde vært enda litt varmere slik at stranden kunne blitt benyttet her hjemme. Jeg savner virkelig å kunne gå meg en tur til stranden å bare sitte i vankanten og nyte sommeren, planlegge kveldens grilling og sitte ute å nyte solnedgangen. 

Jeg tok for å bevise for meg selv at det fremdeles er litt sommer på meg en shorts, men jeg følte jeg ønsket vinteren en smule " velkommen" ved å ta på meg strikkajakka min over . MEN, denne fruen er redd for å fryse så da er det å kle seg godt noe som ligger i min natur. Siden solen bare ble varmere og varmere idag gikk jakken heldigvis fortere av enn hva den kom på.(takk og lov) 

Nå skal jeg nyte kvelden og tanken på at jeg i morgen har fri fra jobben og bare kan pusle med husarbeid og matinnkjøp.  Jeg gleder meg til å skru på høy musikk i huset imorgen, synge for full hals mens jeg bare får det renere og renere rundt meg! Husarbeid er virkelig en ting man kan savne når man i 6 uker bare har latt butikk og ferie komme foran.  I morgen skal vaskebøtta fylles, vaskefilla få kjørt seg og støvsugeren få fylt seg opp! Jeg gleder meg!  

Ha en nydelig kveld da dere! Vi skrives! 

 

PS; Om noen lurer på åpningstidene mine eller har noen spørsmål ang butikken er det bare å sende mail,ringe eller sjekke ut nettbutikken. Det meste av informasjon er nå ført inn det. 

 

2 kommentarer

Inga

27.07.2011 kl.08:44

Kan du skrive hvor klærne du har på deg på bilde er ifra?:-D

linn

27.07.2011 kl.10:20

Hei, er Eva veska ny?

Skriv en ny kommentar

hits