En ny dag !

Himmelen går gradvis fra grå til blå, solen stikker sakte men sikkert frem, en ny dag har kommet. Idag brukte jeg morgenen til å kose med barna mine, vi lagde en deilig frokost sammen før vi skulle videre til jobb og barnehage. Det å ikke starte kl 08 på jobben gir oss mer tid sammen på morgenen, noe som er veldig deilig når vi ikke er ferdig på jobben før nærmere 5 hver dag. 

Idag har jeg mange oppgaver foran meg, blant noen av de oppgavene ligger det å rydde i pappesker. Jeg får nemlig  mange nye varer i begynnelsen av neste uke så derfor må det ryddes plass i alt kaoset. Kaos bak lukkede  skaper og dører er jeg nemlig ekspert på, en dårlig vane jeg strengt talt burde "vokse" av meg....

Også hjemme står mye på spill, mye pirkejobb som man lærer seg å se bort ifra når man daglig går oppe i dem.Håkon og jeg har endelig fått lysten over oss til å begynne å få pirkejobben gjort og da må vi jo gjøre det. Siden min mor og far solgte familiehytta vår på Oven har vi også fått hjem en skjenk som det er over 100 år familiehistorie i. Den er håndlaget og i samme "familie" som den lille sorte skjenken vår, jeg kan nesten ikke vente med å få den ferdig. Gamle møbler får en spesiell betydning, spesielt når historien i den ligger i familien. 

Se så vakre detaljer det er i den. Siden det meste vi eier av møbler er brun/sort har jeg ønsket å bryte  av det ved å male denne i hvit høyglans. Skjenken i sin helhet vil jeg vise bilder av etterpå! 

Frem til vi skrives igjen ønsker jeg dere alle en nydelig dag! 

4 kommentarer

Marianne

26.07.2011 kl.10:50

Hei "lille venn":) Dette blir nok kjempe bra!.. Sånn over til noe annet så lurer jeg på om du kunne tatt bilde av noen av smykkene du har til salgs i butikken din og i tilegg ha med priser på dem.. ? Det hadde vært kjempe fint.
Ha en nydelig dag!

DIVAMAMMA.COM

26.07.2011 kl.15:09

Den gleder jeg meg til å se i sin helhet :-)

Christine

26.07.2011 kl.15:29

Blir nok lekkert! Gleder meg til å se :-)

Trude

26.07.2011 kl.22:29

Hvilken maling har du brukt på sjenken? Den ble nydelig :)

Skriv en ny kommentar

hits