En rar mandag

Dette må være den rareste mandagen jeg har opplevd i mitt liv, stemningen har vært så rar og alle (inkl meg selv) har gått rundt i sin egen lille verden. Idag var 1. dagen jeg noen gang har steng butikken min pga en tragedie, selv om stillheten bare varte et minutt var det utrolig merkelig og oppleve en slik stillhet rundt meg og kundene mine. 

Som resten av byen gjorde stenge jeg dørene mine slik at jeg fikk gått i fakkeltoget med flere 1000 andre personer KL 18. Hele minneplassen var stapp full av mennesker og det var så å si umulig å få lagt på plass en rose, men siden trafikken nesten stod stille hele veien inn til byen og vi ikke kom oss inn i toget før kl 1810 fikk vi kjørt tilbake og lagt på plass en rose hver etter toget. Jeg har ikke sett så mange mennesker ute i gatene i Fredrikstad siden 17 mai. Jeg har ennå problemer med å forstå at noe slikt som dette kan ha skjedd i vårt "lille" Norge,  Men etter å ha fulgt nyhetene og aviser slavisk siden vi kom hjem begynner det å gå mer opp.  

(bildet er lånt fra www.f-b.no)

Det var som at alle sa høyt "vi er her og vi er her sammen og skal ikke la en slik tragedie stoppe oss og det vi tror på" når vi stod der i mengden. Etter som tiden gikk var det som en sort skygge ble løftet vekk fra mange sine skuldre og trafikken begynte å gå som normalt igjen. 

 

At livet er skjørt er ingen tvil, man må ta vare på livet og personene rundt seg. Det at man har fått livet er ingen selvfølge, men et mirakel og det mirakelet er det viktig å ta vare på <3 

Hvordan har deres dag vært ? 

Jeg ønsker dere alle en fin kveld til tross for alle omstendighetene. 

Én kommentar

Christine

26.07.2011 kl.01:02

Dagen har vært skikkelig rar.. Men nå må vi vel kanskje gå videre på et vis.. Det blir vanskelig, men alle må stå sammen..

Skriv en ny kommentar

hits