Det er rart..

Hvor mye som har skjedd siden vi tidlig fredags morgen dro til København. Jeg har lest litt om det og hørt litt, men hvor grusomt og ondskapsfullt dette er har jeg ennå problemer med å forstå. Hva skjer med verden vår? Det er rart å komme hjem, se nyhetene og få lest avisen, snakket med naboer og personer rundt oss. Alle har problemer med å forstå, men jeg har bokstavelig talt ennå ikke skjønt det. Hva har skjedd og hvorfor?  

Vi har fått nyhets melding på tlf, men det å se det i bilder og høre historiene er noe helt annet enn å lese noen setninger eller høre et annet språk snakke om det. Jeg er kvalm og føler jeg sliter med å kunne forstå dette, ord strekker ikke til. Etter vi fikk hørt historiene til de pårørende, fikk vi sjokk.. Jeg er glad jeg ikke har vist hva jeg vet nå når jeg dro ned. Da ville jeg følt savnet til barn og foreldrene mine enda verre og psyken min ville blitt ødelagt. 

Det er i slike stunder som dette man må holde sammen og vise at man bryr seg. Jeg har slettet innlegget mitt fra i går tidlig, det pga jeg da ikke viste det jeg vet nå. Jeg beklager om jeg har støtt noen ved innlegget, men hadde jeg vist hva jeg nå vet ville jeg aldri postet det innlegget ut. Jeg har ennå problemer med å forstå og tror ikke det vil gå helt opp for meg før senere. Dette er ennå litt for uvirkelig for meg, uansett hvordan jeg vrir og vender på dette.

Ta vare på hverandre!  

3 kommentarer

ane

24.07.2011 kl.15:06

det er helt forferdelig! barn fra 7 års alderen har blitt henrettet og skutt rett ned. jeg bor rett i nærheten av utøya og klarer ikke å forstå det. men når man ser likbilene som kjører forbi går det sakte men sikkert opp. naboer som har hvert med og hjulpet til er helt i sjokk og noen kommer vell aldri over det de så....
ikke tenk på det du skrev camilla, er ikke så lett når man ikke får med seg det som virkelig har skjedd, det må folk ha forståelse for!

Katharina

24.07.2011 kl.20:32

Kjære Camilla! Jeg forstår at det ikke har vært like lett å skjønne hvilken ufattelig tragedie dette har vært og er når man ikke er i landet og bokstaveligtalt ser all grusomheten! Men jeg er glad for at du slettet innlegget ditt. Jeg må ærlig si at jeg ble litt provosert over hvor lett du tok på det som skjedde her hjemme i Norge. Takk for at du gjorde opp for det:)

Hilsen Katharina

Felice

25.07.2011 kl.20:44

Sänder en varm kram fra Sverige..

Skriv en ny kommentar

hits