Bergen på besøk

Mens FFK slo Brann på hjemmebanen igår fikk vi besøk fra Bergen av Karianne og hennes sønn Matheo (mitt "tante" barn) . Vi har storkoset oss og tiden har gått i et. Idag har jeg vært med i et aldri så lite modell prosjekt, mer om det vil jeg fortelle dere senere , bildene skal ut på nettet så dette var litt skummelt merket jeg. hehe... Nå har jeg de siste dagene fått utrolig masse nytt jeg må få ordnet tid til å få delt med dere, jeg aner ikke hvor jeg skal begynne , men jeg skal få presset det inn =) 

Nå skal jeg lukte og kose litt med en liten babis, det er utrolig hvor fort man glemmer hvor små barna faktisk har vært.

...bare han våkner fra drømmeland igjen.. Han er så god og Mathilde er så fascinert over hvor liten han er i forhold til henne. 

Ha en nydelig dag, vi skrives!

3 kommentarer

Marianne

20.07.2011 kl.09:23

Nå venter jeg fælt på nytt innlegg fra deg!... Gleder meg til å høre om alt det nye og spennende som skjer:) Men har dere malt stuen igjen? Synes den ser mørk grå ut,og kan ikke huske å ha sett den slik før. Ha en fin dag!

Karianne og prins Matheo

20.07.2011 kl.10:34

Storkoste meg utrolig mye, og Matheo hadde det helt topp <3 Takk tante Camilla og onkel Håkon. Vi gleder oss villt til å se dere igjen <3 Gleder meg masse til fredagen ;-) Stor klem til deg verdens beste jente

Camilla

20.07.2011 kl.10:39

takk for at dere kom på besøk, vi gleder oss til å få dere på besøk igjen! kos deg masse videre med sommeren i Bergen, så sees vi igjen etter du har fått kommet tilbake fra spania =)
glad i dere! <3

Skriv en ny kommentar

hits