Nydelig

Etter gårsdagens ablegøyer og latter tok vi kvelden kl 0315 i natt, med gode venner er det rart hvor fort tiden flyr.! Vi hadde middags besøk av Malin og hennes kjære mann og barn.Heldige som vi var igår sovnet alle ungene i 8 tiden, så vi kunne sitte uavbrutt og spise en deilig middag med dessert, kose oss med litt vin og godis. Malin og jeg var jo så "heldige" og skulle stå opp med unger dagen derpå så dere kan tro jeg var overlykkelig når mine to små herligheter sov til kl 1015 idag tidlig. 

 

Se på disse vakre rosene, vi fikk hele 40 stk av våre venner-- er de ikke nydelige ( ?) jeg simpelthen elsker roser! 

Nå sitter vi å ser på barnetv og skal snart spise litt søndagsfrokost! 

Ha en nydelig dag, vi skrives mer etterpå! 

 

Ps; Det foregår arbeid på mailen min så alle som venter på mail vil få svar og beskjeder på det dere lurer på så fort den er oppe å går senere idag.Dette beklager jeg, men pga systemer i hensyn til min butikk må dette gjennomføres.

 

6 kommentarer

Nina

17.07.2011 kl.12:54

Hørtes koselig ut!
Spisestuen din er kjempelekker.

Kunne du lagt ut bilder av soverommet og gangen, og skrive hvilken farge du har valgt(den mørke veggen)?

Ha en fortsatt fin dag!

Trulte

17.07.2011 kl.13:27

Slike kvelder med god mat,venner, latter og kos lever man lenge på. Finnes nesten ikke noe bedre.

Må bare få spørre deg om noe helt annet enn det dette innlegget handler om, og håper du har tid til å svare.
Har tittet litt på bildene av hjemmet ditt på bloggen og ser at du har noen klovnebilder i gangen og på soverommet. Er det Marianne Aulie? Og eventuellt hvor er de kjøpt? Har nemlig letet etter noe slikt et par år, men finner bare med svarte rammer, passer liksom best med sølv her hos meg. Har tenkt at det går ann å bytte rammer på de med svart ramme, men da blir jo bildene brått veldig dyre!.
Ha en fortsatt fin søndag. Nyt den med familien. Klem

Anette

17.07.2011 kl.17:29

hei snuppa!
Høres ut som dere har hatt en kjempe koselig helg:) Dere har nok kosa dere inne i dette været også kan jeg tenke meg:)

Håper vi sees snart!

Klem Anette og Isabel

Camilla

17.07.2011 kl.17:34

hei shnuppa. send meg meld når du ser denne. Jeg oppdaget at jeg manglet nr ditt på fredag så får ikke tak i deg !

Anette

17.07.2011 kl.20:38

siden våre tlf ikke alltid samarbeider, så tenkte jeg å si at jeg har sendt deg mld:)

Turid

18.07.2011 kl.10:37

Hei Camilla. Tror jeg har fulgt med bloggen din siden du starta den, og må bare si at du har utviklet deg i en så fantastisk fin retning. Men... Jeg vil bare komme med en liten konstruktiv "beskjed", eller hva man kan kalle det. Dette er IKKE ment som kritikk på noen som helst måte. Men jeg bare lurer på hvorfor du skriver i flere innlegg at: "NÅ skal du skrive flere innlegg per dag som skal inneholde det og det", eller "vent til ikveld da kommer det et innlegg om akkurat det", osv. MEN så skjer jo ikke dette fordi du har ikke tid...

Så jeg vil bare si at du trenger ikke skrive slik for å holde på leserne dine altså, når du ser at du faktisk ikke får tid til det. Bloggen din er så vanvittig bra som den er uansett, og jeg synes du er ei KNALL jente som får til så utrolig mye bra jeg bare kan drømme om, og familien din er kjempenydelig.

Vi (forhåpentligvis) alle har forståelse for at det ikke finnes tid til å sitte å trykke på dataen til enhver tid, du som har så utrolig mange jern i ilden. Så du skal ikke måtte føle at du må love oss innlegg til da og da. Bare skriv det du vil og når du vil, så er det heller ingen som forventer noe mer :-)

Keep up the good work, Camilla!!! Mvh Turid

Skriv en ny kommentar

hits