En grå dag.

Det er rart hvor fort været snur seg og blir dårlig, men idag kunne ikke været vært bedre =) Jeg har en lang dag foran meg og ikveld kommer det bildemaraton på huset vårt rom for rom. Siden jeg har fått inn så utrolig mange ønsker på nettopp dette passer dagen idag perfekt til det! Så interiørglade lesere kan bare "glede" seg.. 

Dersom det er noen ønsker om mer bilder av et rom enn et annet er det bare å legge de inn her på kommentarfeltet =)  

Ha en nydelig regnværsdag de som har det og god helg! 

4 kommentarer

Marianne

15.07.2011 kl.17:22

Jeg vil ha sol... Har ny veranda jeg vil pynte og kose meg på:0) ble det noen handlekupp på ferien som du kan og vil dele?:0) Ha en nydelig kveld!

monica

15.07.2011 kl.19:16

Kan du skrive litt om hvordan hverdagen deres har blitt og forandret seg nå når du driver butikk? Hva er positivt, hva er negativt? Jobber du sent hver dag? Lager Håkon middagen og henter barna, er han flink til å lage mat? ;) Litt nysgjerrig da jeg selv har en butikkdrøm, og sikkert flere her ute som vil vite mer om dette ;) Feks, går du i pluss disse første mnd, får du tatt ut grei lønn??
Ble mange spm dette, men håper du kan ha et lite innlegg om det :)
Også om hvordan du gikk frem fra at dette var en idee, til planlegging, til at det ble realitet ;)

Hilsen monica

Marte

15.07.2011 kl.23:54

Har ikke noe spesielt ønske om et spesielt rom. Stuen d in er helt utrolig fin. Likte veldig odt vinkjøleren. Kunne tenkt meg en sånn selv som vase på spisestuebordet her egentlig..
Har du forresten et tips til butikk eller en spesiell kjole. Skal i bryllup for 3 gang denne sommeren og leter etter en ny. Den du hadde i bryllup for litt siden var helt fantastisk og det er noe slikt jeg leter etter.
Håper dere koste dere masse på ferie! Gleder meg selv til vi skal dra sydover vi også i august..
God helg :)

Brit

16.07.2011 kl.09:12

Hei :-)
Kan du legge ut bilder av badet? :-)

Skriv en ny kommentar

hits