Tilbake

Endelig! Borte bra, men hjemme best! 

Det er noe spesielt ved det å komme hjem igjen, butikken har vært besøkt av venner og kunder og jeg har fått gjort 110 ting mer enn hva jeg hadde trodd at jeg skulle få gjort idag. 

Jeg har fått opp en ubeskrivelig nydelig tapet i butikken, den er noe for seg selv og ikke noe jeg hadde trodd jeg skulle like så godt. Dere har faktisk sett bilde av den tidligere, men kan dere gjette hvem det er? 

Nå har jeg fått opp internettet på kontoret og et mye bedre nettverk her hjemme, så nå vil det å skrive innlegg skje oftere! JIPPI! Etter nesten 6 uker med dårlig nettverk hvor det har tatt meg en time å få ut et innlegg skal det bli en drøm å få ut et innlegg på 10 minutter istedenfor. Her hjemme skjer det endringer, små vel og merke, men det skjer litt spennende hele tiden... hehe...Nå skal jeg få svart på over 50 mail, noe som vil ta en gooooood stund, men jeg gleder meg! 

Vi skrives! 

Nå er det bare for dere å komme med ønsker om hva dere vil jeg skal blogge mer om , nå er ferien over og bloggingen skal begynne for fult! 

Ha en nydelig kveld da, dere! 

5 kommentarer

Cathrine

14.07.2011 kl.19:59

Velkommen hjem til Norge Camilla?
Håper dere har hatt en nydelig ferie.
Jeg kunne gjerne tenkt meg noen bilder av kjøpene dine i Spania.
Ellers er det også veldig gøy med oppskrifter da jeg elsker prøve nye retter.
Ha en nydelig kveld og kos deg med mailene??

Nina

14.07.2011 kl.20:08

Hei Camilla!
Jeg ønsker å se flere bilder av hjemmet ditt, både slik det er nå og slik det var før.

Ha en fortsatt nydelig kveld!

Annica

14.07.2011 kl.21:59

Velkommen hjem :) Jeg liker at du blogger om de søte barne dine, har selv en liten gutt på 10 mnd og da er det gøy og lese om familie livet :)

Lotta

15.07.2011 kl.09:20

Velkommen hjem:) er skjorta di ny? Hvor har du kjøpt den?! Den var så nydelig!!! Vil ha;)

Ketina

15.07.2011 kl.11:48

Velkommen hjem!
Jeg kunne tenkt meg å se bilder fra de ulike stilene du har hatt i hjemmet ditt, og gjerne flere bilder fra butikken for oss som har litt for lang reisetid til å besøke den :)
Ha en fortsatt fin sommer :)

Skriv en ny kommentar

hits